Отговори
# 375
Тази седмица ще има намаление в Хиполенд, ако сте си избрали нещо - петък и събота ще има 25% намаление при покупка на 2 или повече артикула.

# 376
Здравейте, момичета. Според вас на Mayoral ще пуснат ли някакви по-големи намаления, че на няколко сайта ми излизат -20% и се чудя дали ще ги намалят още или това им е максимума… 😃
И от кой сайт/ магазин ще взимате матрачета за креватчетата? 😊
Тези дни много започнах да преглеждам и фейсбука ми се напълни с всевъзможни бебешки реклами. 🙈

# 377
# 378
Момичета, може ли мнение за тези резултати?

# 379
Да се похваля чакаме си МОМИЧЕНЦЕ💝
Близо 900гр и вече се е обърнала в готовност за излизане😄😝.Само да не бърза,че има още много време.
Единственото нещо ми е кръвното 126/48 долното било много ниско.Ама мисля ,че е нормално аз много се впрягам в разни дребни неща.

# 380
Добре са. Всичко е в референтни стойности за триместъра.

Fitefly!, честито розовко! 😊

Момичета, може ли мнение за тези резултати?

# 381
Дами, имате ли някакви менения за това легло и като цяло за марката Joie ? Тук в Германия гледам много използват Joie - колички, столчета за кола

Спрях се на това легло, понеже нямам много място и най-вече защото има люлеещ механизъм Simple Smile

Да попитам знаеш ли дали има опцията против рефлукс и другото което ми е интересно да разбера на такъв тип легла необходимо ли е да се закупи ортопедичен матрак или друг вид или си се ползва само този, който си е в комплекта

# 382
Опция против рефлукс има да, но за матрака не съм сигурна, май се ползва този, който си има не знам.. Бях споделила и в др. тема това легло и като цяло май сега се отказвам от него 😃 най-вече заради люлеещия механизъм го исках (за да не свиква на ръце и т.н.), но казаха, че не е нужен.. и сега като се замислих май е по-важно хубав качествен матрак от колкото люлеещ механизъм и една “гъба” ..

ПП: Сега се чудя .. дали да не е едно нормално легло с матрак на Magniflex Pierre Cardin гледам тук в другите теми много го хвалят и са доволни Simple Smile
Дами, имате ли някакви менения за това легло и като цяло за марката Joie ? Тук в Германия гледам много използват Joie - колички, столчета за кола

Спрях се на това легло, понеже нямам много място и най-вече защото има люлеещ механизъм Simple Smile

Да попитам знаеш ли дали има опцията против рефлукс и другото което ми е интересно да разбера на такъв тип легла необходимо ли е да се закупи ортопедичен матрак или друг вид или си се ползва само този, който си е в комплекта

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 12:12 от Xelly7

# 383
И аз влизам с инфо за намалението в Хиполенд този уикенд. Има и някакво намаление в озон понеже празнуват РД.

Списъците са доста подробни и на момичетата, които чакат първо дете са доста полезни. Но и според мен има излишни неща.

Firefly!, честито 💗 !

# 384
Малък update
Утре съм на ендокринолог. Правилно съм разбрала - ще ми правят този път обременяването със 75 гр. глюкоза и ще стоя три часа там. Дано всичко е наред..

iv_vd89, и аз това се чудя.. пък като се и замисля, ако ям сладко, тестени и т.н. и ако съм постоянно в застой .. какво ще е положението..

stambuli, Честно казано тук процедурата беше такава: Отидох рано сутрин при АГ на гладен стомах (питаха ме яла ли съм или не) взеха ми кръв и урина (както обичайно на всеки преглед) изпих чаша с глюкоза разтворена във вода. Стоях един час и ми взеха отново кръв и ми казаха, че ще ми изпратят резултатите по пощата.
Днес ги получих.

ПП: До колкото разбрах от резултата съм изпила 50g глюкоза.
Кога oGTT е положителен?
Стойност на кръвната захар ≥ 135 mg/dl (7,5 mmol/l) при скрининг теста за 50 g глюкоза един час след края на пиенето на тестовия разтвор се счита за положителен скрининг и изисква последваща диагностика 75 g oGTT.

АГ ме праща на ендокринолог, явно там пак ли ще ми правят това обременяване, но този път със 75g .. не знам. Не можах и да звънна да питам АГ понеже днес и утре не работят..

# 385
Започнах да разглеждам някои неща в озон. Попаднах на сгъваема вана за около 30 лв. И стерилизатор за 40лв. Реших да споделя, защото си спомням, че имаше интерес към тях. 🙂 Baby.bg е на озон, та и там ще ги има. Може да сравните цените с Хиполенд, комсет и т.н. и да видите къде излизат най-изгодно. Аз ще търся помпа за кърма и може би още една камерка, че децата ще спят в отделни стаи и ще ми трябва още една.

# 386
Започнах да разглеждам някои неща в озон. Попаднах на сгъваема вана за около 30 лв. И стерилизатор за 40лв. Реших да споделя, защото си спомням, че имаше интерес към тях. 🙂 Baby.bg е на озон, та и там ще ги има. Може да сравните цените с Хиполенд, комсет и т.н. и да видите къде излизат най-изгодно. Аз ще търся помпа за кърма и може би още една камерка, че децата ще спят в отделни стаи и ще ми трябва още една.
Направи ми впечатление, че в озон е малко по-евтино отколкото в baby.bg…

# 387
Почти никакви покупки май няма да правя за бебето, основните неща имаме, а винаги може да се купи в движение нещо ако се окаже нужно.
Бях на преглед днес, в 27г.с., вече е 1040гр., доста е пораснал малкият.
Изследванията ми са в норма, само магнезий ще включа.

# 388
Охх че хубаво Mint. и аз съм в 27ма но съм на преглед чааак в края на месеца и нямам търпение вече да отида Simple Smile

# 389
Момичета и аз съм наредена за обременяване с глюкоза... Искам да питам дали три пъти ти вземат кръв от вената или три пъти ти вземат кръв с глюкомер. Понеже вените ми няма да издържат такова бодене. Аз на 20 дни правя изследвания за коагулацията ми и то само на лявата, защото на дясната вената ми била дълбока и някакви такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт