Или се променяш, или късаме

• 7 302
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Опитай да намалиш мрънкането - ако се поправи връзката, значи е бил в теб проблемът. Но да си тръгнеш, без да се опиташ да вникнеш дали ,аджеба, пък не е вярно това, за което те упреква, е егоизъм. Ако не си взимаш поука от връзката и упреците на другия, то в следващата си връзка ще направиш същото и ще стане порочен кръг. Аз не знам за какво ти прави проблеми, но все пак опитай.

# 91
И защо трябва да се поправя?
Някакъв нагляр решил да се налага?
Тя и без това явно няма явно достатъчно самочувствие, че и да се оставя да я мачка още.
Ако връзката се поправи, защото слушкаш, значи ти си виновна.
Сериозно? Това да не от учебник по възпитание на девойки от ОАЕ?

# 92
Да слушка ли? Човекът е казал, че иска точно обратното от нея.

# 93
Тук малко взе да се преиначава вече. Като криворазбран феминизъм .

# 94
Ако иска да има връзки, ще трябва да зареже пасивно-агресивното поведение на мълчаща, нацупена лигла, и да се научи да комуникира.

# 95
Ако иска да има връзки, ще трябва да зареже пасивно-агресивното поведение на мълчаща, нацупена лигла, и да се научи да комуникира.

Тук съм много съгласна, но не понеже някой си ѝ е поставил ултиматум, а понеже инфантилното държание не е за възрастни хора. До към 20 г. може и да минават такива номера, после е хем смешно, хем тъжно, хем дразнещо.

# 96
Ако бъдем обективни, дали пък момъка е е толкова съвършен и светъл, че няма за какво да му се мрънка и цупи?

# 97
Повечето хора дори няма да й поставят ултиматум, или да й обяснят защо я зарязват и къде греши. Директно ще си обират крушите.

# 98
Ама кво ще му се цупи и ще мрънка!??!? При няколкомесечна връзка....!!! Като не ѝ допада нещо, да си каже, човекът не е телепат! Ако не стигнат до консенсус - пътя и всеки у тях!

Ми тя може да се цупи, щото не я е завел на почивка на Карибите примерно, е*ати!!!

# 99
Повечето хора дори няма да й поставят ултиматум, или да й обяснят защо я зарязват и къде греши. Директно ще си обират крушите.

Точно! Всеки втори щеше да я е разкарал, на тоя очевидно му пука за нея, че да й поставя ултиматуми в противен случай след третото цупене да беше й показал вратата.

# 100
Без да съм чел написаното до сега си позволявам да дам следния съвет:

Девойко млада, нормално нещо е за една жена да се цупи и мръщи, разбира се в границите на допустимото. Този твой младеж, който в началото на връзката ви се опитва да ти поставя ултиматуми, прото трябва да разбере, че не е единствения на този свят на когото му харесваш, и че трябва да се бори за сърцето ти. Да разбере, че има и други мъже и че жената по своя воля е с мъжа до себе си.  Опитай се да му обясниш спокойно, че не си даденост и че връзка се гради от двама, като всеки има своите особености и черти, някой от които могат да докарат партньора буквално до лудост ! В живота има трудни моменти, но се преодоляват заедно било те житейски неволи или чепатости на характерите.
Честните и откровенни разговори са в основата на връзката. Така че не спирай комуникацията. Но бъди обективна, говори с факти и не прави хипотетични изказвания. Не се страхувай да гвориш за чувствта си, какво харесваш в партньора си и какво те дразни. Един такъв разговор с не трябва да те натоварва и теб, а го приеми като разясняване на ситуацията и ясна основа за бъдеще. Ако младежа не схване какво му казваш и кара с рогите напред, опитвайки се да е всезнайко - явно връзката ви е обречена.
На един МЪЖ трябва да му стиска да говори откровенно с жената до себе си , да си признае ако е направил грешка и я е засегнал и да се опита да се промени. Трудно е , но се нарича напасване. Ако не му пука след твоите опити за комуникация - бий му шута и да отива да се оплаква на аверите си и на майка си !
Живота е пред теб. Не се поддавай на евтини мъжки манипулации и търси истинските черти в един мъж. Откриеш ли ги - от там нататък интуицията ти ще ти подскаже кое как е. Вярвай в себе си! Ти взимаш най-добрите решения за самата теб, но си носиш и отговорността за тях. Не се срамувай да бъдеш себе си и да държиш на това, че си жена имаш чувства и изисквания за мъжа до теб като личност и характер. На това му се казва летва и един мъж не я ли прескочи - пиши го бита карта.
Така че смело напред. Говори директно с младежа и решавай какво да правиш.Той не се ли усети и не разбере ли какво му казваш - няма смисъл да губиш време , енергия и чувства по такъв.  Нямаш какво да губиш !
Горе главата и успех ! Simple Smile

# 101
не понеже някой си ѝ е поставил ултиматум, а понеже инфантилното държание не е за възрастни хора.
Хубаво, само че за да разбереш, че си в грешка, първата стъпка е някой да ти го каже/покаже. И като го разбереш, следва да се поправиш, а не да обвиняваш другия и да търсиш вода от двайсе кладенеца - то наднормено тегло, то другите мъже, то гаджетата на другите мъже. В тукашния случай авторката обаче не откиня и продължава с глупавото поведение, от което на нейния, нормално, му е дошло доста в повече и е поставил ултиматум.
То е хубаво да си себе си, но само в определени случаи. Дръпната нарцистична мрънкачка не е сред тях.

# 102
Според мен първо гледаш грешката в себе си, в рамките на необходимото, не да се сканираш до най-малкия си недостатък. След това-ако дадеш зелена светлина и се поправиш по някакъв начин, на продължават да те упрекват вече безпричинно - това вече ще е прищявка на мъжа.

# 103
Авторката обаче не уточни нещо много важно - какъв е поводът за "мрънкането". Едно е да няма такъв и да го прави, защото има кофти характер. И съвсем различно, ако (както го описа, че е нахакан) къде случайно, къде нарочно, той върши не много приемливи неща, а после нейната реакция определя като мрънкане.

# 104
Аз пък си мисля, че ако той правеше нещо криво, което я ядосва, тя щеше да го разкаже с детайли. А няма такива детайли, даже е точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт