Пъзели 54

• 24 807
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ох, слава богу! И аз тръпнех докато бутам количката с детето навън.

# 256
Зори, баш си участваше и тя, дръпна нещо на маста. Имаше и нейната камера сред екраните, видях я не само на фона на близко редящата, но и в далечината на друго прозорче.

# 257
  • Русе
Браво на всички момичета участвали днес💐
Утре ни очакват още емоции с новите групи.Ще стискам палци🍀🧩
Весе, може и да си права.Аз като гледах тя си правеше нещо на телефона и виждах само тази отпред да реди. Ако е така, както казваш си е грубо нарушение. Не вярвам да не са забелязали

# 258
  • София
Преди малко като я видях беше най-напред, сега още не съм, защото малко станах.
Ако се класира ще си търся да ме черпи едно кафе, защото аз я подкокоросах да се запише в непопулярен час за редене. Е, ще има и някаква полза фактът, че Мимок реди като звяр, ама съвсем малка. Joy
Така като ги гледам има 11 състезателя в тази група, като малка семейна сбирка е.
Благодаря на всички за подкрепата! Казаха, че сме 30-35 участника в тази група. Затова само 4 отиват на финал. Замотах се накрая, защото бях сложила 2 парчета на грешно място и другите не ставаха. Реших,че ми липсват парчета. И като ги преместих всички се наредиха бързо.
Лаптопа където седеше е в дупка и ми е забивала картината. И като го наредих доста време махах и се чудя защо не ми обръщат внимание Simple Smile
Мона Лиза с удоволствие ще имаш кафенце от мене Simple Smile
На мене тази серия със зодии ми харесва.
Стискам палци за утрешните участнички Hands V

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 19:09 от mimok_l

# 259
Браво , важното е , че всички от бг мама групата , без мен, сте се класирали за финал ! Ще стискам палци за вас !

# 260
Бътърфлай, не се класираха всички.
При мен нещата утре също са много, много съмнителни. Гледам го този пъзел, много ме кефи, но то и с птичките беше така миналата година. Кефи ме, но не мога Satisfied На всички вече трябва да е ясно, че с трудните пъзели не ми се получава, така че шансовете ми са минимални, но каквото такова.

# 261
А, Бухти не ти се получава на състезание, щото другите са ги редили преди това 25 пъти.
И аз като Мона Лиза подозирам, че и сега има такива, но са доста по-малко, но пък е  достатъчно да ти се паднат точно в твоята група Angry
С моето костенурско ( дзен Stuck Out Tongue Winking Eye) редене по 3 парченца/час мога да съм само агитка, но ако речете догодина купувам билети за всички часове и получавате пъзелите за тренировка...

# 262
mylen4e, няма нужда да се купуват отделни пъзели за тренировка - отваряте си вашите, опакованите, а после ги лепите с тиксо и ги разпечатвате официално на състезанието. Изобщо няма да си личи, че са отваряни вече.

edit: Ама то не било чак такъв проблем, ако сте ги отворили - вижте тук видеото от 35:20 мин.
https://bnt.bg/news/kak-se-redi-pazel-v-tandem-za-rekordno-vreme-302315news.html

/хрумна ми и една друга стратегия, ама е прекалено измамническа и с 99% шанс да мине номерът, затова няма да я споделям тук, че да не прочетат кВестЕрите.. }8->

p.s. Онези двамата са ми крайно несимпатични и сега ще ви кажа защо. Помните ли първото онлайн състезание, дето една от участничките вземаше с шепи парченцата от зад камерата и ги редеше наред?
- Още по време на състезанието хората питаха защо швесторите не й направят забележка да си дръпне камерата по-назад и да се виждат парченцата, както е по регламент - иначе няма как да се знае какво взима и от къде го взима. Неслучайно зрителите останахме с впечатлението, че зад камерата има втори нареден пъзел и някой й подаваше по 5-6 парченца в шепата, а онази ги слагаше наред. Не си спомням подробностите вече, ама едно парченце нямаше да вземе и да го върне, защото няма къде да го сложи.
И по време на състезанието, а после и по групите се коментираше как си е било чиста измама, но никой от организаторите не взе никакво отношение.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 01:31 от dreadx

# 263
mylen4e, аз не вярвам, че тези пъзели са редени от състезателите.
А и не говорех за другите, а за себе си. Наредила съм достатъчно пъзели по 500 части за време и си знам възможностите.

dreadx, хайде запиши се следващия път и пробвай, нека да видим на кое място ще се класираш.

# 264
Няма да се запиша, защото редя бавно - абсурд да спечеля честно и почтено.

/а колкото до измамните схеми, удовлетворението идва оттам да ги измисля перфектно, а не задължително да ги реализирам - нали ако се запиша, ще трябва да играя с измама срещу някои от вас, което не е вариант.

*но пък ваучерът с наградата ще ви свърши чудесна работа, за да си закупите материали за подготовка за световното - да взема да се запиша ли, за следващия път.. И ако никой не ме изхваща в измама, ваучерът ще е за вас.

# 265
  • София
Браво, Мимочееее! С Еleyn сте страшни машинки, това вашето не е по силите на всеки!
Весе, Еве, утре се нареждам до вас и аз (но с мнооого по-лошо време) Simple Smile Особено ако верно се падне този син пъзел - синьото не е моят цвят за редене, след червеното ми е най-гаден Simple Smile

Днес наредих този за час и половина (а са огромни парчета и буквално знаех в коя част на пъзела е всяко от тях, просто не можах да ги свържа бързо)

# 266
  • Варна
Не можах да ви гледам, бях внуцегледачка, но мятах око на коментариите. Поздравям спечелилите и всички участващи, защото за мен всички сте победители . Аз, хем редя бавно, хем се спичам на изпит/състезание. Затова ви поздравявам.

# 267
Особено ако верно се падне този син пъзел - синьото не е моят цвят за редене, след червеното ми е най-гаден Simple Smile
Верно ли Open Mouth Аз пък като ги видях още първия път на другите снимки много харесах рибите и точно обяснявах как обичам да редя синьо и често си го отделям първо Satisfied
Но пъзелът е гаден, ще ми излезе през носа, това е ясно Joy

А с големи части аз не мога да редя за скорост. Между другото времето ти за 1000 части е феноменално. Аз не засичам, защото нямам толкова време накуп, но определено ми отнемат доста повече.

# 268
Но не знам за вас, но мен много ме е яд , че го нямам този лилавия пъзел от днес . Феноменален е и изглежда лесен за редене . ..
а ако вярно са рибите и не ми липсват части , ще го пусна пътуващ Simple Smile. Да видим ставам ли за врачка или ми се е привидяло 😂

# 269
  • София
Аз също ще го пусна за пътуващ. Но ако искате може да са поне 2 заедно заради доставката.

Общи условия

Активация на акаунт