Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 224
  • 815
  •   1
Отговори
# 705
Fayona как си? Всичко наред ли е?

# 706
Монита, благодаря ти, че попита! Добре съм, мина супер бързо и безболезнено, вечерта дори ме пуснаха да се прибера вкъщи. Ще си взема максималния болничен и ще си почивам вкъщи. Утре кръстницата ми ще ни идва на гости, че е именничка, та се надявам да се разсея малко.

# 707
Радвам се, че е минало добре!
Сега само напред и нагоре!

# 708
Fayona бързо възстановяване, и много прегръдки имаш от мен. ❤️

# 709
Монита, благодаря ти, че попита! Добре съм, мина супер бързо и безболезнено, вечерта дори ме пуснаха да се прибера вкъщи. Ще си взема максималния болничен и ще си почивам вкъщи. Утре кръстницата ми ще ни идва на гости, че е именничка, та се надявам да се разсея малко.
Бързо възстановяване❤

# 710
Fayaona Бързо възстановяване и от мен! Прегръдки 💖💖💖

# 711
Fayonka Почивай си и се разсейвай до колкото е възможно! Прегръдки!❤

За прогестерона в по-предишните коментари, моят беше с тези стойности на 7ми ден след О, за Б е много нисък определено. Дано го вдигнете бързо! 🙏

Аз днес сутринта пуснах кръвен тест, понеже ще пътувам в чужбина края на месеца и исках ако има нещо да отида и преди това при АГ.
Е, 11ти ден след +тест за О, т.е. около 10ти ден след О, резултатът е кръгла 0. Първо започнах да се успокоявам, че може да е било рано за тест, че теста за О е правен вечер, а кръвния сутринта, т.е. няма 11 цели дни, ама като прочетох малко в темата за ЧХГ, все трябваше нещо да има към днешна дата..
Направо не знам, уж съм силна, а такива моменти ме смазват. Мисля следващия месец, два да си дадем почивка от тестове, следене на О и графици. Да спра да го мисля съвсем е абсурдно вече на този етап, но поне малко от малко..

# 712
Fayaona Бързо възстановяване. Ще се случи чудото, пожелавам да е възможно най-скоро.

Аз днес бях на преглед и въпреки стимулацията имам един фоликул. Тъжна работа, но няма какво да направя. Явно тялото ми се повлиява само първият месец от стимулация и след това не иска. Звъннах в Надежда да си искам епикриза та от инсеминацията. Ако този месец успеем да направим инсе, то ще ние е 4то и ще кандидатстваме за фонда. От Надежда ми казаха, че 2 седмици са нужни за документа. Забравих да пита каква е цената, ако се плаща, но колкото толкова.

# 713
  • София
Пълнолуние, аз пък ти пожелавам тази да е успешна - 1 -1, достатъчно е!
Вики, съжалявам за отрицтелният резултат, понякога са необходими 12 дена след О за синтезиране на чхг, така че не е крайно изгубено.

# 714
Fayaona Бързо възстановяване. Ще се случи чудото, пожелавам да е възможно най-скоро.

Аз днес бях на преглед и въпреки стимулацията имам един фоликул. Тъжна работа, но няма какво да направя. Явно тялото ми се повлиява само първият месец от стимулация и след това не иска. Звъннах в Надежда да си искам епикриза та от инсеминацията. Ако този месец успеем да направим инсе, то ще ние е 4то и ще кандидатстваме за фонда. От Надежда ми казаха, че 2 седмици са нужни за документа. Забравих да пита каква е цената, ако се плаща, но колкото толкова.

60 лв се плаща за документите по фонда

# 715
  • София
Пълнолуние само ще си вземе документите от Надежда.

В Неовитро е 30лв таксата обработка на документи за подаване към фонда.

# 716
Напоследък ми прави впечатление, че много лекари неглижират този прогестерон. Как да настояваме, има толкова загуби заради него... 🤷‍♀️🤦‍♀️

# 717
  • Замък сред облаците
То е 50:50. Ако организмът отхвърля ембриона заради нездрав плод (което не можем да знаем първоначално) автоматичното падане на прогестерона си е природен механизъм за гарантиране на възпроизводство на здраво поколение.
Ако има доказан проблем с прогестерона е друг въпросът, разбира се.

Едит: че цъкнах прибързано.

Момичета, стискам палци за фонда.

На мен М ми тръгна днес, 52 дни след СА.

# 718
Да, Жаки, аз само ще взема епикриза от Надежда. Там имам едно инсе от преди 3 години 😁. Но Надежда имат и такси за разни неща. Например да ми дадат цветната снимка искаха 20лв. Иначе Неовитро ще подготвят документите за фонда. Просто искам предварително да си взема епикризата, че все пак се чака 2 седмици.

# 719
Да, Жаки, аз само ще взема епикриза от Надежда. Там имам едно инсе от преди 3 години 😁. Но Надежда имат и такси за разни неща. Например да ми дадат цветната снимка искаха 20лв. Иначе Неовитро ще подготвят документите за фонда. Просто искам предварително да си взема епикризата, че все пак се чака 2 седмици.

Забелязвам, че доста жени посещават Неовитро. Аз съм в Надежда все още. Интересно ми Неовитро има ли добри доктори и ембриолози

Общи условия

Активация на акаунт