Разширени вени- кой, как се бори с проблема? - тема 4

• 41 199
  • 439
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, може ли мнения за д-р Милена Ангелова? Моят съпруг обмисля къде да си направи лазерна аблация и тя е един от изборите му, така че всяко мнение ще ни е от полза?
Здравейте, аз съм правила лазерна аблация при д-р Милена Ангелова и на двата крака преди 2 години и съм много доволна от резултата, имам и познати минали през нея всички с положителни отзиви.

# 331
Аз също съм правила при нея преди 2 години и съм доволна.

# 332
Здравейте. Препоръчайте ми клиника за премахване на капиляри от крака, предполагам е с лазер? Може би и на малки разширени вени. Посещавала съм съдов хирург, но ми препоръча лазер. Ако може и ориентировъчна цена или дали минава процедурата по здравна каса? Благодаря!

# 333
Здравейте! Актуални ли са още добрите отзиви за ВМА, и при кой лекар? (за второ мнение) Може ли да се запише час за (платен) преглед през някоя от платформите?

# 334
Тези от вас, които са правили лазерна аблация, кога усетихте подобрение в кракът си? От моята операция минаха около 3 месеца, синините изчезнаха почти, но на моменти все още имам леко напрежение в някои части.

# 335
Аз синини съм нямала никога, но 4 години след операцията чувствам напрежение в прасеца и малко на долу. Ходих при докторката си, все ми каьва всичко е наред. Крака не е надут, но понякога вечер имам чувството че ще се пръсне. Видимо нищо му няма. Не знам вече, това ок ли е, не е ли. Всеки си измива ръцете……

# 336
Един месец докато носих чорапа беше неприятно, след като го свалих си чувствам краката леки и като нови /минаха 1-2 години/   
Тези от вас, които са правили лазерна аблация, кога усетихте подобрение в кракът си? От моята операция минаха около 3 месеца, синините изчезнаха почти, но на моменти все още имам леко напрежение в някои части.

# 337
Здравейте, съпругът ми е с огромна изпъкнала вена на левия прасец. Беше на съдов преди 2 години и му каза, че не е опасна. От известно време се е подула много - тя има и като възли. Моля да кажете на какъв точно лекар да го запиша - ангиолог или съдов хирург. Прочетох за ВМА, а за Кардиологията имате ли мнение?

# 338
Подозирам, че моята лазерна аблация не е успешна. Кракът ми е напрегнат отново, имам видими вени на някои места, на които преди нямах. Лошото е, че имах разширени и болезнени вени във вътрешната част на стъпалото, където е кокалчето, но там лекаря каза, че не се пипа и не ми ги премахна, а ме болят. Пия Флебодия, но пак вдигам кракът нагоре, както преди операцията.
На допир там, където е изгорена вената ми стои твърдо и като натъртено, а минаха 3 месеца...

# 339
Ofortuna , съдов.

Coconut.water, бих отишла на преглед при друг.

# 340
Минали през лазерна аблация можете ли да споделите къде сте направили процедурата.

# 341
  • София
Минали през лазерна аблация можете ли да споделите къде сте направили процедурата.
Аз правих при д-р Кючуков и съм много доволна:

https://drkiuchukov.com/

# 342

Преди кэлко време,колко платихте и веднага ли можеш да се върнеш на работа?

# 343
  • София

Преди кэлко време,колко платихте и веднага ли можеш да се върнеш на работа?
Ноември 2024, веднага - още на следващия ден се върнах на работа! Веднага след процедурата се разхождах 45 мин.и след това се прибрах сама с колата!

# 344
Чух, че екстракт от хамамелис помагал при разширени вени. Дори не знам как се прилага, дали се маже вената или да се пият капсули. Някой да е опитвал хамамелис?

Общи условия

Активация на акаунт