Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 253
  • 815
  •   2
Отговори
# 675
Fayona, прегръщам те силно🫂

# 676
Файонка, съжалявам Sad
Дано тази случка поне помогне да се получи много скоро до финал.

# 677
  • София
Момичета, резултати от днес:
Лутропин (LH) - 4.65mUI/mL
Естрадиол (Estradiol) - 3498 pmol/L
Прогестерон (Progesteron) - 1.97nmol/L

Малко ме притеснява да не изпуснем големите фоликули заради разни дребосъци - общо са три  по около 16-17мм, две 14мм и едно или две по-ситни, не запомних, а не ми дава лист.... Готви се за пункция неделя.

# 678
Момичета, резултати от днес:
Лутропин (LH) - 4.65mUI/mL
Естрадиол (Estradiol) - 3498 pmol/L
Прогестерон (Progesteron) - 1.97nmol/L

Малко ме притеснява да не изпуснем големите фоликули заради разни дребосъци - общо са три  по около 16-17мм, две 14мм и едно или две по-ситни, не запомних, а не ми дава лист.... Готви се за пункция неделя.
Сега видях, че мерната единица е друга

# 679
  • София
а има ли значение СУЕ-то? сега излезе най-накрая 48 е при горна граница 20.

# 680
а има ли значение СУЕ-то? сега излезе най-накрая 48 е при горна граница 20.
[/quote
Ами май не е много добре. СУЕ показва че има някаква активна инфекция в тялото. Била ли си болна скоро? Хремава?

# 681
  • София
ми то и от боцкането в корема може да се е повишило реално.... на мен от зъб ми е било високо.

Ми ... нямам спомен да съм била болна скоро.

# 682
ми то и от боцкането в корема може да се е повишило реално.... на мен от зъб ми е било високо

Възможно е. Докторката ще ти кажа от какво е и дали е ок най добре ще знае

# 683
  • София
По-скоро притеснението ми беше може ли два дена преди пункция да я анулират заради СУЕ-то. Междудругото за първи път ми излиза толкова бавно резултат... от 2ри та чак днес

Всъщност може ли заради обецата на ухото, която все още не е баш заздравяла също да се покачи?
Сигурно звуча като откачена...

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 15:16 от shan^tall

# 684
По-скоро притеснението ми беше може ли два дена преди пункция да я анулират заради СУЕ-то. Междудругото за първи път ми излиза толкова бавно резултат... от 2ри та чак днес

Всъщност може ли заради обецата на ухото, която все още не е баш заздравяла също да се покачи?
Сигурно звуча като откачена...

Нямам идея ха, но не мисля, че пункцията ще я анулират,евентуално трансфер може да няма, но пък те ще замразят ембрионите. Според мен това е най лошия случай, ама пункция ще си има, спокойно. Ако питаш мен аз предпочитам замразен трансфер защото тогава организма се е възстановил вече от стимулацията

# 685
  • София
Аз нямам предпочитания - каквото каже докторката.

По принцип това СУЕ не знам за какво влиза в ПКК-то при положение, че досега никой доктор не му обръща внимание... Знам, че и за цветната снимка беше малко завишен и тогава никой не му обърна внимание, точно защото се влияе от всичко....

# 686
  • София
шантал сигурно от стимулацията е повлияно, виж ако искаш ако пускаш ЦРП, там ще покаже истината

# 687
  • София
мдам, нямало нищо притеснително изобщо не го гледат това СУЕ... ще ми стискате палци в неделя

# 688
Момичета, малко ъпдейт от мен

Днес бях на преглед за ЗЕТ, пада ми се 12-ти ден от МЦ. Имам един доминантен фоликул 12,5 мм, в ляв яйчник. Ще го чакаме до 17-ти ден, т.к. моята овулация е много късна и тогава ще пуснат хормони и док ще реши кога да ме таймира. Каза че иска поне 18 мм да стигне. Нормалната овулация обикновено ми е към 25, 28-ми ден.

Обаче, имам едно питане - забелязах, че след преглед ми се появяване едно парене и сърбеж. По принцип аз съм алергична към някои видове презервативи ( док слага на УЗ), но може и друго да е. Нямам болки, нямам дискомфорт или друго. Не ми е взимала МКБ този месец, последно правихме средата на февруари. Не знам МКБ колко време важи? Мога да пусна стерилна урина, обаче за МКБ миналия път чаках около седмица, чиста беше, но мноооооооооооооого време отне. Не знам какво да правя. Урина мога сама да си пусна, но ако е МКБ трябва да я пускам вторник на 09.05 на прегледа. Три месеца чаках заради пустото ТСХ, сега ако пак нещо излезе ще се "застрелям".

Fayona, много съжалявам, дано скоро пак се е случи и вече успешно!

Шантал, би трябвало при 18 мм вече да ги таймират, целят се в най-големите, а пък от малките каквото узрее. То и средните би трябвало да узреят за 36 часа (мисля че толкова се чакаше след таймирането). Поне така ми беше в другата клиника. Но при някои жени може и на 25 мм да се спукат, въпросът е да се хванат големите и каквото излезе от средните. Кога ще си слагаш Овитрела?

# 689
  • Замък сред облаците
Салсера, МКБ нормално си отнема до 10 дни, нали правят посявки, това не е броене на клетки да речеш.
А за преглед защо не си носиш твои презервативи, към които не реагираш? Явно не се понасяш с латекса.

Шантал, от хормоните яко те тресе, нали знаеш, че те ти вдигат нивото на притесненията?

Общи условия

Активация на акаунт