💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 683
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Язък ѝ на стоицизма на Радина, като Петър пак се окъка.
С кое? Нали си взеха залога в крайна сметка.

almond_B, загубиха го, но не са на някое от последните две места.. Рано е да се каже кои двойки ще ходят на елиминация, има още две игри. Пълнеж са сцените от филми, да. Елиминацията е утре вечер.

# 196
  • Пловдив
Жива да не бях ,чух хвалебствени думи от Плиткови за Арти и Криси

# 197
Арти ми фалшивееше, но Криси очаквано си закова всяка думичка макар и малко завоалирано ги изпяваше Grinning

# 198
  • Велико Търново
Криси като нищо може да се появи в Капките.

# 199
Имаме нужда от повече певчески изпълнения от Криси 😃 за жалост в Ютюб канала й няма нови кавъри 😔 интересно защо не се е развила да има собствени песни, пее чудесно!

И аз страшно се изненадах от Плиткови 😂 не вярвах, че от тяхната уста ще излезе нещо положително по техен адрес

# 200
Аууу, как не й се откъсна езика на Радка, докат хвали Криси😂😂😂😂

# 201
  • София
Ние днес искрено се смяхме. Беше много забавно. Само филмите бяха много тъпи, защо им е това чудо.
Плиткови са комплексирани,злобни хорица.
Криси пее страхотно. Предлагам по- често да го прави.

# 202
  • София
Криси като нищо може да се появи в Капките.
То там взимат повече такива, които не могат да пеят 😆
Утре ще е игра между лагерите, а не между двойките...

# 203
уф, "Не се сърди човече", заради една двойка да задържат сериозните физически игри!
Няма кран, няма бънджи, като се сетя в минали сезони жените как сменяха гуми на люлееща се кола, после търсиха букви в кална кола на високото, дори няма и ходене по подвижно мостче, да не говорим за висене на ръце (Полина даже се контузи), няма екшън - да освободиш мъжа си в стратегическа игра...Мечтииии...

# 204
  • на село
И аз искам екшън,  ама...  дано си ходи Иван и раздвижват малко, че ми писна от игри с тъпи въпроси.

# 205
Габи наистина ли е толкова тъпа или се прави на такава ,но иначе пък е забавна?

# 206
  • София
Габиту вятър я вее на бял кон... То не е важно много да приказваш и все тъпотии и лиготии. Дечи да си дундурка и да си я търпи.

Утре ми мирише на елиминации за Галя и Вовата и Ванкови, поне това което ни показаха...Което не е добър сценарий, защото пак вторите ще останат. То няма отърване.  Другата седмица пък ще си вземат игрите и така до безкрай...

# 207
  • София
Един за друг (13.04.2023)

Сезон 4 Епизод 25

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 08:49 от Mari_Mar

# 208
Ако нямах странични занимания, трудно щях да издържа тричасовият епизод с въпроси от рода на "Ти ли си любовта на живота му?"

# 209
Това нещо Габче, все не разбира въпросите, много ми е чудно как си взема изпитите и как ходи/ще ходи на работа в аптека, ако наистина учи фармацевтика?

Общи условия

Активация на акаунт