Разширени вени- кой, как се бори с проблема? - тема 4

• 41 103
  • 439
  •   1
Отговори
# 435
Привет на всички.
Изчетох темите до тук и набелязах 2 имена, които са най препоръчвани в София - Д-р Кючуков и д-р Ангелова.
Интересува ме някой за Пловдив няма ли препоръка за добър съдов хирург, който да се справя толкова добре колкото другите в София? Така и не срещнах нито една, а ми се иска ако има добри лекари в Пловдив, да отида на консултация първо при тях.
Благодаря ви!

# 436
Здравейте,нз по темата ли е, но ще попитам. Вечер предимно в покой имам мн неприятни мускулни потрепвания по прасците и стъпалата. Няма подуване,сърбеж или зачервяване.. През деня не се усеща изобщо. Някой имал ли е подобни симптоми и на какво може да се дължи? Имала съм и преди и отшумяха без да разбера на какво се дължат..

# 437
Здравейте. Преминалите през лазерна аблация и флебектомия, след операцията, изписаха ли ви антикоагулантна профилактика на венозна тромбоза?

# 438
Здравейте,нз по темата ли е, но ще попитам. Вечер предимно в покой имам мн неприятни мускулни потрепвания по прасците и стъпалата. Няма подуване,сърбеж или зачервяване.. През деня не се усеща изобщо. Някой имал ли е подобни симптоми и на какво може да се дължи? Имала съм и преди и отшумяха без да разбера на какво се дължат..

Възможно да е магнезиев дефицит.

# 439
Здравейте. Преминалите през лазерна аблация и флебектомия, след операцията, изписаха ли ви антикоагулантна профилактика на венозна тромбоза?

Да, на мен. Бях на инжекции фраксипарин, но не помня 7 или 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт