Пъзели 54

• 24 715
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Най-после нещо и от мен Grinning
Cobble Hill 1000 части:

# 676
  • София
Хубава котана. И аз я имам, няколко месеца вече чака ред.

# 677
  • София, България
Аз също знам, че я имаш и чакам да я наредиш някога и да кажеш много ли е трудна.

Внучката се е справила уникално! Дай му да рисува на това дете, стига само математика и листчета.

# 678
  • София
Аз също знам, че я имаш и чакам да я наредиш някога и да кажеш много ли е трудна.

Внучката се е справила уникално! Дай му да рисува на това дете, стига само математика и листчета.
И ти ли, Бруте Joy

# 679
  • София, България
Най-накрая и аз да успея да си покажа последните два пъзела.
Първият го наредих благодарение на Тони! Много е хубав, благодаря, Тони!

И един мой, отново от 500 части, Италианско лято.

# 680
Преди време бях загледала тази серия, имаше я в дисни магазините, а са правени от равенсбургер и ми се стори готино, но толкова да ми бяха скучни самите изображения, че даже и на намаление не ги купих.

Обаче сега видях гърба на кутията и се изненадах.

Явно изображенията със замъците отвътре не са нещо ново, имало ги е. Но с новата серия определено са разчупили нещата и са много по-забавни.

# 681
Сбъднах си едно желание

Мома с ябълки 1000 Black sea

# 682
Най-после нареден пъзел от мен. Grinning
Пъзел Ravensburger от 1000 части - Красиви гъби

# 683
Мона Лиза, благодаря! Беше голямо удоволствие за мен да го редя Hug

# 684
  • София
Ето го моят Трефл, едвам разглобх рамката - все едно е Falcon Simple Smile Наистина прекрасн пъзел! Единствена "забележка", че имаше малко прах в кутията (не много).

Понеже Йоанска ми даде от зодиите Везните, реших да си засека време - трагични час и 34 минути, и с този нямаше да се класирам Grinning

Весе, как пък не си избра някоя по-лесничка мечта... много респект за таз' мома!
Патенце, да, издълба му жлебче на парченцето. Ако искаш, пиши на лично да обменим телефони, за да обясни ако трябва. Или прати парченцето/пъзела - на линия сме, ако можем да сме полезни.
vox, много се радвам, че ти е харесал. Моят единствен проблем с марката е, че толкова ми се реди пак нещо тяхно, чевече два пъти се замислям дали да не купя пак AC/DC Grinning А другите им налични в Озон не ми харесват и това си е...

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 19:16 от ToniShu

# 685
Добре, че са почивки дни да наваксам с реденето. Още един пътуващ

# 686
  • София, България
Ето го и малкото пъзелче от днес, много ми хареса.

Утре ще започвам един пъзел, който Весето беше така добра да ми даде да наредя преди повече от месец вече, а аз все бях заета, но вече се поосвободих.

Тони, тези Трефл и специално точно този, който си наредила много ми харесват, но 1500 части са ми много, иначе бих си го купила. За AC/DC -то, ти сигурно не си спомняш, но аз го купих от теб и толкова ми хареса, че си го запазих. Закарала съм го в Павел баня на склад, но ако искаш може да го върна някой път в София и да ти го дам пак да го наредиш. И на мен много ми харесва марката, но картинките нещо не ми допадат. Сега от кумова срама обмислям да купя едни лица на супергерои, въпреки че не са много хубава за мен картинка.

# 687
Патенце, да, издълба му жлебче на парченцето. Ако искаш, пиши на лично да обменим телефони, за да обясни ако трябва.
И аз имам едно парченце от един пъзел, дето ушето му е много тънко и се крепи на 1 мм., и е леко зачупено - ще трябва да му измисля някакво решение. Само едно парченце беше такова от целия пъзел, ама да кажеш, че не не са се сетили, или че не произвеждат пъзели от години, та да не знаят, че ще е проблем..: - несериозна работа.
Мислех да му направя някаква арматура с карфица: ама дали да я набуча в парчето, между слоевете картон, Или май по-правилно ще е да изкопая канал и там да сложа карфицата и после с някакво лепило.
И с какво лепило да го залепя после? - дали с Ц200, или с епоксидно - или пък с цианоакрилат?
Каквото и да е, дори и след това да го подарявам, не искам дефектен пъзел със забележки да излиза от мен. Та много ме вълнува този въпрос: - Снимай го и покажи как е направено, ако още е при теб, моля.

edit: Намерих снимката на ToniShu.
Скрит текст:
Много се радвам, че и white duckling се е справила чудесно, както личи от снимките на следващата страница. Моето е по-гаден случай, защото е по-тънко от клечката, но се надявам и аз скоро да имам с какво да се похваля.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 13:03 от dreadx

# 688
  • София
Ето и нашите, наредени през март месец. Чак сега ги свалих снимките. Днес ще го направя и с тези от април.

# 689
  • София
ММ го издълба (жлеб, канал, както искате му викайте - колкото да може да се сложи подложката), сложи му клечка за зъби и залепи с лепило за дърво - същото, с което си сглоби тонколоните Simple Smile Не се усещаше изпъкнало или нагънато, супер стана, според нас; от лицевата страна не се забелязваше нищо. После пъзелът го продадох (май не в темата), като просто уточних какво му е имало и как изглежда парченцето отзад. Разбира се, дефектът отразих в цената. Бях показвала снимко, но дали беше преди 2-3 теми или повече, не съм сигурна. Дано white duckling покаже пресни Simple Smile

Днес пращам ММ до Спиди и Еконт, защото ако ви кажа как съм строила кашони и торби в коридора... чак ми стана смешно, все едно багаж за пътуване съм приготвила. Изобщо не разбрах, че съм събрала чак толкова много пъзели за разпращане. А през седмицата ще сме много ограничени откъм време и затова всичко днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт