Отговори
# 510
Пуснете стерилна урина, за да се види дали има бактерия в урината и ако да на какво лечение подлежи , говорете с АГ днес.

# 511
От протеина аз пия 2 пъти в седмицата по 2 лъжици както пише на опаковката. Като в допълнение използвам млякото на алпро, но това което е БИО- пия с вкус на кокос… защо използвам това мляко- АГто така ми каза

Здравейте, притесниха ме тези завишени левкоцити.. какво мислите?

и моите левкоцити от вчера са 15. Още чакам докторката да ми отговори, но мисля, че е от бременността. Неутрофилите също са ми завишени.

Radosveta Filipova, благодаря! Може ли да кажеш по колко пиеш от протеина и всеки ден ли? Питам ,защото на опаковката пише 2 мерителни лъжички, а моята АГ преди ми беше казала да слагам по 1, но тогава бебето още вървеше напред.

# 512
За море ММ не иска и да чуе дума ,имаме път тая седмица до мойта мама(Видин) и ми каза след това да забравя за каквито и да било патувания .Нямам никакви проблеми с бременноста ,ама няма как да го обедя ,а свекървата искаше по женски да ходим и със зълвата за няколко дни до Рупите.
Тъй че няма изглед аз да ходя където и да било.

# 513
svetozara СУЕ също нормално е повишена по време на бременност, но не знам вече дали е нормално чак такова отклонение. АГ трябва да ти каже, аз това изобщо не съм го изследвала.

За протеина - и аз пробвах с лешниково мляко, но не ми хареса вкуса и затова го пия с краве. Преди и аз го пиех по 2 пъти седмично, сега ще е всеки ден.

# 514
svetlozara98, може да питаш твоя хематолог за левкоцитите и суе. Дано няма нищо притеснително 🙂

Аз също пия прегнако от март месец - горе-долу от 12 г.с. по 1 мерителна лъжица на ден.. От две седмици съм включила по два белтъка на ден + кашкавалче.
Днес минах преглед при АГ. По обиколка на корем си отговаря на седмицата (в 27+г.с. съм), а по другите параметри върви 2 дни напред. Ще продължавам така. Каквото са ми казали ще спазвам и се надявам всичко да е наред 🤗

Ние нали правим детска стая за баткото. Сега търсим матрак за негово легло. Та ще се радвам да препоръчате някакви магазини за матраци 🙂

П.с. В ХМ има 20% намаление днес за поръчки над 65лв.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 13:14 от Jupiter sea

# 515
Момичета, това са част от моите резултати от кръв и урина днес. Докторът сега ми писа да пусна стерилна урина. За D-димера нищо не каза. Вашите стойности какви са? Също така, на база какви резултати ви насочват към обременяване с глюкоза? На мен никой нищо не ми е казал. В събота бях на частен преглед при доктор от Пловдив, вчера -  при моето АГ. Хапвам доста въглехидрат, но и доста вървя ако това изобщо има някакво значение. Вчера АГ само ми каза да наблягам на белтъчини и с усмивка му отговорих, че нещо наблягам повече на въглехидрата 😁

# 516
Ние нали правим детска стая за баткото. Сега търсим матрак за негово легло. Та ще се радвам да препоръчате някакви магазини за матраци 🙂

аз от дете спях на матраци на ТЕД. Ако гаранцията им беше 5 години, на 6-тата вече бяха за смяна. Сега от както живея самостоятелно съм с Нани, препоръча ми го мебелиста, той го ползваше у тях. Сирена ултрафлекс се води модела. Малко по- твърд е. Аз и преди за бебешките матраци съм коментирала, че не съм фен на меките и мемори пяната. За 8 години няма никакви деформации или бабунки.
Мъжът ми преди да се съберем беше с матрак от икея, на мен лично ми беше твърде мек.
Колежка, като прави ремонт у тях, купи на Магнифлекс и е доволна.

# 517
До колкото съм запозната, при бременност и кръвна захар над 5-5,10 се прави изследването с глюкоза, но най-добре да ви насочи вашият лекар.

# 518
ttd, ние спим на много твърд матрак. Такъв предпочитаме. Малкия в кошарата има също твърд - isleep puzzle. Бебето ще спи на него живот и здраве.
Ще разглеждаме твърди матраци без пружини.

# 519

Това са моите резултати от обременяването с глюкозa.
За суето и левкоцитите, утре ще пускам урокултура. Ако се сетите още нещо, отворена съм за мнения и съвети. Ще пусна и микробиология в четвъртък. Та така...

# 520
И аз чакам резултатите от обременяването с глюкоза. Неприятен тест. След него трябваше да свърша още няколко неща и доста се уморих. Според телефона ми съм навъртяла 7км.

Аз още се чудя за конплекта за изписване. Нищо не ми харесва.

# 521
Момичета, това са част от моите резултати от кръв и урина днес. Докторът сега ми писа да пусна стерилна урина. За D-димера нищо не каза. Вашите стойности какви са? Също така, на база какви резултати ви насочват към обременяване с глюкоза? На мен никой нищо не ми е казал. В събота бях на частен преглед при доктор от Пловдив, вчера -  при моето АГ. Хапвам доста въглехидрат, но и доста вървя ако това изобщо има някакво значение. Вчера АГ само ми каза да наблягам на белтъчини и с усмивка му отговорих, че нещо наблягам повече на въглехидрата 😁

Ето ги моите резултати за д-димер и другите. АГ-то каза, че са Ок. Така видях и в интернет.
Повишени неутрофили и понижени лимфоцити са типична кръвна картина на организъм, който се бори/се е борил до скоро с някаква инфекция или вирус. Това лекар ми го е казвал. Така функционира организмът, за да се пребори.

# 522
Момичета, д - димера има други норми за бременни и то различни за всеки триместър. Сега ще ви ги кача.

# 523
Jupiter, има намаление в айко на бебешки стоки от тази седмица. Ние се спряхме на хваления в други групи пиер карден, не знам дали 200лв не са много за матрак, но се надявам за 3г да се избие във времето. 😂

# 524
Jupiter, има намаление в айко на бебешки стоки от тази седмица. Ние се спряхме на хваления в други групи пиер карден, не знам дали 200лв не са много за матрак, но се надявам за 3г да се избие във времето. 😂

Честит матрак! Те ортопедичните бебешки матраци са на такава цена. И нашият беше около тази сума, но не помня вече..
Сега търсим матрак за детско легло 82/190 Smiley а не бебешки.

За д-димера гледайте стойностите за отделните триместри Simple Smile  Това, което svetlozara98 е публикувала, ще ви ориентира. И като ви вземат кръв, казвайте им да отбележат, че сте бременни, за да излезе в изследването  реф.стойност по триместри

Общи условия

Активация на акаунт