ОКТОМВРИйче мъничко в коремчето расте, очакваме пола да се разбере 💓👶💙"

• 50 296
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Аз имам право на 5-6 срещи с акушерка, за подготовка на раждането. Там обясняват за дишането и как протича целият процес като цяло.
Та разчитам на тези курсове, но още не съм си избрала при кого да се запиша.
Някои приятелки ми казват, че им е било много полезно, други, че нищо не им е помогнало и като е настъпил големият момент са го карали както дойде, забравили и лекции, и дишане.
По-нататък, живи и здрави, ще имам и обсъждане с АГ. Предпочитам нормално раждане с епидурална, обаче не се настройвам за нищо и нямам очаквания. Имам и напреднала миопия, та ще се вземе предвид също.
Важен ми е крайният резултат - здрави бебе и мама, а и не много стресирана мама ако може Grinning

# 586
Здравейте на всички🙂От няколко дни усещам схващания на краката,при някоя друга усещала ли е?

# 587
Аз не съм получавала още, но не съм и качила много кг, а и отделно пия АП, който ми разрежда кръвта +магнезий вече 2 седмици..А и си правя разни упражнения и вечер задължително ги държа вдигнати поне час..
Попринцип се получава това вече към 3-тия триместър, но всичко е индивидуално.

# 588
И аз си слагам клексан от началото на бременността и взимам магнерод 3х1,но от два дни усещам схващания и на двата крака от коляното на долу.В четвъртък съм на преглед и ще го обсъдя задължително с АГ ми.

# 589
Имате ли буци от поставянето на инжекциите? От няколко дни ми се получиха и се притесних. Как може да се предотврати появата на още? Мажете ли с нещо? Фраксипарин бия.

# 590
Имате ли буци от поставянето на инжекциите? От няколко дни ми се получиха и се притесних. Как може да се предотврати появата на още? Мажете ли с нещо? Фраксипарин бия.

Имам две малки от двете страни на пъпа,но е напълно нормално да се получат..Не мажа с нищо,но след поставянето масажирам доста с напоения памук върху мястото,важното е да се опитате да не ги поставяш върху буците,защото може да се подуе и много да сърби.Още съвети може да получиш тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1515186

# 591
Нестандартен въпрос: мислите ли за имена вече? Знам, че има много време, но аз не си харесвам име за момиче и реших да попитам дали вие сте се спрели вече на някакви имена.

# 592
Имах име за момче, казвала съм и на мъжа ми, че за мен това е името още преди доста време Grinning
за момиче ми дойде едно преди да разберем пола, което хареса и на мъжа ми.
Сега обаче сме в преговори за мъжкото име. Всеки ми казва, че е хубаво, само мъжът ми нещо не го приема, в същото време не ми дава никакви опции. Аз му направих списък с моите любими. Той още се мотае, просто няма нищо предвид.
Така че за сега сме с моето предложение, ще не ще Grinning
Нямаме намерение да кръщаваме на някого. Няма такава традиция тук, а имената на нашите не се връзват с фамилията. И съм доволно поне, че няма да имаме тоя кахър да мислим как да угодим на баба или дядо и да не разсърдим някого.

# 593
Нашата история пред инвитро е ясна, така, че още от положителния тест ме осени, че ще е или Божидар или Божидара.Просто го казах, а и никой не смее да ми каже нещо хахах..Казала съм и на останалите от родата, че на някой, ако не му отърва да си направи и да си го кръсти както иска 😃

# 594
Сиси, благодаря, ще поразгледам темата! Неприятно е с тези буци... Може би ще трябва да бия известно време на друго място.
Име имам за момиче, даже съм го споделила с моя мъж, уж много му хареса, ще видим Simple Smile За момче ще го мислим, че любимите ми мъжки имена вече ги носят детето и мъжът ми. Много харесвам и името Борис, но брат ми се казва така.
На момченцето ни избрахме име, което харесваме и двамата. Още преди да забременея знаехме, че ще се казва така, в случай, че имаме момче. Не го кръстихме на никого. Тук там чувам някое друго изречение, че не носи името на някоя баба или дядо, но не ме интересува. Решението е наше. 🙂
Сега пак не мислим да кръщаваме на някого.

# 595
Ние не сме говорили за имена с ММ. Но и не знаем пола още, така че... ще го говорим след ФМ, живот и здраве. Аз съм си решила като цяло, но трябва все пак да му кажа Grinning
То името трябва да си го усетиш просто. С първото дете много се лутахме, много се карахме, ама на кого да е кръстено, как да е кръстено... Дъщеря ни имаше 4 имена, на които бяхме казали "Да" преди да се роди. Накрая към 7-мия месец името си дойде и беше категорично, че е то. Grinning

# 596
  • Варна
Аз имам буци и на корема и на ръката от фраксито. Мажа с хепароид гел и арника.

Мислех да подхващам темата с имената .
Ние за първото имахме варианти и за момче и за момиче. Момиче се оказа и си е с името от самото начало. Обаче името , което тогава избрахме за момче аз нещо не го усещам сега . Дъщеря ми дори някак странно преложи същото име без да сме й го казвали, но аз не го усещам да му е това името. Пробваме различни имена, но още нищо не ми хрумва. Мъжа ми изцяло се съобразява с мен. Аз търся име, което да не е от така нашумелите през последните 10години. Аман от Алекс, Виктор, Борис, Даниел, Никола и тн. Разбира се хубави са имената, но не искам нещо от този тип. Търся по-интересно и разбира се българско име, а не някой Лео 😂

# 597
Здравейте!
 Има ли някоя с контракции в 20 гс? Не ме боли нищо.

# 598
Аз имам от време на време контракции още от 16 г.с. може би дори по-рано, но от тогава ги усещам. Повече са като се поизморя, вървя по-дълго или се ядосам, някои дни почти нямам. Пия Магнерот 3*2 за тях. Болки ниско долу или в кръста също имам от време на време. АГ каза, че ако не влияят на шийката и не са чак постоянни няма проблем.

# 599
Аз имам крампи и днес обсъдих с АГ, каза да приемам магнерот 3х2. А за име, дъщеря ми вече избра име за бъдещото си братче и нищо не е в състояние да го промени. Не е лошо името , но и аз още никое нв "усещам". Нямаме условия за кръщаване, дъщеря ми носи буквата на баща си и до там.

Общи условия

Активация на акаунт