Шестокласници 2023/2024

• 32 029
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Е, аз намерих една малка, квартална. Дори и да има хора, айде 30 мин да стане.....

# 616
Проблемът е в друго - че на класната не й се занимава явно..да дава учебници преди 15ти......за това иде реч. Не е измислено добре при нас.
От това се оплаквам.

Иначе ясно че ще оправим децата..ние. ..не те..

# 617
При нас си има правила, не зависи от класната - на първия ден след 15-ти. Да, добре би било да се оправят по-навреме облекла, етикети, ама не е драма. Дори така е добре измислено, бързо, директно на децата. Иначе, ако се обяви за промерно 10ти, си представям едно влачене на родители цял ден, защо да си го причиняват...? И още - децата след 4 клас са достатъчно големи, за да се занимават те със своите учебници - за получаване, дори и за подвързване.

# 618
Някъде е така..явно там не ги мързи да ги раздадат по-рано.
Драма не е. Обяснявам как е при нас.
В момента дори няма яснота кога ще ги дадат...в петък  на РС....мълчание..
Бившата класна срещнах вчера...не й се почва хич, каза...ноу комент.
За мен това не е добра организация ... говоря за нашето у-ще..

# 619
И при нас няма обявена РС, учебниците предполагам, че на 15.09 ще ги дадат на децата. Всяка година е лудница, но поне вече като са по- големи, ще се оправят сами (с помощ, ако е необходима). Опитвам се да не го мисля, че се напрягам...За книжарниците- 3 са в нашия квартал, чудо е навсякъде...толкова народ има на 15.09, че хич няма да си го причинявам. Подвързваме вкъщи с каквото има налично от миналата година и е годно за употреба. Каквото липсва- допълвам в последствие. Така или иначе има много помагала, които по нататък ги набавяме, все има нещо за подвързване.
Раницата е драма- как пък една здрава не уцелихме толкова години. Хората ползват от 1-4 клас и не се късат, а нашите всички стават на нищо за няколко месеца или максимум да издържи учебната година. Трябва и да е голяма. Не ми се дават луди суми, та... ще почакаме дали няма да намалят нещо интересно. Пък за начало на учебната година все ще намерим някоя вкъщи.

# 620
  • София
А аз се дразня, че ги викаха преди 15-и. Училището започва на 15-и, никой не е длъжен по-рано да е на разположение.

# 621
  • Варна
На 15 ще дадат на децата учебниците. Дава ги библиотекарката на училището. Моята ще си ги подвързва сама. От четвърти клас насам тя се оправя. Трябва само ученически лични карти да купя.

# 622
  • ту тук, ту там
Добре де, а защо е нужно точно на 15-ти да се подвържат учебниците и тетрадките? Откъде този елемент на спешност? Ами и на 17-ти и на 22-ри работят книжарниците.

И аз не искам да ни ангажират преди 15 септември, не защото ми е неприятно да отделя един час за родителска среща, а защото нямам физическа възможност.

# 623
  • Бургас
Миналогодишните ни подвързии заспаха на новите учебници, само добавих по едно I на етикетите /VI клас/ и готово. Помагала и всякакви тетрадки, които остават за нас, не подвързвам, а на етикетите пиша само име и клас, то се вижда кое какво е.

# 624
  • София
В нашето училище винаги дават учебниците на 15, за подвързване ще изчакам, някои учители казват, че ползват в час електронния учебник и няма нужда да носят хартиен учебник, като стои вкъщи не го подвързваме

# 625
Не знам...аз сравнявам с други училища в града, сутринта говорих с майка от такова на спирката, на тях са им раздали вече учебниците. На мен ми е удобно преди 15 да е, заради опашките в книжарниците на и след 15.09.
Защо бързаме..защото пилят на главите на учениците и искат да са подвързани още за първия уч.час. за това. Аз съм отговорен човек, изпълнителен и ме дразни това пилене, и това очакване по нощите да подвързвам, да е готово от днес за вчера.

# 626
В шести клас ще им искат задължително подвързани учебници, че и на първия ден още?!? Странно.... Учителите не се интересуват вече дали и как са им подвързани, нито какви са им тетрадките. Аз лично ги подвързвам с найлоново облекло, за да се запазят, че моят не  пази изобщо.

# 627
  • София
Нищо не подвързвам аз. Има учебници, има подвързии - да се оправя сам вече, не е малък. Днес това му е задачата. Но и аз се съмнявам, че ще започнат да им опяват още през първите дни.
При нас засега нищо не се чува за рс, надявам се да няма, защото е напълно излишна. Класната е пуснала списък с необходимите неща, учителите са същите от миналата година...

# 628
И при нас няма обявена РС, учебниците предполагам, че на 15.09 ще ги дадат на децата. Всяка година е лудница, но поне вече като са по- големи, ще се оправят сами (с помощ, ако е необходима). Опитвам се да не го мисля, че се напрягам...За книжарниците- 3 са в нашия квартал, чудо е навсякъде...толкова народ има на 15.09, че хич няма да си го причинявам. Подвързваме вкъщи с каквото има налично от миналата година и е годно за употреба. Каквото липсва- допълвам в последствие. Така или иначе има много помагала, които по нататък ги набавяме, все има нещо за подвързване.
Раницата е драма- как пък една здрава не уцелихме толкова години. Хората ползват от 1-4 клас и не се късат, а нашите всички стават на нищо за няколко месеца или максимум да издържи учебната година. Трябва и да е голяма. Не ми се дават луди суми, та... ще почакаме дали няма да намалят нещо интересно. Пък за начало на учебната година все ще намерим някоя вкъщи.
Препоръчвам ти на CoolPack  - има ги на доста места , интересно са, здрави - има със светещи елементи, гъзарийки( естествено ако не е вече на тема : Искам Найк - всичко на Найк ,че и раницата:( ). Аз ги избирам от Книжарница Люмар ( в Дъ Мол имат физически магазин), но ги има и в много други. Цената е доста добра ,особено ако има и намалени ( в сравнение с тези по Ориндж например).

# 629
В озон правят намаления от време навреме, също в Първолаче има интересни и намалени раници, но са по-шареничкави.

Общи условия

Активация на акаунт