Тест за овулация - въпроси /тема 16/

• 52 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

В неделя/ понеделник 12.06 ми беше първия положителен тест за овулация и бях на фоликуметрия - 18мм.
Каза, че до 2 дни ще се спука.
Тъкмо излязоха негативни тестовете след това и сега наново има пик на ЛХ. Доки ме посъветва след ден два пак да направя тест да видим дали ще излезе положителен и ето че днес и вчера са +.
Не разбирам защо така се получава баш и реално кога е тази овулация...

Меря БТ всеки ден, последните дни е 36.7-36.8.

Тези последните тестове които си правила на clear ovu ли са....имаше месец в който ги използвах и ми дадоха 5 поредни дни положителен...на следващия месец си купих други и следих с тях и нарочно си взех и от Клеър една опаковка ..е след пика едните показваха отрицателни,а Клеър си беше все така положителен..

# 91
Здравейте!

В неделя/ понеделник 12.06 ми беше първия положителен тест за овулация и бях на фоликуметрия - 18мм.
Каза, че до 2 дни ще се спука.
Тъкмо излязоха негативни тестовете след това и сега наново има пик на ЛХ. Доки ме посъветва след ден два пак да направя тест да видим дали ще излезе положителен и ето че днес и вчера са +.
Не разбирам защо така се получава баш и реално кога е тази овулация...

Меря БТ всеки ден, последните дни е 36.7-36.8.

Тези последните тестове които си правила на clear ovu ли са....имаше месец в който ги използвах и ми дадоха 5 поредни дни положителен...на следващия месец си купих други и следих с тях и нарочно си взех и от Клеър една опаковка ..е след пика едните показваха отрицателни,а Клеър си беше все така положителен..

Да, Clear Ovu test.. И аз си мисля, че може да е от тях. Ще пробвам с други по-добре. Благодаря!

# 92
Въобще не им вярвам...заради тах в месеца,който ги използвах нищо не разбрах,защото аз започнах да тествам от 8ми ден...тествах с други и те свършиха...бяха си все отрицателни...отидох на аптеката и имаше само Клеър ову взех ги и от следващия ден 5 дни положителни и то много положителни с ярки черти...повече никога не бих им се доверила

# 93

Здравейте имам нужда от Вашата помощ за първи път ми се налага да правя тестове за овулаця(знам че този е отрицателен) въпросът  ми е  кога е най добре да се правят сутрин или след обяд..този е на 10 ден от МЦ и е правен към 16:00 като преди това три часа не съм яла пила вода и пишкала..Много ще съм ви благодарна за отговорите😇

# 94

Здравейте имам нужда от Вашата помощ за първи път ми се налага да правя тестове за овулаця(знам че този е отрицателен) въпросът  ми е  кога е най добре да се правят сутрин или след обяд..този е на 10 ден от МЦ и е правен към 16:00 като преди това три часа не съм яла пила вода и пишкала..Много ще съм ви благодарна за отговорите😇
Аз моите също така ги правех към 16 часа, като ми беше много трудно да издържа 3 часа без да пия вода и да пишкам...за ядене мисля че не пречи,но от него ще ожаднееш още повече

# 95
Здравейте. Днес правих 2 теста за овулация,на две различни марки,но по едно и също време и ме учуди разликата в резултатите. Моля и за вашето мнение. (Днес ми е 15ти ден на МЦ)

# 96
Здравейте! Теста е от вчера , 9-ти ден на МЦ. Започнах от вчера ,защото на кутийката от теста пише ,че трябва да се започне от 9 ден при 28 дни на цикъла, а и не исках да я изпусна ,ако е ранна, та за всеки случай. Все още не е наближил пика на хормона ,чертичката е много бледа.

# 97
megi не съм много сигурна този на коя марка е, но се коментира 1 2 поста преди твоя за тестовете на clear, че са почти винаги положителни. Owie на този етап ми отчитат точно. Също е важно по кое време на деня е направен и часовете за вода и пишкане. Правила ли си тестове преди този, колко дни е дълъг цикъла? Успех Heart

durvena.filosofka Като за 9ти е добре, продължавай тестването по едно и също време на деня, обичайте се и успех.
 Аз също съм с 28 Ц започвам от 10 11 при мен почти винаги О е на на 14 16 ден

# 98
Тествам се от 8 ден. Въпросните тестове са направени след 4 часа въздържание от тоалетна. МЦ не е точен. Между 30 и 35 дни.

# 99
Тествам се от 8 ден. Въпросните тестове са направени след 4 часа въздържание от тоалетна. МЦ не е точен. Между 30 и 35 дни.

Ако зеления тест е на Клеър ову...бих те посъветвала не му вярвай...по добре се довери на oview ,а според него ти трябва още малко

# 100

Здравейте пак съм аз и трите теста са правени по едно също време почнала съм от 10ти ден като на първия тест чертичката е по ясна и след това избледнява дали е възможно да съм била с толкава ранна овулация попринцип съм с по дълъг цикъл около 32-33 дни

# 101
Момичета въобразявам ли си или теста от днес е с малко по-ясна чертичка? Първия тест е от вчера 9-ти ден , а този отдолу е от днес (10-ти ден), ще пробвам пак утре.😊

# 102
yonichka продължавай тестването, и при мен се случва 1 тест да е почти положителен да избледнее и да стане категорично положителен.

durvena.filosofka и на мен ми се струва по наситен, но понякога някой тестове след 10 15 мин малко се променят, така че е възможно този от вчера да е избледнял леко... Но със сигурност ще почне да се насища всеки следващ

# 103
Да,зеления е на точно тази марка. Преди малко се тествах с oview и това е резултата (последния тест) мисля,че вече на него мога да се доверя и да го считам за положителен. Благодаря много за отговорите. Успех на всички.

Ако зеления тест е на Клеър ову...бих те посъветвала не му вярвай...по добре се довери на oview ,а според него ти трябва още малко

# 104
меги и аз виждам теста ти за положителен, но се правят от отрицателен до отрицателен. Съветвам те и утре да направиш един. Успех за следващия с 2 черти

Общи условия

Активация на акаунт