Пъзели 54

• 24 803
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Утре в моя час от 13 часа са Рибите , да знаете . Ужасен пъзел , няма никакво редене .
Ти реши да не играеш утре и го отвори или просто предполагаш?

# 241
Утре в моя час от 13 часа са Рибите , да знаете . Ужасен пъзел , няма никакво редене .

Не , просто пакета ми е леко отворен и хвърлих едно око и видях ъгъла на кутията , а там са изобразени очите на рибите . Затова предполагам, че е тя.
Така си пристигна пакета ми , не хубаво затворен .

# 242
Ейй, не позна мъжа ми, но аз съм хепи, няма редене, но ме кефи най-много Laughing

# 243
Аз искам везните. Не мога да гледам за съжаление, как се справя Мимок?

# 244
  • София, България
Преди малко като я видях беше най-напред, сега още не съм, защото малко станах.
Ако се класира ще си търся да ме черпи едно кафе, защото аз я подкокоросах да се запише в непопулярен час за редене. Е, ще има и някаква полза фактът, че Мимок реди като звяр, ама съвсем малка. Joy
Така като ги гледам има 11 състезателя в тази група, като малка семейна сбирка е.

# 245
Никаква идея, така и не я видях, но сега се прибирам.

# 246
  • София, България
Вече не я виждам? Да не го е наредила??

# 247
Завършиха две, бяха в една стая, първата беше толкова далеч от камерата, че никога не дадоха готовия пъзел, само как размахва ръце. Това е меко казано несериозно, не че не вярвам, че го е наредила, но все пак нищо не се видя. Как не са й направили бележка за час и половина.

# 248
  • София

Не , просто пакета ми е леко отворен и хвърлих едно око и видях ъгъла на кутията , а там са изобразени очите на рибите . Затова предполагам, че е тя.
Така си пристигна пакета ми , не хубаво затворен .
???

# 249
  • Русе
Завършиха две, бяха в една стая, първата беше толкова далеч от камерата, че никога не дадоха готовия пъзел, само как размахва ръце. Това е меко казано несериозно, не че не вярвам, че го е наредила, но все пак нищо не се видя. Как не са й направили бележка за час и половина.
Весе,тази в задния кадър не редеше.Цъкаше си на телефона,и когато завърши редящото момиче в близкия кадър започна и тя да ръкомаха

# 250
Аааааа, ето я, съвсем малко й остава и само едно място за финал

# 251
  • София
Йееееее браво Миме

# 252

Успяяяя, напрежение до последното парченце беше, само тръпнех да не покажат пак изведнъж някой, който е готов, бравоооо HugHugHug

# 253
Успех Heart

Браво на теб, Миме

# 254
  • София, България
Мимето, Мимето, Мимето!!!

Общи условия

Активация на акаунт