💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 026
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 640
Другата седмица

# 2 641
  • Пловдив
Другата събота.

# 2 642
Финалът ще бъде да намериш любимата си в София за хора от Варна, Бургас, Хасково, и софиянците Виктория/Явор... Що не ги пуснаха в някой непознат град?

# 2 643
Ако се запишете, дайте глас, ще ви подкрепяме😃

Само на мен ли Габчето ми става противна като почне да мяука за Дечита, като дете видяло друго с бонбона🙄

# 2 644
И аз чух за финал другата събота, но това значи ли, че ще има епизоди и сряда и четвъртък, петък? Какво толкова ще излъчват?

# 2 645
  • Буркина Фасо
Игрите на финала са много изтощителни физически, продължават дълго време и са абсолютно противопоказни за бременни, през всеки етап на бременността, особено съвсем в началото. Никой нормален няма да си рискува детето, заради едно предаване. А и продукцията няма да позволи. Как изобщо някой се чуди на решението.
толкова  време изкараха и продукцията го разрешаваше. нищо до този момент не беше противопоказно.
ако не беше направила тест можеше да продължат в същото темпо още 2 предавания.

# 2 646
Охх Габчито е много сладкааа!! И аз все говоря за бебета, чак списък с имената си имам 😂

Ако са сезоните по-слабичките момичета Клиси и Габи нямат шанс, то на Криси ще й посинее кожата...Диманка и Виктория ще имат шанс, мисля, че те ще държат докрай, особено Димана!

Играта с колите е интересна за мен, от промото май Арти ги плаши хората като вика така 😂😂 то тука зависи кой ще иска да се снима за ТВ-то от хората, по-скоро при младички да отиват

# 2 647
за "Годишните времена", по-скоро е въпрос на психика.

Как се нарича този моден стил с цветни ярки съчетания, ала Водещите?
Скрит текст:

# 2 648
И аз чух за финал другата събота, но това значи ли, че ще има епизоди и сряда и четвъртък, петък? Какво толкова ще излъчват?
Ох, и аз това се питам, сигурно ще вземат да вкарват по 2 двойки на епизод🙄

# 2 649
Изчетох ви набързо, май нищо не съм пропуснала, няма да пускам запис. Дано другата седмица да е по-интересна.

# 2 650
Наглият Краси Радков колко деца има-1 син, а как присисна Поли да обещявала да роди второ тази година?!
На момичето му стана неудобно, а той се пули в нея и доближава айде та айде!

Хуморът му е отвратителен като на дърт алкохолик.Жена му по-разбиращите да кажат има ли нещо в устните, че така гадно пукат и издават джвакащи звуци като говори.
Не ги харесвам изобщо!!!

# 2 651
Наглият Краси Радков колко деца има-1 син, а как присисна Поли да обещявала да роди второ тази година?!
Скрит текст:
На момичето му стана неудобно, а той се пули в нея и доближава айде та айде!

Хуморът му е отвратителен като на дърт алкохолик.Жена му по-разбиращите да кажат има ли нещо в устните, че така гадно пукат и издават джвакащи звуци като говори.
Не ги харесвам изобщо!!!
Това е грозен коментар.
Явно не знаете, но те са имали проблеми и дълги години са се молели и борили за дете. Ако не греша, са кръстили детето си БожиДар.
Може би затова я увещава за второ - защото на тях няма как да им се случи.

# 2 652
Именно! Че са наясно, че всяко семейство си има свой път и тази тема е деликатна и никой няма право да се рови за сеира и да притиска хората да обещават както прави Радков в случая!!!

# 2 653
Радков се опитва да направи някакъв контакт, търси теми, на които може да говори. Едва ли ще хукне да проверява дали Поли е родила второ дете.
А ако ги нямаше Краси и жена му, с какво ли щяха да ги пълнят тия тричасови епизоди?

# 2 654
Именно! Че са наясно, че всяко семейство си има свой път и тази тема е деликатна и никой няма право да се рови за сеира и да притиска хората да обещават както прави Радков в случая!!!
Вината бе на Митко, съвсем различно е да иска дете от това да го иска в национален ефир с клоун притискащ жена му! Той бе доволен и ухилен до уши🙄

Общи условия

Активация на акаунт