Отговори
# 525
Ето ги и моите резултати от обременяването с глюкоза. На 60 мин. стойността ми е над нормата и заради това започваме лечение с хранителен режим и всеки ден ще си измервам кръвната захар с глюкомер .. но кое как точно ще ми обяснят в Понеделник

# 526
Ето ги и моите резултати от обременяването с глюкоза. На 60 мин. стойността ми е над нормата и заради това започваме лечение с хранителен режим и всеки ден ще си измервам кръвната захар с глюкомер .. но кое как точно ще ми обяснят в Понеделник

Хели, ти някъде в чужбина ли си, много различно ти изглеждат изследванията от моите.. на теб от вената ли ти вземаха кръв и трите пъти.

# 527
Да, в Германия съм. И трите пъти ми взеха кръв от вената

Хели, ти някъде в чужбина ли си, много различно ти изглеждат изследванията от моите.. на теб от вената ли ти вземаха кръв и трите пъти.

# 528
  • София
Здравейте момичета, аз идвам с едно питане, което може да звучи малко тъпо ама съм объркана, та ще си питам 😀
Имам приложение Pregnancy и там има kick counter, за 29та седмица вече четох че бебчето трябва да има около 10 ритника за 1 час, като разбира се това е много лаишки ориентир, но си го пускам и ми е интересно, само някакви ритници ли броим или всяко движение? Защото понякога не е точно ритник, а усещам движение, понякога и корема ми мърда, все едно имате рибка вътре знаете как е сигурно 😀та мисълта ми е нали и това броим в каунтера?

# 529
Marsala, за мен тези броения не са правилни. Това са бебета, а не роботи. Ако има в един час 8 ритника, а в следващия 14?

Излязоха и моите изследвания. Всичко е наред със захарта. Пуснах и магнезий. Излезе ми 0,69, при стойности 0,65-1,03. Чудя се да започна ли магнезий? 🤔

# 530
Marsala, за мен тези броения не са правилни. Това са бебета, а не роботи. Ако има в един час 8 ритника, а в следващия 14?

Излязоха и моите изследвания. Всичко е наред със захарта. Пуснах и магнезий. Излезе ми 0,69, при стойности 0,65-1,03. Чудя се да започна ли магнезий? 🤔
Sladkishi аз проблем с магнезия нямам по кръвни, но понякога рядко през ноща ми изтръпва крака и видях, че тук масово пиете магнерот. Питах АГ мога ли да взима ей так just in case по едно хапче на ден и тя каза че няма проблем да се взима Simple Smile

# 531
  • София
Да, то е ясно, че не са правилни а са просто ориентир. На мен и АГ ми каза 10 за 1 час ама това е само ориентир. Може и повече да са, понякога по-малко, важното е да няма часове наред затишие без помръдване или нещо необичайно за часовия диапазон..просто ми е интересно дали броим само ритници или всяко движение 😀

# 532
Здравейте трябва ли да имам препоръка от АГ за прием на Pregnaco протеин или може да се приема при всяка бременност?

# 533
При мен мина преглед и бебчо е 901 гр, 26+2 г.с. Върви идеално като размери, което АГ ми каза че контролирам диабета много добре.
Серклажът държи, микробиологията е чиста, засега всичко е на 6.
За 28-ма седмица ще ходя в болницата за стероидно лечение, инжекции които са за дробчетата му.
Сега моята АГ каза че ще махне серклажа в 36-та седмица, а в 38-ма ще е секциото. Да видим дали изобщо ще родя август или юли.
Иначе за движение мога да кажа, че младежът рита много сериозно, вече го усещам и като съм права. Докторката я рита много Joy

# 534
Момичета, магнерот 500 ли пиете?

# 535
  • София
iv много се радвам, че всичко върви по добре за сега! Стискам палци и за напред все така да е! Аз не мога да се отърва от гъбички, специално глабрата откакто съм със серклаж😟 сега съм на лечение с Полижинакс, трети курс правя с вагинални глобули, предните два пъти бяха с глобули забъркани в аптеката.
Sladkishi аз от два месеца съм на Диаспорал сашета 400, много по-добре действат според мен а и разхлабват 😀което е плюс за мен…
Иначе съм на утрогестан 300 през вечер, алеракт всеки ден и 1 или 2 сашета диаспорал, Аг каза 2 ама аз понякога пия само 1, когато не усещам стягане в корема.

# 536
Момичета, мога ли да смуча трахизан.. Наболява ме гърлото.

# 537
Въобще не броя ритници, побутвания и т.н. Струва ми се супер излишно натоварване това, а и е много относително. Ако не съм го усетила цял ден вероятно ще се притесня, но ако няколко часа е в затишие например - не. С миналата бременност имах случай в 8-ми месец не го бях усещала цял ден и отидох в Майчин дом на тонове. Там, разбира се, малкият реши да се събуди…

# 538
Момичета, в 26+5дни съм, предните дни имаше силни ритничета и побутвания, но вчера и днес доста слабо. Усещам ги много лекички и се чудя дали е нормално. При вас има ли дни на затишие и дни, в които има по-голяма активност? Пробвах с шоколадов бонбон, но не виждам някаква разлика и взех да се притеснявам. Мислех, че в тези седмици вече ще е доста по-отчетливо.. с висока задна плацента съм. 😕

# 539
Да, при мен има дни, в които е доста активен и дни, в които не е толкова. Мисля че е нормално

Общи условия

Активация на акаунт