Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 096
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Голямото ми дете е именик в събота. Импулсивно решихме да отбележим празника различно от друг път и запазихме студио в едно хотелче. Дано времето позволи да се разходим и насладим на прекрасната Трявна!

# 106
Получих неочаквано добро повишаване на заплатата. Всяка ш*бана стотинка съм си заслужила с пот и нерви. Хем се радвам,  хем малко ми вързаха ръцете, защото ще падна от високо, КОГАТО!!! напусна.

# 107
Прибрах се от целодневна смяна и в нас ме чакаше салата направена от ММ. Релаксирам пред телевизора и телефона. Надявам се да спя добре,  че снощи не можах. Лека вечер!

# 108
  • Mediterraneo
Честно казано, нищо лично за мен. Пих едно кафе на припек в бързината между ангажиментите, хайде ще го броя.

# 109
Стопли се и се облякох в бяло.
Много ми се дояде пица. След работа ходих до една пицария, в която пекат хубави пици.

# 110
Изядох 2 🍕
Исках да се натъпча и не съжалявам
Може би утре като се кача на кантара ще…
😋🧐🥰🧿🪬

# 111
  • София
30 минути табата. Грижа за косата. Поръчах си нов фон дьо тен и матови червила

# 112
Снощи бях на рисуване.Не бях рисувала с четка и бои от дете,но много се забавлявах и ще отида пак.

После вечеряхме с приятели.
Днес съм отпуска и сега пия чай и ям чийзкейк в любимо кафе

Довечера сме на сватба!

# 113
  • София
Хепи, толкова хубави неща споделяш! Картината е чудесна пролетна! Рисуването и на мен ми е слабост от дете.
Днес събрах кураж и отделих време за 2 важни прегледа.

# 114
Готин обяд при виетнамците Simple Smile

# 115
  • Русе
Преди няколко дни видях на масата отворената книжка за оцветяване на детето и новите му блестящи флумастери. Започнах да оцветявам, не бях го правила от години. Идея си нямах, колко релаксиращо ще ми подейства, но не смея да кажа на никого, че оцветявам детски книжки, за да не ми се смеят.

# 116
Преди няколко дни видях на масата отворената книжка за оцветяване на детето и новите му блестящи флумастери. Започнах да оцветявам, не бях го правила от години. Идея си нямах, колко релаксиращо ще ми подейства, но не смея да кажа на никого, че оцветявам детски книжки, за да не ми се смеят.
Има страхотни книги за оцветяване за възрастни. И са точно с цел намаляване на стреса. "Тайната градина", например, е страшно красива книга за арт терапия.

# 117
По време на ковид пандемията, когато бяхме затворени вкъщи, оцветихме заедно с детето де що имаше книжки. Много релаксиращо за мен и изключително полезно за неговата фина моторика.

Събрах багажа. Преди малко минах през банята и сега ще си изсуша и направя косата.

# 118
Моето дете е вече голямо. Но моливи и флумастери имам. Страхотна идея ми даде. Благодаря! Само книжка да си купя и да пробвам как ще ми се отрази.

# 119
Има си книжки и за големи, с разни мандали Има и моливи, абе цял бизнес си е Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес единственото, което съм направила за себе си е, че четох един час книга.

Общи условия

Активация на акаунт