ФЕВРУАРСКИ сечко щом завилнее, малък бебчо ще се смее!

• 14 537
  • 336
  •   1
Отговори
# 255
Момичета псешно въпросче към тези които са гледани за разкритие независимо дали преди или сега.
Значи болката която изпитах в момента в която ме гледаха все едно ти бърка с пръст в матката остра пронизваща болка, та както си седя и на три пъти ме сряза абсолютно същия тип болка ?
Все едно нещо долу се къса или разширява направо не знам как да го опиша дано някой ме разбере и да каже нормално ли е ?

# 256
  • София
joya ,възможно е да ти падне тапата скоро и да получаваш разкритие.Това вероятно са контракции

# 257
Този същият стерилизатор от аптеки РЕМЕДИУМ го взех за 43лв.и някакви стотинки, без шишета към него. Той е голям, а има подобен на него за 4 шишета, който без шишета се връзваше на около 35лв., но го нямаше тогава.
joya, защо не звъннеш на доки да питаш. Мамите дето са минали по пътя също ще кажат, ама по добре си е май да се консултираш, за да си по- спокойна.
Отивам да кача снимките от днешната забавлителна лекция!
Хубава вечер, момичета!

# 258
joya,  най-добре да звъннеш на лекаря си.

# 259
  • София
Честно казано не съм наясно, защото нямам опит, но може би бебчето се проправя път надоло и може би тапата ще падне скоро. Според мен е важно да си спокойна . Симптомите като падане на тапата и водите се надявам да ги различиш.Стискам палци и успех!
Съгласна съм  с момичетата да се консултираш с лекаря си.

Аз чувствам тежест, когато ходя, особено в някои моменти имам чувството за натиск надоло,като че ли матката ми слиза надоло и се опитва да излезе, но като тъпа, а не остра болка и подозирам че моето е скъсяване на шийката, но кой знае. Не знам дали е нормално моето, но гледам да си пия хапчетата за задържане и да лежа.

# 260
Joya,най-вероятно са контракций,засичай и наблюдавай за засилване.Само споко. Peace
Daisy6-много си права при тебе е точно скъсяване-аз бях преди три седмици така-пази леглото ако бебчо е още мъничък.

# 261
По добре дай още 10 лв. и си купи коплекта за стерилизация на Авент. В него също има шишета и можеш да си ги стерилизираш в микровълнова...

Е, как ще е по-добре  Laughing 52 лева е само стерилизатора. В комплект с 2 шишета и залъгалка е 52 плюс 17 лева.
Иначе, стерилизаторът мисля, че е много полезен.
За комплекта: май са много 4 шишета  Thinking Аз предния път ползвах 2 на Д-р Браун и после имах разни подаръци на Чико.
Та, две шишета (едно малко и едно голямо) мисля за достатъчни за начало.
Този път смятам да взема едно малко и едно голямо шише на Авент. Четка на Чико. Залъгалка на Авент (за вс. случай).

и на мен ми се стори ниска цената на Данет, обаче, че във Вис виталис, комплект стерилизатор + 2 шишета + залъгалка е 60 лв , което не е 52 +17 и е 15 лв. по-скъпо от шишетата без стерилизатора...

# 262
  • София
Успях да кача снимките - има в папка Среща... и във Весели коремчета:)
Приятна и лека вечер на всички Hug

# 263
  • София
Успях да кача снимките - има в папка Среща... и във Весели коремчета:)
Приятна и лека вечер на всички Hug
браво на теб, че си успяла толкова бързо да ги качиш   bouquet. е много са ни хубави снимките. ще видим в четвъртък професионалните как ще са  Rolling Eyes
браво и на художничките ни.
приятна вечер на всички ви желая. до скоро Hug

# 264
Много сте сладки всичките с тези шарени тумбачета Simple Smile

# 265
  • София
Не мога да спя  #Puppy dog

# 266
joya аз имам такава болка от доста време.. питах доктора вчера, каза че било нормално. Дължало се на разтягането на тъкани и кости. Незнам колко е нормално, но щом каза да не се тревожа, значи не е нещо опасно.
Нямаше ме доста време, но имам проблем с нета, а и довършваме ремонта в стаята на бебето. Едвам върви защото любимия прави всичко след работа до малките часове. Иначе става хубаво!
Миналата седмица паднах и си навехнах крака лошо, но с адекватната намеса на майка ми вече се пооправи. Тревожех се за бебето дали не съм го наранила, въпреки че не паднах на дупе, но вчера доки каза че с него всичко е наред. Расте и хубавее. Все си е 2 седмици по голям. Високо е и нямам опасения за скорошно раждане.
По покупките ми останаха някой дреболии и да избера педиатър на бебето. Това второто е сложна процедура, защото не съм очарована от никой. Явно ще ангажирам някой който да ми е наблизо и ще се чудя по кой частник да си мъкна детето като се наложи. Много ни се разинават разбиранията с тези лекари.
След като видях Галя как ни изненада
(Галинка честита ти девойка да ти е здрава, послушна и голяма мадама да стане) отидох по магазините и си накупих нещицата за болницата. Не съм стягала сака, но тези дни той е на ред. Дрехи ще пера и гладя през февруари да са прясно изпрани, а ако ни изненада - друг ще ги глади.
Това е от мен! Весел и усмихнат ден на всички!

# 267
Sky angel, бях се притеснила от изчезването ти!
За педиатър мисля да запиша детето наблизо, да ми е удобно да го водя за мерки и теглилки, а иначе при специалисти. Така процедирам и с голямото дете вече.

# 268
  • София
Привет момичета,

Снимките от вчера са сладурски Simple Smile. Браво на фотографите.
За педиатъра - по препоръка от кърмаческия форум, избрах една педиатърка от най-близката ни поликлиника. Била привърженичка на изключителното кърмене и късното захранване. Другата седмица влизам в 9-тия месец и мисля да ида да се видя с нея, че имало наплив от пациенти за нея, та ако не стане да търся друг. За късмет се оказа, че и един от най-хвалените софийски педиатри с частна практика живее на нашата улица през 2 къщи.
Sky angel, това с ремонта ми е много познато. Веднъж викахме майстори, взеха ни доста пари за 2 дни работа, а накрая така я свършиха, че милото трябваше да им дооправя поразиите. По този случай реши - по-добре сам и бавно, но да е качествено. Е, дай боже всичко да е наред - до края на другата седмица ремонтът ще е приключил и остават само разни дреболии. До последно и разни мебели ще ни карат, но няма как.

# 269
Момичета, имам адска хрема от вчера. Купих си някакви хомеопатично хапчета на Боарон - Коризалия, но приемам всякави съвети за облекчаването и .

И аз като Киселина не съм спала от 1 седмица Sad и се чувствам адски уморена ...

Джоя, как си ?

Общи условия

Активация на акаунт