Отговори
# 630
  • София
Момичета, в една кошара с размери от 50х100 до колко години може да спи според вас едно детенце? Поне 2 дали са реалистични? За момиченце питам, по таблици разни за растеж и т.н. Гледах ама ако някоя мама от опит може да сподели как е било при техните дечица, ще съм благодарна.

# 631
Нашето момче спеше в кошарата до около 2 години и половина. Вече не иска там да спи. Нашата кошара е с размери 120/60.

# 632
Моя роднина роди в АГ Варна, планирано секцио с избор на екип. Платиха 1200 лева, не знам дали е била във вип стая.
А в сайта на АГ Варна като цени бях гледала точно това - секцио с екип 1000 лева, нормално раждане с екип 1500 лева.

Редактирам се.. това май са цени за неосигурени лица.. ама не знам, затова ще кача какво съм гледала 😄. Много ми е интересно защо нормалното е по - скъпо.

# 633
Здравейте,
Може ли някоя мама да обясни как се случва запазване на стая при естествено раждане и цените ( за стая и раждане ) в Тина Кирков - 1Аг “Света София”

# 634
Моя роднина роди в АГ Варна, планирано секцио с избор на екип. Платиха 1200 лева, не знам дали е била във вип стая.
А в сайта на АГ Варна като цени бях гледала точно това - секцио с екип 1000 лева, нормално раждане с екип 1500 лева.

Редактирам се.. това май са цени за неосигурени лица.. ама не знам, затова ще кача какво съм гледала 😄. Много ми е интересно защо нормалното е по - скъпо.

За да има избор за екип, задължително се плаща и за стая. На 6ти етаж е 80лв на ден, където си с още някой в стая, а на 7ми 120лв - където си сам, имаш осигурена храна и всички условия за " ВИП", клиничната пътека е за 5 пълни дни.

ОЩЕ преди няколко месеца размениха пътеките за нормално и секцио, уж за да стимулират повече нормално раждане и лекарите да не искат все да режат без причина, само защото не им се стои по 24 часа да следят една родилка. Но уви, това не се случва.

П. С. Кое АГ е това? Света Анна или СБАГАЛ

# 635
K.belleza, хвърли ме в размисли и страсти 😅
Не ти ли казаха обща сума за секцио с избор на екип и самостоятелна стая (не вип) колко идва? На сайта им не са сменени цените и не мога да се ориентирам понеже всичко е изписано на отделен ред и иди разбери това за осигурени или неосигурено лица е… 😐

# 636

За да има избор за екип, задължително се плаща и за стая. На 6ти етаж е 80лв на ден, където си с още някой в стая, а на 7ми 120лв - където си сам, имаш осигурена храна и всички условия за " ВИП", клиничната пътека е за 5 пълни дни.

ОЩЕ преди няколко месеца размениха пътеките за нормално и секцио, уж за да стимулират повече нормално раждане и лекарите да не искат все да режат без причина, само защото не им се стои по 24 часа да следят една родилка. Но уви, това не се случва.

АГ Варна, не Окръжна.. аз АГ я знам като АГ болницата.. 😄 Извини ме за невежеството. Ох аз пак не разбрах.. защо секциото е по - евтино..?

# 637
K.belleza, хвърли ме в размисли и страсти 😅
Не ти ли казаха обща сума за секцио с избор на екип и самостоятелна стая (не вип) колко идва? На сайта им не са сменени цените и не мога да се ориентирам понеже всичко е изписано на отделен ред и иди разбери това за осигурени или неосигурено лица е… 😐

Няма как да имаш самостоятелна стая и тя да не е ВИП, за да си сам емии плащаш. 😁

Единствените, които не плащат за стая, са тези на етаж 4ри, те нямат избор екип. И когато настъпи момента отиват, влизат си в стаята и който е на смяна.

Цитат на: svetlozara98

link=topic=1544342.msg46484763#msg46484763 date=1685031890

АГ Варна, не Окръжна.. аз АГ я знам като АГ болницата.. 😄 Извини ме за невежеството. Ох аз пак не разбрах.. защо секциото е по - евтино..?

Умишлено здравна каса размени клиничните пътеки на секцио и на нормални раждане, за да има повече нормални раждания. Преди когато беше обратно, всеки се оплакваше, че АГ искат само да режат, заради парите и не им се позволява да се роди нормално, ии завъртяха пътеките, в случая сега ти ако родиш нормално, твоя лекар ще получи повече пари от държавата.

# 638
Аз пък си мислех, че е защото по - малко време отнема секциото 😄 оф, че съм...

# 639
Ако някой се интересува, има свободни часове за доц. Чавеева за 2 юни.

https://superdoc.bg/lekar/petya-chaveeva

# 640
Дами, имам въпросс..
Получавам едно дискомфортно, гадно като набождане долу към интимната зона поне там го усещам в долната част на корема.. Не знам как да опиша точно чувството, но е мн неприятно. Това контракции ли са или бебето ме рита в тази област??

# 641
Дами, имам въпросс..
Получавам едно дискомфортно, гадно като набождане долу към интимната зона поне там го усещам в долната част на корема.. Не знам как да опиша точно чувството, но е мн неприятно. Това контракции ли са или бебето ме рита в тази област??
И аз съм така.
Мисля,че са ритници.

# 642
Дами, имам въпросс..

И аз понякога усещам такива набождания. Не знам какво е

Здравейте,
Може ли някоя мама да обясни как се случва запазване на стая при естествено раждане и цените ( за стая и раждане ) в Тина Кирков - 1Аг “Света София”

Питай тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1542657

# 643
Добре, че повдигна въпроса Xelly,
И аз снощи се събудих от това неприятно усещане. Донякъде ми помага възглавницата за бременни, като се обърна на лявата страна. Но почти не можах да спя от мисли какво е това чувство Flushed Като гъделичкане, пробождане, разтягане. Не намирам и точната дума да го опиша, но е в интимната зона

# 644
И аз от скоро имам такива усещания, но не всеки ден.
Не знам какво го предизвиква, но малко се успокоявам, че явно не е само при мен

Общи условия

Активация на акаунт