ФЕВРУАРСКИ сечко щом завилнее, малък бебчо ще се смее!

• 14 537
  • 336
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Radostche, можеш да пробваш с нагрята торбичка, пълна с морска сол. Слага се на челото над носа, и от двете страни на носа. Това е лек против синузит, но помага и при обикновена хрема.

# 271
Коризалия е добро.
И лекът на kiselina с морската сол много помага  Peace

# 272
Здравейте мацки!  bouquet
Радостче,, ти май си със същатата диагноза като моята, ама малко по назад! Wink Аз съм със хрема от два дни и вчера бях в майка ми , та тя ми изцеди сок от кромид лук и ми капна по 1-2 капки във всяка ноздра! Ако искаш пробвай, но не е много приятно да знаеш! Tired
И аз не спя, ама това вече ви го повтарям от един месец.Много съм изморена, вместо да си почивам сега, заради тия изстръпвания немога дори да седя на едно място! Ужас! Ама така ще е , така ми го понася организма!Дано изкараме още малко! Praynig Praynig Praynig
 Поне днес мисля да се поразходя малко ! Тук при нас го дават да стане 17 градуса!

# 273
Момичета май ми пада тапата утре съм на лекар и ще го питам
щото нямам болки и не мисля че си стува да го тормозя
Значи снощи и днес сутринта имам мъничко като слуз бледо розово кво ще кажете това ли е ?
ама е съвсем малко
и нямам контракции или болки днес само от време на време това отдолу като разтягане

И сега дали мога да ида на кола маска да не вземе там пред жената да ми текът някаккви гадости та да се видя в чудо  Embarassed

Аз звънях на двама педиатри и двамата ме отрязаха че имали много пациенти и нямали как да поемат още та намерих една дано да е добра уж ми я препоръчаха ама тя каза да и се обадя като ни изпишат.

# 274
Здравейте! Шишетата, които купих аз са от м-н Щъркел и бяха на промоция. На тях пише Bfree  и мисля че марката им е pro medico. Ама не съм сигурна. След малко ще наснимам покупките и ще ги кача. После ще започвам да пера, че искам вече всичко да ми е прибрано в сака.
За коликите, т.е. за облекчаването им помагала тръбичката, която е вътре в шишета и не позволява на бебето да гълта въздух. И на мен в магазина ми казаха, че шишетата не са вълшебни и да не разчитам само на тях за коликите, но защо не ако поне малко ще облекчат положението. Взех си само две защото ми казаха че са напълно достатъчни, макар, че майака ми твърди че навремето ме е гледала със 6  Shocked шишета!
Мисля да си взема стерилизатора на Чико. Струва 30 лв.! Само не знам дали бибероните се слагат вътре. И дали всички гумени части на шишето се стерилизират.

# 275
  • Стара Загора
Момичета май ми пада тапата утре съм на лекар и ще го питам
щото нямам болки и не мисля че си стува да го тормозя
Значи снощи и днес сутринта имам мъничко като слуз бледо розово кво ще кажете това ли е ?
ама е съвсем малко
и нямам контракции или болки днес само от време на време това отдолу като разтягане

Май това ще да  е тапата, доколкото знам няма болка при падането й. Спокойно само всичко е в реда на нещата. Успех утре.

# 276
  • София
Момичета, имам адска хрема от вчера.

Когато имах синузит ми изписаха едни капки,които стават за бременни и много бързо минава хремата ДИАБЕНИЛ-РИНЕКС.Не са скъпи-2.80-3.00лв
В момента плацентата е изтъняла и много лесно вирусите преминават през нея,за това трябва да се лекува своевременно всичко.
Болестите покачват нивото на левкоцитите,което не е добре,а и след раждането слагат антибиотик ,ако са високи.

Цените на Авент наистина са се вдигнали от миналата седмица.Вчера си купих помпа с шишета,която вече е 78.80лв!!!Средните шишета са 9.00лв
купих си ги от РЕМЕДИУМ където бяха най-евтини до момента....

joya ,тапата е ,но не се притеснявай,тя може да падне и 2 седници преди да родиш.Ако те преглеждат вагинално предупреди да не спукат околоплодния мехур по погрешка и да ти изтекат водите.
Лек ден на всички!!

# 277
Олеее, joya, толкова се вълнувам. игурно е тапата и сега вече ти предстои най-хубавото. Simple Smile
Нямам търпение и аз! Simple Smile

Снимах си покупките, но не мога да ги кача в албума... Sad
Има някакъв проблем Sad

# 278

В момента плацентата е изтъняла и много лесно вирусите преминават през нея,за това трябва да се лекува своевременно всичко.
Болестите покачват нивото на левкоцитите,което не е добре,а и след раждането слагат антибиотик ,ако са високи.

Лек ден на всички!!

Сега наистина се притесних Sad ... Нямам температура, но хремата ми е доста силна. Добре, че утре съм при доки на консултация. Мислех си да го тормозя пак да гледа за пола, но явно темата на разговор ще е тъпия вирус  smile3511.
Джоя, как се вълнувам само Simple Smile за теб ... явно момента наближава съвсем Simple Smile

# 279
     Здравейте  и от мен Simple Smile

Joya сигурно е тапата, но не се притеснявай.Ако нямаш болки значи имаш още време.
Момичета, каде изчезна Bzepic да не би и тя да ни изненада в скоро време?
Много сте хубави на снимките с тези големи коремчета. / Честно казано мойто коремче ми липсва / , а сега още повече когато бебчо не е при мен  Cry , моля се Praynig Praynig Praynig да се оправя по - бързо, за да си я галкам, гушкам и обсипвам с безброй целуви.
Успешен ден от мен на всички .  bouquet

# 280
joya, тапата е!  Hug
Много вълнуващо!

wish, всичко можеш да слагаш във стерилизатора  Peace Чакаме снимки на покупки! Bfree са си шишетата на Др Браун, но вече с това име. И аз първия път бях взела такива. Не знам дали влияят на коликите - не мога да преценя, защото Калоян не страдаше от колики.

# 281
А сега когато още нямам стерилизатор може ли да ги изваря ?
Все ме е страх да не се стопи някоя част на шишето или да не стопя бибероните...
И залъгалката как да изваря?

# 282
Ами аз нямах стерилизатор преди и изварявах всичко в една тенджера - шишета, биберони, залъгалки..
Но не бързай да ги изваряваш - къде ще ги държиш после стерилни?
Тази работа можеш да я свършиш и със стерилизатора за няколко минути, след като си вкъщи с бебчо.

# 283
Ми те шишетата не се ли носят в болницата?
Поне залъгалката не трябва ли да взема. Тя си има капаче и ако я стерилизирам и и сложа капачето мисля че нищо няма да и стане. Колко минути се варят нещата, за да се стерилизират?

# 284
  • София
Привет момичета,
и аз напоследък не мога много да спя. Будя се в един, 3,5-4, и незнам колко пъти между временно, защото не винаги гледам часовника. Всяка нощ имам проблем със силни киселини, от които ми става лошо. В този случай вземам талцид и положението се поуспокоява и успявам да заспя. Но какво да се прави , сигурно и този сън ще ми се струва много като се роди бебче:-)живот и здраве .

Общи условия

Активация на акаунт