Отговори
# 120
При мен през деня и вечерта е ад Joy

Не знам аз за такъв гел.

# 121

Не знам аз за такъв гел.

Ами това е гела ама...

# 122
Доста е  скъп.
Може би трябва да се консултираш с израждащия аг преди това.

# 123
Чувала съм за такъв гел, но нямам отзиви от майки поставяли си го.

# 124
Аз понякога ходя през деня мното често до wc. Вечер ставам най-много по веднъж засега.

За гела и аз не знам нищо. Но и според мен трябва да се обсъди с лекаря, при който ще раждаш. Simple Smile

# 125
Каква е гаранцията, че ще ти сложат от този гел, а няма лекарите да го приберат за себе си? Реално при секцио родилката не вижда какво точно се случва.

# 126
Каква е гаранцията, че ще ти сложат от този гел, а няма лекарите да го приберат за себе си? Реално при секцио родилката не вижда какво точно се случва.

Вярвам на лекаря си. Ще раждам с избор на екип именно, защото държа да е той. А и се опитвам да съм позитивна, някак по - лесно е така. Не може винаги да сме с рогата напред, че някой ще ни прецака с нещо.

# 127
Това е чудесно, svetlozara98. Аз не се изразих правилно. Не беше насочено персонално към теб. А, че по принцип няма гаранция, че ще сложат от гела.

# 128

Не знам аз за такъв гел.

Ами това е гела ама...

Това е сумата за 12 месеца, поне по това което разбирам, ако те мажат докато заливат слоевете до колкото съм чувала са три слоя, съответно около 150лв. Щом за месец е 51лв, или моята логика е грешна, иначе и аз не съм чувала

# 129

Не знам аз за такъв гел.

Ами това е гела ама...

Това е сумата за 12 месеца, поне по това което разбирам, ако те мажат докато заливат слоевете до колкото съм чувала са три слоя, съответно около 150лв. Щом за месец е 51лв, или моята логика е грешна, иначе и аз не съм чувала
  Аз до колкото разбрах е,че може да се вземе на изплащане една година по 51 вноската

# 130

Не знам аз за такъв гел.

Ами това е гела ама...

Аз до колкото разбрах е,че може да се вземе на изплащане една година по 51 вноската

Възможно е ии така да, дори по скоро е така 😀 сега на второ четене и аз вече така го видях, бях пропуснала бутона купи на изплащане. Явно просто ми се видя много скъпо и потърсих друга алтернатива, ама тц греда 😀

# 131
Момичета, вие мислите ли да ходите на море тази година? На мен много ми се ходи, но не знам до коя седмица е добре да се пътува и с какъв транспорт да пътуваме от София до нашето море. Без кола сме, така че ще трябва да е с автобус или с влак. Мислех си за влак със спален вагон, за да не се свивам на седалката в рейса 7 часа само с една кратка почивка.. Мислех евентуално да ходим в началото на юни, когато живот и здраве ще съм в седмия месец, но прочетох, че от студената вода можеш да получиш контракции. Това вярно ли е? През юни водата ще е сигурно около 20-21 градуса и май няма да става все още за къпане, а не знам дали да рискувам да пътувам в края на седмия или в осмия месец. Ние обикновено ходим в жегите през август, но тази година няма как да стане, а юли ми се струва малко рисковано (около един месец преди термина).
Тези от вас, които вече имат деца, биха ли споделили дали по време на предишните си бременности са ходили на море, как са пътували, в кой месец и т.н.?

# 132
Как ви се радвам на мацките, които имате смелост и желание за море 😍.. Аз съм от Варна, но няма да стъпя на плажа...
Освен, че съм малко бизонче, имам разширени вени, синини по корема от Клексана, надути крака 😄

Та, ще си гледам морето така от кафетата на морето 😄 с дрехи...
Знам, че не трябва да ми пука и, че сега като съм бременна тези неща са нормални.. ама като си от същият град шанса да видиш някой познат е много голям. А не искам 😬.. те да ме виждат 😄

# 133
Love sea, през миналата бременност пътувах до Малта със самолет в 4 месец. Преди това до София с кола. Единствено ми натежа полета на връщане. Не бях почивала достатъчно през деня, а в самолета не успях да спя.
Сега мислим в началото на юни да отидем на море. Няма да се потапям цялата в морето, както и в басейна. Не се пека.
Според мен потърсете възможност за частен превоз с кола. Ще можете да спирате за почивка при нужда.

# 134
Аз мисля да ходя, по принцип не стоя повече от час-два. Ще използвам 50+ фактор, под чадър и без пълно потапяне, само намокряне на ръце, крака, лице. Малко се наплаших от инфекции в последния момент, та мисля да се застраховам така.
Относно пътуването - има евтини опции с Rayan air София-Варна. 40мин е по-добре от 7ч влак или 5ч кола.

Общи условия

Активация на акаунт