ФЕВРУАРСКИ сечко щом завилнее, малък бебчо ще се смее!

• 14 537
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пак късно се включвам, ама бройте и мен за лекцията Hug Надявам се да намеря тая пицария Embarassed

# 76
  • Стара Загора
Пу първа ранобудница  JoyХа добро утро. Днес се "излюпих " рано -рано, но май съм превъзбудена,защото ще ходим да купуваме чаршафчета,одеялца, олекотени завивки,шишета  и разни други неща за бебка.Много се вълнувам.А снощи бяхме на преглед и док каза, че нашата девойка сега е около 2.600 и 48 см.Ако така върви предполага че ще се роди към 3.400, малко по-дългичка Wink и седмица по-рано от термина/малиииииииииии не остана  :oops:/ Иначе плацентата и водите са екстра, заела е стабилна позиция с главата надолу и няма вероятност да се врътне.Правихме и запис на тоновете 136. Успокои ме че имам прекрасната възможност да родя по нормален път.Дано, дано  Praynig
Гледам, че коментирате материята на спалното бельо-честно да си призная тук само от хасе съм виждала и крепон. Не бях се замисляла, кое ще е по-добро и засега ми остава варианта хасе.

# 77
Добро утро и от мен,

Sier толкова е хубаво като се пазарува за бебчо голям кеф наистина. Ние вчера купихме леглото и аз толкова се развълнувах че цяла нощ го сънувам. Mr. Green Купихме си и матраче и едно чаршавче за сега пък по-нататък ще взема още. Ние си взехме кошарка от тези преносимите защото роднините на мъжа ми живеят доста далеч и често патуваме да можем да си я носим с нас като ходим на гости. Така че вече съм оборудвана с най-важното - легло, количка и дрешки. Сега остават козметиката и ваничка за банята, но това в края на месеца.
Да ви се оплача и на мен започнаха да ми изтръпват ръцете като на Rene обаче не само по три пръста, а направо всички пръсти и ме болят особено сутрин като се събудя не мога да си ги свия. На 18 съм на преглед и ще питам док какво ще каже. Това обаче са дребни неразположения в сравнение с това сладко вързопче което ще се появи, ще изтърпя всичко само да е живо и здраво. Лек ден на всички. Peace

# 78
Здравейте, пише Ви мъжа на Галя Simple Smile

Искам да Ви съобщя, че въпреки термина на Галя, който предполагам знаете е на 18.02, Галя и аз си имаме момиченце. Heart Eyes

Роди се на 08.01 вчера вечерта към 5:30 - 6.00

2.4 килограма 47 см.

Бебето е изплакало, за сега всичко е наред, разбирасе сложено е в кувиоз за да се адаптира.
Надяваме се всичко да е наред, и се молим за това.

Аз съм много притиснен, ако имате познати с такъв случай или нещо, което може да ме успокои моля да ми го напишете. Знам, че следите нещата повече от мен.

Поздрави Иван.

# 79
Еееее, това е хубава новина!Четито, имаме си вече трето бебче! Да ви е жива и здрава малката бебка и много да ви радва! Вие само бъдете силни, всичко ще е наред! А ние ще изпращаме положителна енергия за Галя и бебка! Praynig Praynig Praynig Дано всичко да е наред и скоро да си ги пребереш вкъщи! Не се притеснявай, щом малките бебки на Блага (720г и 750г)са добре и вие ще успеете! Чакаме само хубави новини!

# 80
  • Стара Загора
Честита ви принцеса  Hug Всичко ще бъде наред с бебка, ще се адаптира и ще започне да качва. Бъди спокоен и вярвай, че бебка е силна и бързо ще се възстанови.

# 81
Честито да ви е бебчето!!!  bouquet Всичко ще е наред, моите приятелки в пълен термин родиха по 2.8 бебчета така че вашето си е супер. Да ви е живо и здраво и много да ви радва. Според мен ще седи за кратко в кувьоз защото си е почти в норма, аз съм чела че като станат 2.5кг ги вадят от кувьоза. Много късмет ви пожелавам и ще стискаме палци.  Praynig Peace

# 82
  • София
Честита дъщеря на Галя и Иван!   bouquet  bouquet  bouquet

Стискаме палци всичко да е наред.

# 83
Честито бебче Simple Smile)
Стискам палци всичко да е наред и много много да ви радва Simple Smile

# 84
Честито бебче!
Вярвям,че всичко ще е наред.
И аз съм чувала, че до 2500 ги държат в кувьоза.
Много се развълнувах.

# 85
  • София
Честита малка принцеса на Галя и Иван !!!
Така се развълнувах  Simple Smile
Всичко ще е наред!

# 86
Честито бебче на Галя и Иван! Бъдете много здрави и щастливи!
  bouquet Heart Eyes

# 87
  • София
Честито на мама Галя и татко Иван!
Бързо да порасне бебешорче и да си го вземете у вас !

# 88
Честита ви дъщаря и от мен, да ви носи само радости и щастие. Браво на мама Галя, чакаме я с нетърпение да разказва Simple Smile

Bibi2202
, вие за  сгъваемата кошара матраче или взехте или дюшече, матрачето не е ли малко тежко за това легло  newsm78. Аз още се чудя какво да е .... в магазина казаха ,че до 3-ти месец можело и нищо да не се слага само чаршаф - но това ми се стори странно.

Да кажа и за дебитните карти. Днес бях до моята банка и там ми издадоха документ за сметката - сложиха ми и печат и подпис и така ги изпратих към нашата дирекция Човешки ресурси. В декларацията, която се попълва до НОИ не е споменато какъв точно да е документа - пише само "....за което прилагам копие от документ, издаден от съответната банка.", така че на мен ми дадоха писмото , с което ме уведомяват за преминаване към IBAN системата и ми удариха печат. Писмото гласи нещо от рода : уведомяваме ви, че от еди коя си дата вашата сметка е еди коя си.... Приложих го към декларацията , дано да не ме разкарват повече...

# 89
  • София
Имам един въпрос за детските легла. В първия магазин в който ходи ми препоръчаха да си взема с размер 140/70, но на мен днес ми хареса едно 120/60. Някой знае ли до каква възраст може да се ползва ориентировъчно това 120 /60 и респекивно 140/70

Общи условия

Активация на акаунт