Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 457
  • 743
  •   1
Отговори
# 495

https://twitter.com/BurcaMini/status/1654774050680438786

Клик, пуснете си звука и ще чуете песента на коята Демет танцува. Видеото е от сторито на Мортеза и Демет го е сложила в своето стори.

Демет танцува в същия двор, където тичаше Растин вчера. И бяло агънце се вижда.
А Тахир се радва и одобрява танца на Демет, не на Фара...

Чакаме трейлър. И какво ли снимат???

Heart Eyes Коя е песента искам да знам,ако разберете, кажете моля Simple Smile

# 496
  • Варна

Heart Eyes Коя е песента искам да знам,ако разберете, кажете моля Simple Smile

Заповядай

https://www.youtube.com/watch?v=jyIa8krPUUQ

# 497

Здравейте, Енгинки🥰

Честит Гергьовден!Нека Свети Георги закриля вас и вашите семейства!

Прекрасни мнения на всички💗

Страхотна Демет, много е енергична и весела. Има нещо диво в нея😄

Вчера веднага изгледах серията. Разплаках се 2 пъти- на сцената с руската рулетка и на финалната, когато Фара трябваше да съобщи на детето си, че няма да дойде дългоочаквания донор.

Тази сцена с Тахир в изоставената къща беше толкова тежка и силна, че всичко друго ми бледнееше после😭 Тахир не искаше да живее повече и е чудо, че остана жив след 4 празни изстрела. Как я пресъздаде тази огромна мъка, на човек който се отказва от живота Енгин...истинско страдание. Тахир си каза, че не е имал детство. Никакво. Бил е в Ада и после мъченията му са продължили. Накрая все пак брат му го спаси от последния изстрел, който щеше да е фатален.
И после всичко си почна по старо му. Тахир се върна към мафиотския живот...като я няма Фара-рязане на пръсти, пратки. Разбрахме за жалост, че става въпрос за бизнес с наркотици🙁
Сцената с инсценировката от страна на Тахир беше много забавна. Поне тук се посмях, като каза на Баш комисаря" ще ни посвириш ли?"😃

Минаха 2 седмици, без нито един от двамата да потърси другия. Чудя се, ако не бяха имиграционните, щеше ли Фара да го потърси отново? Въпреки че му каза, че е чакала той да й се обади, че всяка нощ е мислила за него. Не знам. А при Тахир е ясно, ден и нощ се е самообвинявал за случилото се и се отдръпна, защото се смята за опасност за тях.
И все пак, когато тя дойде, той си спази обещанието, че е ще й помогне. И още как! Доказа на имиграционните, колко много обича съпругата си. Хукна след тях и спаси Фара, а те му повярваха.
Много беше силен и прекрасен моментът в който се стигна до първата им целувка. Харесва ми как Фара го ревнува, как си го взе от масата и му държа сметка как работи " по масите"😄
Тахир отново си изля душата пред Фара, но този път не се сдържа като миналия път и я целуна. Тази зашеметяваща целувка донесе щастие и на двамата, грееха😁 Но разбира се до тук беше с хубавото.

Не мога да разбера логиката на този изверг Агата, да убие донорът на детето. Много бързо забрави как дължи живота си на Фара и как даде дума, че за благодарност ще поеме лечението на синът й. Значи не спазва думата си, а това директно го прави едно чудовище, а не човек и не мъж разбира се. Сърцето ми се скъса за Керимша, който седя изолиран в болницата 2 дни и му даваха големи дози лекарства, за да го подготвят. Това беше нечовешко.Как ще повярва отново, че ще бъде излекувано това невинно създание. Тахир ги гледаше и неговото сърце се късаше в този момент.
Наистина браво на Бекир, че на дете не би посегнал поне. Има капка съвест в него.

Вера също е голямо зло. Какво ли ще направи на Гьонул, за да я разкара. Подкрепям мнението на Марта. Ей те и двамата за сина си, който са направили едно леке са готови хора да затриват. В Перихан обаче видяхме промяна към добро. Разкая се за думите си към дъщеря си и към Фара, осъзна грешките си. Дано продължава в същия дух. На Орхан му е много мътна работата. Наистина няма да се учудя, ако Иляс работи за него и той се окаже поръчителя на убийството.

Сега тръпна в очакване да разбера какви роднини на Фара ще открие адвоката в Иран. Ще вкарат нов персонаж сигурно. И тъй като вече е сигурно, че и Фара и Тахир горят един за друг, очаквам да се разрази с пълна сила любовта им и двамата да се изправят срещу всички и всичко. Другото за което най-много се вълнувам е когато братята разберат един за друг. Но сигурно ще ни оставят най-тежкото за финала. Надявам се да имаме 16 епизода! Ако Демет обаче ще почва снимки за другия й проект през юни, не виждам кога ще заснемат още 6 епизода. Вие как мислите?

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 14:41 от Cataleya_23

# 498

Супер е, че всички се разбират на снимачната площадка.
А Демет е  една позитивна, млада  дама. Независимо от своите лични проблеми - винаги е усмихната и заредена с енергия. Винаги е приятно да  се работи в такава атмосфера. Личи им колко се забавляват на сета.

Бях ви писала за Фърат Танъш, че съм го гледала в една великолепна комедия "Синя нощ" -  размяна на тела след инцидент. Той /Заки/ беше в  женско тяло, а тя /доктор Емел/ в неговото. Така добре се справяше с ролята,  направо шапка му свалям.

А сега неговият Мехмет е  наистина сложен образ. Общите му сцени с Тахир/Енгин са урок по актьорско майсторство.
Също и Мустафа Авкъран/Али Галип. Него пък съм го гледала в "Новата булка" - свежа битова комедия.  Голям образ беше там. 
Актьори които приемат напълно противоположни роли  са само за адмирации. Младите им колеги има какво да научат от тях.

Нали все още е празник...

Скрит текст:

# 499
Марта, сложили сме едновременно една и съща снимка на Тахир. Много е сладък така усмихнат. Разкош🥰

# 500
  • Пловдив

Eнгин в сторито си преди малко сложи тези две снимки. Сефа...

Да допълня снимките на Сефа, които Енгин ни е пускал.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 14:54 от mariana51

# 501
Аниста Purple Heart благодаря ти, супер парче (ще го пусна в музикалната тема), текста е жесток , главното послание е - живей сега и греби от живота, да не ти пука какво говорят за теб Hands Punch Hands Plus1 Отличен вкус има Демет, това е и саундтрак от датски филм, изглежда много любопитен Grinning

Малка част от текста, малко нецензурно ама вярно Wink Така де, веднъж се живее, и то докато си млад , после я камилата ,я камиларя Simple Smile

What a life, what a night
What a beautiful, beautiful ride
Don't know where I'm in five but I'm young and alive
Fuck what they are saying, what a life

.........................

It's okay, it's okay
That we're living, we're living this way (yeah, yeah)
Don't know where I'm in five but I'm young and alive (woo)
Fuck what they are saying, what a life

и Сефа , домашния любимец на Енгин Heart Eyes

# 502
  • Пловдив

https://twitter.com/fragmanhouse/status/1654819546669228032

Днес това място гори!

Е, ще имаме трейлър.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 16:23 от mariana51

# 503
Иска ми се да загатнат, че донорът ще е оживял.

# 504
Аз да питам, срам не срам, какво точно ще вземат от донора, защото и мъртви хора по принцип са донори.

# 505
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=yCKVReUj1dU

Ето го. Трейлър 1 към еп.11.
Очаквайте превод.

# 506
Аз да питам, срам не срам, какво точно ще вземат от донора, защото и мъртви хора по принцип са донори.
Ами щом говореха за операция, най- вероятно костен мозък.

И трейлър.
Нечий сън…
Сега пък Фара целува Тахир.

Най- вероятно са разбрали, че Али Галип има пръст в отстраняването на донора, щом са в имението.

# 507
# 508

А, Тахир нещо е скрил от Фара, най- вероятно за мисията която постави  на адвоката. Явно тя не е съгласна да се търси нов евентуален донор там, защото първо ще разберат къде е, ще разберат за детето и като нищо някой ще предяви претенции към него. А в ситуацията с убития донор, наистина имат нужда от помощта на Мехмет.
Защо се “ пали” толкова Тахир… уф, я.

# 509
  • Варна

"Казвам се Фара", трейлър 1 към еп. 11 на български.

Мерси за фрага и превода, Марианка Yellow Heart
Доста огнен Nature Boom  но Керимшах пак е със скафандър Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт