Тест за овулация - въпроси /тема 16/

• 52 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Да,зеления е на точно тази марка. Преди малко се тествах с oview и това е резултата (последния тест) мисля,че вече на него мога да се доверя и да го считам за положителен. Благодаря много за отговорите. Успех на всички.
Да и аз мисля,че е положителен,но е желателно да се правят от отрицателен до отрицателен...
Пожелавам ти успех
Yonichka и при мен се е случвало да има по наситена черта,а на следващия ден почти да няма и така продължавай с тестовете...имала съм положителен тест и на 14 ден и на 16-17 така,че не се отказвай

# 106
Здравейте! Първите два теста са от 9-ти и 10-ти ден. Днес е 11-ти ден. Третият тест е от сутринта и се бях зарадвала ,че според приложението се е вдигнало 0.34 , но реших да си направя и още един сега и втората чертичка почти я няма. 4 часа без течности ,храна и тоалетна , а се показа такъв резултат . Ще откача 😔

# 107
Здравейте! Бих искала да попитам на база на резултатите от приложението може ли да се каже, че вчерашният резултат е бил положителен? Също има ли значение стойностите в най-дясната колона? Сравнявам моите с някои от предходните снимки и виждам, че техните резултати са доста над 1.02 при пик. Това от значение ли е? Днес стойностите доста са спаднали. Усетих тежест в единия яйчник снощи. Правихме опит тази сутрин? Това означава ли, че трябва да продължим например утре? Би ли имало смисъл?

# 108
Не се притеснявай и продължавай да си
правиш тестове, докато излезе положителен. И при мен се получи този месец така и се бях притеснила, но едно момиче от същата тема ме посъветва да продължа да правя тестовете и ме успокои. Добре, че я послушах, тъй като след няколко дена излезе положителен.

Здравейте! Първите два теста са от 9-ти и 10-ти ден. Днес е 11-ти ден. Третият тест е от сутринта и се бях зарадвала ,че според приложението се е вдигнало 0.34 , но реших да си направя и още един сега и втората чертичка почти я няма. 4 часа без течности ,храна и тоалетна , а се показа такъв резултат . Ще откача 😔

# 109
Аз ползвах приложението няколко дни, обърка ме тотално.
Момичета тествайте от отрицателен ДО ОТРИЦАТЕЛЕН, слушайте тялото си  и успех Heart

# 110
Здравейте! Бих искала да попитам на база на резултатите от приложението може ли да се каже, че вчерашният резултат е бил положителен? Също има ли значение стойностите в най-дясната колона? Сравнявам моите с някои от предходните снимки и виждам, че техните резултати са доста над 1.02 при пик. Това от значение ли е? Днес стойностите доста са спаднали. Усетих тежест в единия яйчник снощи. Правихме опит тази сутрин? Това означава ли, че трябва да продължим например утре? Би ли имало смисъл?

Тези числа отстрани са съотношението (цветово) между тестовата и контролната черти. Всичко над 1 означава, че тестовата е по-тъмна и тестът е положителен. Числото не измерва нивото на хормонът спрямо чертата.

# 111
Здравейте мили момичета имам едно питане тъй като за пръв път правя тестове за овулация. Може ли да ми отговорите за положителен ли да смятам вторият тест.
Горният е от вчера долният от днес. Имам леки спазми в ляво и типичното течение около овулацията

# 112
По-късно днес или утре ще е ! Успех! ☀
[/b]
Здравейте мили момичета имам едно питане тъй като за пръв път правя тестове за овулация. Може ли да ми отговорите за положителен ли да смятам вторият тест.
Горният е от вчера долният от днес. Имам леки спазми в ляво и типичното течение около овулацията

# 113
По-късно днес или утре ще е ! Успех! ☀
[/b]
Благодаря ти много за отговора довечера ще повторя и утре сутрин отново❤️

# 114
Здравейте, правя тестове от този месец. А опити за бебе от 5. През изминалите два дни бяха категорично отрицателни
От днес наобед усещам прозрачно течение като овулация. Довечера ще правя трети тест. Въпросът ми е кога е най-подходящото време за действие?
Не сме правили от 5 дни поради настинка на ММ и не искам да изпуснем овулацията. Тази вечер или утре? Или и двата дни? Ще има ли отражение въздържанието и лекарствата?

# 115
Здравейте, правя тестове от този месец. А опити за бебе от 5. През изминалите два дни бяха категорично отрицателни
От днес наобед усещам прозрачно течение като овулация. Довечера ще правя трети тест. Въпросът ми е кога е най-подходящото време за действие?
Не сме правили от 5 дни поради настинка на ММ и не искам да изпуснем овулацията. Тази вечер или утре? Или и двата дни? Ще има ли отражение въздържанието и лекарствата?
Тези тестове които са качила са все още отрицателни...Продължавай да тестваш до положителен...след положителния  тест мисля че от 12 до 48 часа настъпва овулацията...подходящото време е винаги...иначе за бебеправене в деня на положителния тест и на следващия...поне според мен...

# 116
тути Допълвам към написаното от надежда въздържание от 24часа от опит до следващия. А от 3ти тест според мен няма нужда. Имаш още време до О
Опит при отчитане на пика на О и на др ден (задължително) при възможност.

# 117

Момичета според вас полужителен ли е или трябва още малко днес ми е 15ти ден от МЦ теста е направен преди около 5 минутни 😇

# 118
Yonichka като че ли иска още малко време. Пробвай и утре задължително, но не испускайте и днес Grinning все пак се застраховай

# 119
Yonichka като че ли иска още малко време. Пробвай и утре задължително, но не испускайте и днес Grinning все пак се застраховай
Благодаря и аз мисля да се застраховаме за всеки случай 😁

Общи условия

Активация на акаунт