Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 428
  • 743
  •   1
Отговори
# 540

Цитат
Наистина ли Фара не помни кога е видяла Тахир за първи път???

Въобще не вярвам в това. Тя е лекар-хирург, трябва да има  ясна памет за дребните детайли. Просто искаше да му припомни, че нито бракът е истински, нито историята която ще разказват пред социалните служби. Място за романтика във "връзката" им няма - има просто договорка за спасяването на Керимша.

И ако Тахир крие истината кой стои зад катастрофата/убийство на донора -  нормално да му е ядосана. Само защото поръчителят е от "семейството"  трябва останалите членове да си затварят очите?
Тахир няма ли да предаде Али Галип или той отново ще остане недосегаем. Може да си измие ръцете чрез Бекир първо или чрез "незнайния" извършител - че просто е искал да тества Бекир. Иначе защо Фара и Керимша ще са в имението?
Тахир дали вече знае за ролята на Али Галип и въпреки всичко ги е завел  или не е разбрал?

# 541
# 542
  • Пловдив

Така искам Фара да му разроши перчема...

# 543
  • Варна
Привет и от мен !
 И аз се учудих, че не искаше да си признае кога е първата им среща, ама нали се прави, че не се интересува много от тези работи, романтика и прочие, простено й е Smile
Надявам се на едно хубаво обяснение в любов и от нейна страна Two Hearts
А, иначе като двойка вече са напред, те още даже не са двойка, ама Blush То не че ги зная другите двойки, само от Шербета изгледах една серия, да видя аджеба, защо го спрягат толкова, само тях знам , тези от 4тото място.

Сериалът #AdımFarah все още е в списъка с най-гледаните в Disney Plus

Така искам Фара да му разроши перчема...
Не си сама  Blush много му е зализана, тази непокорна коса с тонове гел. Прическата не ми е от любимите, ама вече свикнах. Аз и на Санджар от начало не я харесвах косата, а пък сега мисля, че най-много му ходи на Енгин Simple Smile

# 544
Аниста, Марта, един глас и от мен за разрошване, това гелосване му отнема едни 20% от чара (другите са очи, глас, ръце и усмивка 🙂). За фигурата 1м и 90 да не говорим 😍

# 545

Ей-така си го харесвам най-много.

# 546
  • Варна
Аз пък така Smile и коса, и дължина на брада Yellow Heart

Не съм го допускала че ще ми хареса така, особено след дългата коса на Керим, ама факт Rage

# 547
  • Пловдив

Сладурка е Derya Pınar Ak/Гьонюл.

# 548
Дали е за нас това, което идва People EyesPeople EyesPeople EyesPeople EyesPeople EyesPeople Eyes

# 549
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=CQ4BuHBnKXo

Ето го. Трейлър 2 към еп. 11.

# 550
А така, началникът ли убиха? Говорят за бащата на Керимша, отвличат Фара😲😲😲Шок и ужас. На път са да разкрият бялото и черното агънце...Орхан как гледаше....май май е доста замесен

# 551
  • Варна
Брей, че фраг Rolling Eyes
Някой пак даде фира, на началник Хамза ли ми заприлича ?
Фара и Тахир Yellow Heart    ооо,  пак ще е инфарктно  ...

Cataleya Heart Decoration май да, шефа ...
Дано да няма отвличания, моляяя ....Worried

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 22:37 от Аnista

# 552
Някой може ли да даде превод на фрага, че изглежда🔥

# 553
  • Варна
Някой може ли да даде превод на фрага, че изглежда🔥

nelly27  Yellow Heart и ний сме в очакване за превод, нищо не разбираме, поне аз Smile

# 554
  • Пловдив

"Казвам се Фара", трейлър 2 към еп. 11 на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239550%2F1a1ede74 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/11-2.avi-zeQpNaEkT010WyoS

Общи условия

Активация на акаунт