Само за година време 4 напълно различни образа

Терзи, Мире, Благи, Ванче, Пепи, благодаря!

Ванче, по този въпрос не мож ме убеди, джанъм
Нo, макар и да не споделям мнението ти, го уважавам, разбира се, всеки усеща различно и героите и ситуациите 
На мен друго ми направи впечатление - че Тургут искаше да я махне от сцената на Волта, а Аслан го спря и я остави да каже всичко, което беше решила. Недан ? Можеше да си спести злословията и пред всички ? Явно повечето певици във Волта са минали през него, трябвало ли е да започва отношения на работното място ... ами мъж, само това ще кажа
Ясно е, че нито една от досегашните му приятелки не е означавала нищо за него, само временно забавление, да, не е красиво, но не е и единствения мъж, който живее по този начин. А след като видях и тази Джансън как беше готова да си легне с женен мъж, май вината не е само негова за тези отношения да ти кажа. Я виж сега когато наистина е влюбен как елегантно я отряза ? А можеше и да се възползва. Дано и тази не откачи заради отказа му , отхвърлената жена е опасна ... Но, пък винаги може да намери утеха при батко му Джихан
Надявам се да има повече гордост и самолюбие от Айсел все пак.Аслан не се гордее с поведението си към приятелите, които е наранил, за Айсел не видях да съжалява изобщо. И аз не я съжалявам, след като толкова лесно замени мъжа, стига само да носи името Сойкан, не ми харесва никак това момиче, да видим какво ще предприеме от сега нататък
Айре
разбрах! 

Нямам търпение да го видя в напълно отрицателна роля, защото дори и тази на Аслан не я приемам за такава, поне за сега, де.
Щом тортата е от сестрата, вече почти съм сигурна, че Курт Ефе е русичък със сини очи

Пепи, благодаря за споделеното!

Абсолютно!
Много ми харесва Аслан как поставя старата скумрия на мястото и, тя се има за много умна, но той добре и знае възможностите. И не се колебае да и го каже в очите. Обаче му е майка и не може да промени това, не напразно и каза, че каквото и да се е случвало и случва между тях, той ще продължи да я обича.
Просто не желаят още да го покажат, това е според мен.

Хубав ден ви пожелавам, дружки, днес ни е ден за кино

Моля за линк, когато го пуснат!

Ама къде се покрихте всички ?
Излезе ли филма ???Да ви събудя малко, още парят

, филмът е излязъл на НФ