Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 224
  • 815
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Salsera, утре в 22 е последното боцкане с Овитрел и деканещо си, в събота ще почивам от лекарства и в неделя ще е пункцията.
Микробиологията важи 30 дена знам аз. Моята я пусна на 2ри и още не е излязла. Надявам се да е чиста, нямам опалаквания.
Възможно е от латекса да усещаш неразположение. Защо не я питаш дали се зачита предната микробиология?
И сега - знам, че има отделна тема за инвитрото, но там като, че ли се обсъждат повече методите и действията на лекарите. Аз по-скоро имам питане за пункцията - викат ме глаадна и жадна, рабрахме се там да си сваля лещите и да мина на очила /просто не ми се рискува да заспивам с лещи/, обличам си онази прекрасна прсетилка, заемам си поза на масата и ме приспиват? Имам лош спомен от последната операция - разчекнаха ме на масата в поза 5толъчка гола и почна да ми става много студено докато ме приспят Grinning

АА, по принцип съм си притеснителна аз, не предполагах, че може и хормоните да ми действат Grinning

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 16:59 от shan^tall

# 691
Салсера, МКБ нормално си отнема до 10 дни, нали правят посявки, това не е броене на клетки да речеш.
А за преглед защо не си носиш твои презервативи, към които не реагираш? Явно не се понасяш с латекса.

Шантал, от хормоните яко те тресе, нали знаеш, че те ти вдигат нивото на притесненията?

АА, въобще не съм се сетила, то това се случи днес и миналия път. Мина за няколко дни, другия път ще си нося от моите.

# 692
Salsera, утре в 22 е последното боцкане с Овитрел и деканещо си, в събота ще почивам от лекарства и в неделя ще е пункцията.
Микробиологията важи 30 дена знам аз. Моята я пусна на 2ри и още не е излязла. Надявам се да е чиста, нямам опалаквания.
Възможно е от латекса да усещаш неразположение. Защо не я питаш дали се зачита предната микробиология?
И сега - знам, че има отделна тема за инвитрото, но там като, че ли се обсъждат повече методите и действията на лекарите. Аз по-скоро имам питане за пункцията - викат ме глаадна и жадна, рабрахме се там да си сваля лещите и да мина на очила /просто не ми се рискува да заспивам с лещи/, обличам си онази прекрасна прсетилка, заемам си поза на масата и ме приспиват? Имам лош спомен от последната операция - разчекнаха ме на масата в поза 5толъчка гола и почна да ми става много студено докато ме приспят Grinning

При мен мина така: гладна и жадна (казаха 6 часа,аз си спазвам моето правило 12). Обличат ми престилката и шапката. Отивам в операционната,лягам си разчекната,но в Турция беше меко под краката, упойката си ме затопли🤣Беше ми удобно, доволна бях. Докторът ми помаха за лека нощ и това беше. После седях час след пункцията, накараха ме да ида до тоалетната и да ям.. Ей,тая жена, голям зор с мен да се завре в тоалетната (мед сестрата). Да разбере явно дали върша нещата по протокол 😂 Изписаха ми антибиотик и това беше.
  Аз усетих облекчение,защото бях станала почти 59 кг и много ми тежеше коремът. Следващите два дни имах усещане за боцкане в яйчниците при приклякване и при сядане. На трети ден бях супер. Направи ми впечатление,че цикълът ми беше много силен след стимулацията. Дали беше поради нея или противозачатъчните наистина не знам.Това беше😃

# 693
  • София
Аз също съм качила 2-3 килограма, и корема ми е подут, както и опрелени пози на сядане ме затрудняват. Иначе да за след това ми казаха 2-3 часа, че ще ме държат.

# 694
salsera, aко бързо отминава дискомфорта, а не се засилва паренето сигурно си е от презерватива. Иначе на мен микробилогията ми излиза за 3-4 дни. В две различни лаборатории съм пускала последните месеци, и в двете излезе за толкова. Колко е миродавна - не знам. Стискам палци да няма повече причини за отлагане на трансфера!

shantall, на мен даже не са ми пускали ПКК и СУЕ преди пункция. Иначе аз на моята пункция не бях яла и пила от предната вечер (около 20ч, пункцията ми беше към 11 май на другия ден), бях с нощница, която ми дадоха от болницата, не беше престилка, само си я бях надигнала, сравнително бързо ме приспаха, но мен ме подържаха повече след това (около 3-4 часа), защото кръвното ми беше паднало много, даже пращаха мъжа ми да ми взима кафе, кола и шоколад. След пункцията аз имах оплаквания като болка и тежест около седмица-две, но бях с хиперстимулация и не съм фактор в това отношение. Ще стискам палци докато не се похвалиш с успех и ти!

# 695
Шанталче, при Сенкова действат бързо. Когато те качат на масата, вече ще са готови. Всичко е веднага, няма да замръзнеш, споко 🤗
Стискам палци всичките яйчица да са зрели, читави и да се оплодят! 🙏

# 696
Здравейте, дами! Да ви се представя и в тази тема ❤️
На 33год съм, с отстранени тръби (хидросалпингс) като цяло голям шок беше това с тръбите, съответно започнахме инвитро на 01.04.23г, първи самофинансиран опит и ето и аз вече се записвам към бременните! СЕТ на 2 бр бластоцисти на 17.04. Първо ЧХГ на 26.04 - 61, второ ЧХГ 28.04 - 161 и понеже от вчера имам леко кафяво зацапване направих една справка

Прегледа ми е чак на 11.05 и ми е малко мътна главата, притеснени сме у дома и нямаме търпение да се удостовери при доки!
Стискам палци на всички, знам че това е мечтата на всички ни и искренно пожелавам темата да се пълни  положителни отзиви ❤️

# 697

Притесних се малко... ЧХГ знам, че е супер за 9ти ден след ЗЕТ, ама пустият му прогестерон... Имам два пъти на ден Прогестан декс (инжекции) и два пъти на ден прогестан 200(вагинални)..

Да кажа, че много зависи дали си го изследвала преди да си сложиш инжекцията и глобулите или след това.
Ниско е де.

Иванова и твойто е ниско - прогестерона, то е нещо 15-16 в ng/ml

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 18:27 от Одри ♡

# 698
  • София
Иванова, при тязи стойност на чхг може да се визуализира, особено със зацапване аз бх отишла на лекар още утре!

Благодаря за куража и силите, момичета! Не за първи път сме ми от голяма полза!
Силно се надявам на добра реколта!

# 699
Ами зацапване е силно казано, циклогеста го поставям вагинално и се обадих в манипулационната от там казаха да го слагам ректално!
Някак си се самият циклогест се изтича в бледо кафяв цвят
Иванова, при тязи стойност на чхг може да се визуализира, особено със зацапване аз бх отишла на лекар още утре!

# 700
Одри, добре че си ти! Аз съм спокойна, че прогестерона ми е висок-74 и ти като каза, че мерните единици са други и викам я чакай да погледна и моя. И като го сметна в ng/ml и идва, че е 23. Не е ли малко при положение, че слагам и инжекция с прогестерон и глобули също? Дали зацапването е от това.. направо в размисли и страсти се хвърлих. Добре че утре е прегледа!

# 701
  • София
Хоуп, палци и за теб за утре! Всичко да е наред!

Edit: на последната инжекция мериоферт се изложих... явно не изчаках достатъчно и излязе малко .. пу, да му се не знае...

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 23:16 от shan^tall

# 702
Хоуп, палци и за теб за утре! Всичко да е наред!

Edit: на последната инжекция мериоферт се изложих... явно не изчаках достатъчно и излязе малко .. пу, да му се не знае...

Нищо му няма, на мен колко пъти ми е изтичало, за няколко капки не е зор. Важното е инжекциите за таймиране да ги сложиш точно навреме. Моите бяха в 3.00 ч през нощта та обикалях като вълк, хахах. Мен също доста бързо ме оправиха на пункцията (пак казвам в друга клиника). Докато си кажа името и бях заспала, ама така сладко се наспах от тази упойка. После отиваш в една стая да лежиш, доктора идва и ти казва колко Я са извадили. Аз много бързо се свестих от упойката, докато другите момичета бяха като дрогирани. Лежиш докато видят, че си добре и задължително да имаш придружител, защото ефектите от упойката може и да са по-продължителни.

2402, мен сърбежа не ме притеснява, много често въдя гъбички, а и съм на противогъбично така че той ще мине, ама това парене. Утре ще пусна стерилна урина.

# 703
Здравейте момичета, на 22.04 направихме ЗЕТ на два 5 дневни ембриона, вчера (12ден) пуснах кръвен тест и резултата ми е 16 чхг. По препоръка на лекарката тест трябва да направя на 14 ден. Според вас дали все пак има ли някакъв шанс да е  положителен или напразно се надявам на чудо? Благодаря предварително на всеки за отговора и пожелавам късмет на всички вас ❤

# 704
  • София
Salsera, ние сме много близо до клиниката и ММ след като даде материал ще се прибере пък после ще дойде да ме вземе. Аз се каня книга да си сложа в раницата  докато чакам да имам с какво да се занимавам. Била съм под пълна упойка 2 пъти досега - не съм имала странични ефекти после.

А таймиране в 3 сутринта... ммм, жестоко бих казала Grinning

За мен най-гадната част инжекциите свършва днес! Другото - медицината, онзи там горе и късметът вече ще са решаващи...Дано да съм ги отгледала читави Grinning

Общи условия

Активация на акаунт