Отговори
# 135
Nomadgirl, няма да пътуваме със самолет, ако въобще стигнем до морето това лято, защото мъжът ми се страхува да лети, а аз не бих се качила сама бременна. Двата варианта засега са ни пътуване с влак или с автобус до Бургас, като май клоня повече за влак заради възможността да си полегна.

Sladkishi, вие на нашето Черноморие ли мислите да ходите в началото на юни или някъде на по-топло?

svetlozara98, и на мен ми се появиха разширени вени на краката за съжаление и също се срамувам да се показвам така, но дори и само да си стоя на кърпата и да не се събличам по бански, пак бих отишла на море и на плаж, ако всичко е наред до лятото. Благородно ти завиждам, че живееш на морето и имаш възможността всеки ден да му се радваш. Иначе ако не искаш да те видят твои познати, винаги можете да отидете в друго населено място/курорт на морето, ако ти се ходи на плаж и се чувстваш добре. На теб поне няма да ти се налага да пътуваш с часове като мен.

# 136
Единият ми син е августовско бебе и точно през юни ходих на море. С колата ходихме от София до морето, плувах и се пекох, но тогава не знаех, че не е Ок излагането на слънце, и че има опасност от инфекции при плуване. Всичко мина добре.
Тази година вероятно няма да отидем, защото постоянно ми е лошо, рискова бременност карам и освен това в България на морето има рискове от ентеровируси. До Гърция няма как да отида, защото съм в болничен и не мога да излизам в чужбина. Но и да бях отишла на море, не бих влизала във водата, освен да си намокря краката.

# 137
Love sea, на нашето Черноморие. Ще бъдем и с дъшеря ни.

# 138
До средата на юли смятам да сме на морето. И с предната бременност ходихме на плажа всеки ден, но задължително с тънко парео под чадър. Във водата влизам само до коленете.
Ние пътуваме с кола обикновено, но май ще пробвам със самолет до Бургас този път. За мен автобуса не е добър вариант, защото не можеш са спираш да се раздвижиш, да пишкаш и т.н. Евентуално за споделено пътуване може да опитате.

# 139
И аз мисля да отида на море началото на юни по нашето Черноморие ,но за не повече от 3 нощувки . Искаше ми се в Гърция ,но предвид факта че съм в болничен с домашен режим не ми се рискува ,особено със зачестилите проверки . С кола мислим да пътуваме ,около 4 часа ще ни е пътя ,но ще правим почивки . Нямам намерение да влизам в морето обаче предвид риска от инфекции . Достатъчно ми е само да си разнообразя ежедневието и да съм на свеж въздух .

# 140
Аз съм цяло лято по морето. Няма как да издържа в Пловдив.  Но, може би, началото на август ще се приберем.

# 141
Ние ще ходим на море средата на юни (8 месец ще съм). Мъжът ми не кара кола, така че аз си карам. Не ми е проблем. Просто не искам да е в последния момент (юли), че терминът ми е в началото на август. Във водата не влизам когато бременея, само краката мокря, че АГ-то ме е наплашило от инфекции. С миналата бременност ходихме края на 6-ти, началото на 7-ми месец.

Днес бях на контролен преглед при д-р Маринов (ехокардиография). Двете неща, които забеляза предходния път, са изчезнали и всичко е наред. Изпитах голямо облекчение…Голямото ми момче в момента е с висока температура и болки в ушите, не сме спали от 3 дни и някакси се зарадвах, че поне тук с малкия всичко е наред.

# 142
Ариел,радвам се ,че с малчо всичко е наред,а на баткото бързо оздравяване.

Ние сме на час и нещо от Гърция и сигурно ще отскачаме уикендите.

# 143
Аз живея близо до морето и искрено се надявам всичко да е наред, че да можем да отидем за цяла седмица на бунгало или къща. Да си ходя сутрин и след 17ч на плажа ии да си се кефя на мириса на море ии шума на вълните. Ии хич не ми дреме как ще изглеждам, видях че някой имаше притеснения от това, важното е да съм удовлетворена ии щастлива, съответно и бебчо ☺️

# 144
Момичета, нормално ли е СУЕ-то да ни е завишено?

# 145
Моето беше почти на горна граница, казаха ми, че е нормално, на следващите кръвни изследвания си беше в норма.
Не знам от какво зависи

# 146
И моето беше високо на последните изследвания.

# 147
Благодаря ви! Четох, че може да е заради нисък хемоглобин или някаква инфекция,  а аз наскоро бях болна.

# 148
Не виждам проблем да се пътува. Щом се чувствате добре и щом според АГ няма проблем, тогава е ОК. Ние не ходихме и с предишната бременност, и с тази няма да ходим. Аз имам проблем с ниско кръвно в жегите при бременност, което още повече пада с напредване на месеците и изобщо не ми е до пътуване.

Ариел, бързо оздравяване на баткото! Много се радвам за хубавите новини при бебчо!. 💙

# 149
Момичета, вие на какво легло сте се спрели? Аз се колебая между сгъваема кошара и трансформиращо се легло с ракла или легло-люлка с чекмеджета отдолу от МДФ/ПДЧ.
Ако леглото е твърдо, има ли опасност бебето да си удря главата в решетките? Ако се сложат обиколници, има ли опасност от задушаване?

Общи условия

Активация на акаунт