За розовата вода

• 147 216
  • 420
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте ! Регистрирах се специално , за да отговоря в темата . Прочетох цялата тема вчера и си купих розова вода и хума . Направих си маска . На дъщеря ми и беше излязла някаква пубертет-ска пъпка и бръкна в купата с маската и си намаза проблемния участък . След 10 – 15 минути се изми и тичайки и към мен ми каза '' Мамо , мамо пъпката я няма '' . Аз я поогледах и на истина я нямаше . На мен също тази маска ми се отрази много добре ! Благодаря Ви мами за прекрасните съвети !  Heart Eyes Hug newsm10

# 346
Здравейте ! Регистрирах се специално , за да отговоря в темата . Прочетох цялата тема вчера и си купих розова вода и хума . Направих си маска . На дъщеря ми и беше излязла някаква пубертет-ска пъпка и бръкна в купата с маската и си намаза проблемния участък . След 10 – 15 минути се изми и тичайки и към мен ми каза '' Мамо , мамо пъпката я няма '' . Аз я поогледах и на истина я нямаше . На мен също тази маска ми се отрази много добре ! Благодаря Ви мами за прекрасните съвети !  Heart Eyes Hug newsm10

dannyjoapple, каква розова вода използваш? И моят син е в пубертета  ooooh!, бих опитала с тази маска, за която споделяш.

# 347

dannyjoapple, каква розова вода използваш? И моят син е в пубертета  ooooh!, бих опитала с тази маска, за която споделяш.

Аз използвам розова вода ''Лема Казанлък'' (баща ми ми я донесе от Казанлък , но предполагам , че и в твоя град  се продава ) смесена с 2 ч.л. зелена хума и малко вода . Смесвам ги до получаване на средногъста смес . Важно е да направиш всичко това в НЕ метален съд . А зелената хума си я взех от аптеката – 350 гр. за 1 лев и 80 стотинки . Късмет на теб и твоя син !  Peace Дано съм помогнала !  newsm76

# 348
Ееех, защо ли не действаше и при мен така маската със зелена хума и розова вода... От две години си правя редовно маски с нея, ама не е ефекта Уау който очаквах. Sad Определено действа добре на кожата, но пъпките не изчезват така от раз.

# 349
И при мен пъпките не изчезват изведнъж, въпреки, че след такава маска доста бързо завехват. Иначе обожавам кожата си след като съм си направила такава маска - толкова е свежа и мекичк Peace

# 350
Аз си правя такава маска редовно и много се харесвам!По лицето ми няма пъпки и кожата ми е много гладка, и мека!Преди като имах пъпки по лицето не изчезваха веднага, но след няколко дни редовно правене на тази маска изчезваха.

# 351
Търсех как изглежда водата на Лема за да потърся да я купя, намерих и побутвам ако някой иска да сподели нещо ново за розовите води моля Grinning

# 352
Аз също ползвам роьова вода. Доволна съм.

# 353
Да побутна малко темата. Аз намирам само три розови води- на Биофреш, на Евтерпа и на Престиж.
Скрит текст:

Скрит текст:

Ползвате ли някоя от тях? Лема Казанлък не можах да намеря. Тази на биофреш ми се струва много евтина- 3.00лв за 330 мл. Rolling Eyes

# 354
  • Бургас
Аз ползвам розова вода на Милва,ама съм хвърлила око на една със спрей,беше на Колагена

# 355
  • Пловдив
 Peace Аз последно се спрях на тази http://refan.net/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B … -_Rosa_Centifolia. Ами определено е много добра  Heart Eyes
Добавяйте и малко мед към маската с хума и розова вода. Ще ви хареса резултатът  Hug

# 356
  • Седмото небе
тъкмо се чудех къде да споделя поизтупаното от праха старо добро впечатление от розовата вода...преди няколко дни забелязвайки,че лосиона ми за почистване на околоочен грим за пореден път е привършване,бях пред дилемата дали да повторя стария,да търся нов или...и изведнъж се сетих за една евентуално добра алтернатива,за която четох скоро.
  "Това е натурален двуфазен продукт от жожоба и розова вода. Две чудесни съставки - уникалното масло и най-добрата флорална вода са обединени в едно. Така те могат да отстранят всеки грим и макиаж, независимо дали те са водо- или маслоустойчиви! Почиства деликатно кожата в дълбочина, отстранява замърсяванията. Не дразни очите, а жожобата нежно подхранва миглите. Осигурява на кожата свежест и комфорт. Преди употреба енергично се разклаща!"-това е описанието на фабричния такъв продукт,по чиито способ реших да действам и аз!!!
Реших да пробвам нещо,ама наистина натурално и то взе,че свърши-поне на мен-идеална работа!!!това е споменатия тук в много стари постове лосион за почистване на грим-масло от жожоба и розова вода.като по съвет на фармацевтката го смесих в съотношение 1:5.И "ООО ЧУДО",дори и силно напластената спирала се почисти без много търкане с 2 тампончета...чудех се да вярвам ли,но сама виждах резултата.действието и на двете съставки даже поотделно като последваща нощна грижа се оказа чудесно.измиване с неутрален продукт,тонизиране само с р.вода и вместо нощен крем 5 капки от маслото.а на сутринта кожата ми толкова бистра,че тутакси взех решението голяма част от арсенала за поддържане на лицето да го прехвъля в темите за размяна..
  и такааа...малко дълъг пост се получи,надявам се да ме извините и все пак ще съм доволна,ако моят опит ви помогне...

# 357
Отскоро от време на време минавам с розовата вода на Агива (купих я от Метро) преди лягане - водят я натурална.
Някой забелязал ли е избистряне на тена при ползване, или нещо такова - лятото ми се появяват лунички  Laughing, и изобщо при серийна употреба някой забелязал ли е някакъв осезаем ефект, освен освежаването и това, че е натурален продукт.

# 358
  • Бургас
Не,на луничките не влияе,и аз имам и с нищо не се махат,само ги покривам с ББта или фон дьо тени

# 359
Благодаря за отговора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт