Отговори
# 570
За киселини: аз започнах да вечерям до 6 часа. Газирана вода ме облекчава, но вече почти не я ползвам. Ранната вечеря ми помага.
Педиатър: Още преди 8 години с първото дете едва намерих доктор, който да ме приеме. Сега имам уговорка с педиатър в близката провинция, заради ваксините и детските консултации. Ако нещо се наложи спешно, ползвам и за другото си дете 1 ДКК на бул. България. Да, безумно скъпо е, но нямаме голям избор. Но пък са добри специалисти.

# 571
Love sea пробвай нео бианацид. На мен той ми повлиява добре и прясното мляко също. И аз имам много киселини, а от скоро новата екстра е и рефлукс 😄

# 572
Да, и аз имах гадене и повръщане, а сега е това. Ами и аз мислих този гавиксон, но ще попитам в аптеката и за друго. Моят АГ каза, че няма реално лечение. И аз не мога да заспя с часове като се събудя през нощта. Имам до мен шише с газирана вода, сякаш леко облекчава, но не достатъчно.

За стволовите клетки, все още проучвам. Но по-скоро клоним към “да”.

# 573
О,рефлуксът е гадно нещо.И аз имам отдавна.А и нося скоби за изправяне на зъбите и в момента и е много сложно с рефлукс и киселини.

# 574
Пробвайте да спите на две възглавници. Да ви е на високо главата. Аз съм така още от февруари, защото и носът ми се запушва по време на сън. И това ще мине Simple Smile

# 575
Аз говорих с педиатърката на баткото и ще ни запише, макар да препоръча да търсим друг, понеже не знае докога ще практикува (по-възрастна е). Но засега нямам намерение да търся друг и да водя децата при различни. Ще го мисля като престане да работи. Иначе и на нас ни беше много трудно да се запишем при нея. Принципно ни отряза категорично, но успяхме някак да я убедим.

За стволовите клетки беше коментирано в предната тема, ако не бъркам. Ние няма да съхраняваме.

# 576
И ние няма да съхраняваме стволови клетки.
От няколко дни и аз с рефлукс. Ужасно е.
Спане с възлавница с наклон помага доста.

# 577
Здравейте мами, и аз бях със страшни киселини всяка вечер. Нито гавискон, нито бианацид помогна. Доктора ми изписа Квамател . Може да пробвате.

# 578
На мен от кафето много киселини ми стават. И от прегнако протеина... Купувам си газирана вода и си слагам лимон, та помага горе-долу. Вечеряме по-раничко ние, та вечер е добре положението.

И аз трябва да питам нашата педиатърка скоро. 🙂

Стволови клетки няма да съхраняваме.

Аз направих малка поръчка от озон. Останаха памперси и мокри кърпи да следя за бебето. А за баткото да изберем матрак и протектор за единично легло.

# 579
За сега нямам кисилини, единствено се будя нощем, за да ходя до тоалетна.

Аз да попитам според вас, количката която съм харесала е намалена с 20%, дали на 1ви Юни ще бъде повече?

# 580

Аз да попитам според вас, количката която съм харесала е намалена с 20%, дали на 1ви Юни ще бъде повече?

Ако споделиш магазина и цената, предполагам, че все някой ще е забелязал дали е възможно да падне повече.
Аз така чаках по-добри намаления за дрешки и осъзнах,че всъщност на някои макса е бил 20% и вече нямат примоции.. 🥲

# 581
Мами, да споделя за киселините, вчера взех Омни биотик панда, скъп е, но бях отчаяна. Нищо друго не помогна, нито гавискон и тн. Пробиотикът ми помогна много. Първа вечер спах нормално. Но за всеки сигурно е индивидуално Simple Smile

# 582

Ако споделиш магазина и цената, предполагам, че все някой ще е забелязал дали е възможно да падне повече.
Аз така чаках по-добри намаления за дрешки и осъзнах,че всъщност на някои макса е бил 20% и вече нямат примоции.. 🥲

Магазин Айко - Варна  1039 е в момента.

# 583
В Айко повече от 30% намаление не съм виждала за колички, най-често 20%. Сравнете цената с други сайтове или магазини, където продават същия модел, понякога цената е изкуствено завишена. 😊

# 584
Моят съвет е същият като на Nomadgirl. Аз като търся нещо, проверявам в няколко сайта за справка. 🙂 .
Примерно скоро разглеждах в Софармаси някои неща. Имат намаление, но е колкото ненамалена цена на същото в аптека Гален.

Общи условия

Активация на акаунт