Шестокласници 2023/2024

• 32 834
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • София
При нас въобще няма да учат. Само трябва да отиде в 2, за да върне учебниците.

# 256
  • София
И при нас само за учебниците трябва да отиде днес.

# 257
  • София
А за сряда какво са ви казали? Защото според сина ми и класната, и други учители са им казали, че може да не ходят, но аз никъде не прочетох нещо такова.

# 258
  • here and now
Днес имат изходно по математика.
Сега погледнах, започнали са да оформят вече. Очертава се 6 по всичко.

# 259
  • ту тук, ту там
А при нас ще имат часове и на 15 юни. Намалени щели да са.

# 260
В сряда щели да си учат с нормални часове, ако изобщо може да се нарече "учене".
В четвъртък ще се черпят и празнуват.

# 261
В сряда щели да си учат с нормални часове, ако изобщо може да се нарече "учене".
В четвъртък ще се черпят и празнуват.
И при нас така.

# 262
И нашите ще си учат УЖ нормално в сряда, не са казали нещо по-различно.

# 263
  • София
Ние приключихме. Вече са оформени. Днес са на екскурзия, в сряда не знам какво въобще ще правят.

# 264
  • София
Оформиха ги до 9ти, тази седмица не ги викат даже, днес само за учебниците. Сряда вечерта сме на купон.

# 265
  • Бургас
Девойката днес върнаха учебниците, в сряда ще си имат редовни часове, в които не е ясно какво ще правят, в четвъртък са на екскурзия. Децата, които няма да ходят на екскурзия са си на училище. Госпожите най- накрая намериха време за Школо и от един час насам валят оценки една през друга, коя заслужена, коя по хатър Joy

# 266
И на мен цял ден ми пищи телефона с нотификации от Школо..ама пусто най-инфарктните оценки по МАТ и История още не са попълнени. А въобще не му вярвам на моя калпазан колко ще му оставят( той по принцип все не е разбрал и чул ,та ...докато не видя с очите ,НЕ вярвам ).
Иначе и ние върнахме учебниците и ключовете за шкафчетата ...като , той бил забравил да види дали има нещо останало вътре Wink Wink Цял ден търчали и играли , и останалите дни пак ще в така. Нашата класна казала ,че 15 -ти не е задължителен за присъствие , та децата направо ще ходят слвдобяд в Техно Ленд ( май така се казваше ) Wink Wink

# 267
  • sofia
Моят човек е оформен по всичко още от миналата седмица. По БЕЛ има 5- ца, по рисуване 3-ка, всичко друго е 6-ци. Днес учиха до 4-тия час заради утрешните НВО - та. Днес по ЧП са играли на двора, по история са играли на бесеница с исторически термини, по БЕЛ също госпожата им обещала да излязат на двора да играят, но завалял дъжд. В сряда ще предават учебниците, а в четвъртък щели да ходят да се черпят в Хепи.  По БЕЛ още не са им дали книги за четене за догодина. Чака с нетърпение ваканцията и нищоправенето.

# 268
  • Бургас
Утре стана ясно, че няма да учат нашите. Викат ги в 9:30 в училище, ще ги заведат в близкия парк да поиграят до обяд и това ще е.
За ваканцията госпожата по математика казала, че ще им даде домашна. Покрай нея се усетих, че и списък с книги вероятно ще имаме. Погледнах съдържанието на учебника по Литература и на "Под игото" хлъцнах.

# 269
Ето това

...е ученическо издание на Под игото и е около 200 стр. Напълно постижимо за четене. Пълното издание е над 400 стр. при това по-голям формат.

Нашите имат 7-8 книги задължителна литература. Ще видим кога ще ги почва, че първо ще си почива.

Общи условия

Активация на акаунт