ОКТОМВРИйче мъничко в коремчето расте, очакваме пола да се разбере 💓👶💙"

• 46 837
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,
Правих БХС на 11.04.
Излязли са днес резултатите само за Papp-a и free HCG beta и не знам да се притеснявам ли... Този Papp-a e 2.94 mlU/ml. Всички изследвания, които видях до сега май са в друга единица и не мога да преценя... не е ли високо това?! и защо ги няма другите изследвания, мина доста време вече.... Влязох нещо във филма.

# 91
Момичета,
Правих БХС на 11.04.
Излязли са днес резултатите само за Papp-a и free HCG beta и не знам да се притеснявам ли... Този Papp-a e 2.94 mlU/ml. Всички изследвания, които видях до сега май са в друга единица и не мога да преценя... не е ли високо това?! и защо ги няма другите изследвания, мина доста време вече.... Влязох нещо във филма.

Те ги изчисляват по някакви други начини, не го мисли доктора ще ти каже когато направите ФМ. Това са само кръвните сега нали? Иначе виж моите и аз така го мислех като теб и после като ги изчислиха всичко беше наред...

# 92
Момичета,
Правих БХС на 11.04.

Те ги изчисляват по някакви други начини, не го мисли доктора ще ти каже когато направите ФМ. Това са само кръвните сега нали? Иначе виж моите и аз така го мислех като теб и после като ги изчислиха всичко беше наред...
Да, но са излезли само Papp и ЧХГ... Нищо друго
Мерните единици различни навсъде явно, дано утре излезе и другата част. АГ прави ФМ миналата седмица и всичко каза че е наред. Нухалната гънка беше 1мм.

# 93
Момичета, тромбофилията ми наааай - после е излязла и всичко е нормално. Толкова се притеснявах за нея и честно казано сега като разбрах си отдъхнах. Сега трябва да ми се изчистят всички червени петна и синини по краката и корема🤗

# 94
Аз ги пусках на 13.04 и все още няма нищо.Чакам утре до обяд и ще им звъня вече 😃
То вярно, че бяха почивни дни, ама чак пък толкова.Като проверявам излиза, че съм в базата, ама няма никой 🤦

# 95
Момичета аз да питам при положение че си правих прена тест,той напълно замества бхс и фетална нали че вече се обърках нещо

# 96
Аз ги пусках на 13.04 и все още няма нищо.Чакам утре до обяд и ще им звъня вече 😃
То вярно, че бяха почивни дни, ама чак пък толкова.Като проверявам излиза, че съм в базата, ама няма никой 🤦

А аз какво да кажа като пуснах моята на 13 март😂 явно в клиниката в която ходя пращат на друго място пробите и се чака месец. Не питай как издържах до сега, но важното е, че ги спирам и няма по - щастлива от мен в момента🤣

# 97
Момичета аз да питам при положение че си правих прена тест,той напълно замества бхс и фетална нали че вече се обърках нещо
Даа, бхс абсолютно, но ФМ не мисля.Но така или иначе между 18-23 пак си има ФМ 🤗

# 98

А аз какво да кажа като пуснах моята на 13 март😂 явно в клиниката в която ходя пращат на друго място пробите и се чака месец. Не питай как издържах до сега, но важното е, че ги спирам и няма по - щастлива от мен в момента🤣

Аз пусках БХС във Велико Търново, а резултатите се обработват в Пловдив...
Може и да си почакам. Дано утре вече има, че търпението ми се изчерпва...

# 99
Аз съм от Стара Загора и от тук ги пращат в София в НГЛ.Ама доктора каза да не го мисля, защото на ФМ всичко беше наред.Но все пак ме човърка 😃

# 100
Аз съм от Стара Загора и от тук ги пращат в София в НГЛ.Ама доктора каза да не го мисля, защото на ФМ всичко беше наред.Но все пак ме човърка 😃

И аз съм в същата ситуация, на ФМ всичко беше наред, ама... мисля го.

# 101

Напълно те разбирам.... защо не потърсиш второ мнение за твое спокойствие..

# 102
  • Варна
Желязото те първа ще започва да пада 😁
Моето е високо, понеже вит.Б ми е на долна граница.Сега към края на месеца ще ги пускам да ги видя как са.

За БХС мога да кажа само, че не са на 100 % верни, да не кажа даже, че и 95 са им много.Преди година и нещо позната роди момиченце със Даун, въпреки че мина всички редовни прегледи и двама доктори са я гледали, чак като се роди тогава разбраха.
Така, че на ФМ ако доктора е видял и носна костица, и по 5 пръста на ръчичките, и нухалната като е била в граници аз не бих го мислила въобще.Стискам палци на втория БХС всичко да ти е ок 🤗

Ама те 5-те пръстчета нямат нищо общо със синдром на Даун 😀 Аз дете със синдром на Даун с по-малко пръсти не съм виждала, а повярвай ми виждам много …
Според мен една хубава ФМ би заместило притесненията . И пак казвам грешки стават и за съжаление никой не е застрахован.
Пренатеста най- евтиния и основен вариант  е до 1000лв във всички фирми.

Аз също мислех, че като имам пренатест и ще отпадне БХС обаче все пак ми пуснаха изследвания заради прееклампсията.
Имате доста оформени коремчета Simple Smile Аз съм в 15гс и честно казано си мислех, че имам, но като видях вашите и разбрах, че нямам. Очаквам скоро да се обърне матката и до се качи нагоре.

# 103

Напълно те разбирам.... защо не потърсиш второ мнение за твое спокойствие..
.
Те не са ми излязли резултатите още. GrinningGrinning Все пак се надявам, че всичко ще е наред. Изобщо му нямам вяра на този БХС по принцип и ако предната бременност не ми бяха казали ужасна диагноза на ФМ, защото не съм го правила, нямаше и сега да го направя.
За мен ФМ си беше по-важна и там всичко е в норма и всичко е наред, но все пак БХС си е изследване и ако нещо не е добре, ще има да го мисля.
На ММ на сестра му втората и бременност е била с висок риск за Даун, искали са да прекъснат бременността, но тя си е решила, че ще чака ФМ - каквото и да е. Месецът в който чака обаче никой няма да и го върне. Колежката ми преди две години прави амниоцентеза, отново заради възрастов риск за Даун от БХС - детето и е живо и здраво и нищо му няма. Но пак - притесненията, нервите, тревогите никой няма да и върне.
Мен на 22 години ме направиха на нищо, че не съм правила БХС и тогава докторката, която провежда ФМ, след като беше казала, че всичко е наред, каза че детето ми ще се роди или с муковисцидоза или със Даун. И че трябва да се моля да е с Даун, защото с муковисцидоза ще живее няколко часа. Няма да ви казвам какъв стрес изживяхме две седмици, докато повторя ФМ при друг лекар и там всичко беше отлично. И въпреки това, до края се чудих всичко наред ли ще е и ужасното чувство ме напусна едва, когато си видях детето живо и здраво.

# 104
И аз не мога да се похваля с щедър корем 😅 Чак се притесних, да няма проблем с развитието, като гледам колко сте напред. Много са ви сладурски! 😍

В момента съм в началото на 15 г.с., другият четвъртък съм на преглед и много се надявам всичко да е наред, че тогава ще пускам и цитонамазка и микробиология…

Общи условия

Активация на акаунт