Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
На Ферит работата "хем сърби, хем боли".
Жена си да не изтърве, ама и Пелин да не изпусне: Да ѝ помага, да я пази от Сертер или нещо друго....Уж държи на Сейран, а по някое време гледаш го пак залепен за Пелин.  Така и не можа да я остави.

# 646
Цитат
Защото едва ли по своя воля и желание пияният Ферит е отишъл при Пелин,но Сейран с пълно съзнание и желание се разхожда с Тарък в МОЛА.
Подчертаното звучи като твърдение, основаващо се на вече гледан епизод. Съмнявам се, че и двете сестри се разхождат по свое желание със Сафетови в МОЛ. От видяното смятам, че те се боят от двамата братя. Но ... предстои да видим.

# 647
Цитат
Защото едва ли по своя воля и желание пияният Ферит е отишъл при Пелин,но Сейран с пълно съзнание и желание се разхожда с Тарък в МОЛА.
Подчертаното звучи като твърдение, основаващо се на вече гледан епизод. Съмнявам се, че и двете сестри се разхождат по свое желание със Сафетови в МОЛ. От видяното смятам, че те се боят от двамата братя. Но ... предстои да видим.

Същото важи и за Ферит
Още не сме видели,но бързаме да го обвиняваме,че е с Пелин

А иначе,нали нашето момиче е безстрашно?
Нали се переше на Ферит,че и на бой налиташе
Защо сега да се подчинява на непознат мъж?
Не виждам никаква логика в това

# 648
To calm down   девойки...
Нека за изгледаме епизода.

Голям сладур е Феро.. как благо разпуска...Heart Eyes

Ако Пело се беше отказала  да го иска и да го изнасилва  да се женят....  Той няма да отиде пиян при нея... Това е разликата... Вече вижда само Сейран ..
Дори да попадне в капана й, ще е защото е плячката..

# 649
Гледаме сериал в реално време Кое момче на тази възраст , а и не само няма да се натряска Той даже закъсня Проблема не е в това Може всяка вечер от тук нататък само това да прави Негова си работа Проблема е , че сценарият винаги върти и суче и опира до Пелин Все е оплетен в нейните ръце Кои родители с пари ,образовани и с положение ще позволят на Момичето си , че и ще му помагат да спечели женен мъж , ще плащат милиони и то в Турция Пълни глупости Образът на Пелин е пълна катастрофа . И сега от немай си къде и ще ги женят
И не мога да разбера каква е целта на сценария , всяка серия Сейран да бъде бита и пребита. Почти съм убедена , че завъртяха сценария с нафталините и стария Кязъм само заради гледаемостта на Шербета Как хубаво ни беше със светските  образовани и успели  Дафне и Ефе

# 650
Мога ли да кажа аз какво НЕ искам да пави Ферит? Не искам да си лекува мъката в компанията  на Пелин. Просто това. Да се напие, ако иска цяла седмица да не изтрезнее, ако иска на всеки час с нова жена да е, ако иска обиколи всички барове в Истанбул. Така го чувства океееей. Но Пелин? Ами как да му повярваш. На другят ден е във всички сайтове.
Аз 100 пъти съм го писала и пак ще се повторя-и двамата ги разбирам, защо постъпват така, но не ги оправдавам. Нито за някои от нейните постъпки, нито за неговите има оправдание. Най-големият проблем в тази връзка е сценариста.
Защитавам служебно Сейран, дъжра да уточня Grinning И Ферит мога да защитя, и в негова полза има аргументи. НО най-големят трън, който е забит в петата на Сейран се казва Пелин. Точка. Винаги тя се появява, винаги. Защо? Само защото майка й я бута и организира събитията да се подреждат в нейна полза? Не. Самият Ферит я търси при всеки проблем. Фактът, че обеща повече да не се вижда с нея, да не я търси, да я изкара от живота им и още на следващият ден се видя с нея на паркинга, че и с фалшиво име я записа... Няма, кой да повярва, че това е било само, за да потърси сметка, да я заплаши, не помня още какви ги говореше.
Нека да изгледате епизода (аз лично няма да го гледам в петък, искам да го превъртам и да не гледам издевателствата на онзи изрод) и после да коментираме кой крив, кой прав.
Вал, малко са ми странни сравненията между заключването на Сейран и жената в къщата на Тарък. Първо не знаем, коя е и защо е в това състояние, а и даже Тарък да е най-големият психар и да я е заключил сам, това не прави отношението към Сейран по-малко неприемливо.
Нямаме идея защо Сейран е в мола, дали е отишла по желание. Някак се съмнявам псайхо брадърс като са казали: Айде да ви водим НА МОЛ и Сейро да е скочила от щастие. То и Суна едва ли с голям ентусиазъм се е замъкнала в мола.
Както и да е. Петък чука на вратата. Ще ври и кипи в темата ми се струва.

# 651
Сравнението ми с другото момиче беше в смисъл,че Корхан я замъкнаха и заключиха,но това не е само техен патент
Може да се окаже заключена отново
И то-много по-лошо
Има думи на Сейран към Суна,че всичко,което им се случва е от "онази" къща и не свършва
Дано,когато свърши да е щастлива
Наистина го искам и ще се радвам,ако стане така
А Ферит ще го преживее
Въобще си мисля,че е по-добре за двамата този развод
Както Пелин му каза-Не за мен,за теб ще е добре да се разведеш със Сейран.
А нейното наказание ще бъде всяка вечер на сън Ферит да вика името на Сейран

# 652
Ооо ще ви бия ама че нефрет.. 🤷‍♀️

Ето депресанти че направо сте за сопата...

Може да съм болна ама ви наблюдавам да знаете... 😂

# 653
  • Дубай
Не, че  нещо ама и Сейран не е човек с който лесно можеш да се разбереш.
Рени, за разговор са нужни двама, а при Сейран и Ферит няма ние има аз,което е и целия им проблем.

# 654
Гледаме сериал в реално време Кое момче на тази възраст , а и не само няма да се натряска Той даже закъсня Проблема не е в това Може всяка вечер от тук нататък само това да прави Негова си работа Проблема е , че сценарият винаги върти и суче и опира до Пелин Все е оплетен в нейните ръце Кои родители с пари ,образовани и с положение ще позволят на Момичето си , че и ще му помагат да спечели женен мъж , ще плащат милиони и то в Турция Пълни глупости Образът на Пелин е пълна катастрофа . И сега от немай си къде и ще ги женят
И не мога да разбера каква е целта на сценария , всяка серия Сейран да бъде бита и пребита. Почти съм убедена , че завъртяха сценария с нафталините и стария Кязъм само заради гледаемостта на Шербета Как хубаво ни беше със светските  образовани и успели  Дафне и Ефе

То покрай образа на Пелин, май и целия сериал ще стане пълна катастрофа! То навиране, навиране на Буче, край няма! Толкова ли се свършиха красивите, но ТАЛАНТЛИВИ турски актриси, че не спряха да я толерират и бутат напред!

Скрит текст:
Следя Три сестри, полубоза е, но поне ГГ не им пишат реплики като на куче и котка. Сърдят се, разделят се, но се търсят и двамата правят отстъпки. Личи им дори в кавгите, че се обичат.

# 655
"Второ какво зряло отношение и държани като глава на семейство на 24 ? Ще ти кажа, че със съпруга ми на 24 тъкмо се сгаджосвахме и всяка вечер сме били мортал, после работа цял ден, че и на лекции ходехме...ама хиич не ни е било до семейсто и т.н."

Няма лошо. Това е твоят опит , твоята гледна точка. Моята е друга. Когато се омъжих бях на 20 а съпругът ми на 19. Човек израства  в зависимост от обстоятелствата. На неговата възраст имахме вече 2 деца.Учихме ,работихме  и оцеляхме.
След като се е стигнало до брак , трябва да си поемеш отговорностите. Били му обещали , че няма да се промени нищо! Е това все още ме шокира!  Ти наколко си бе , дете ,  на 8 ли ? Учил си в Америка , живял си сам и се оставяш да те заблуждават/УЖ/. Многоо лекомислено за мен. И за тези обещания се държеше като удавник за сламка.Да ,  ама не ! Случи му се Сейран!
Тя го изненада , като игра ва банк - всичко или нищо /когато нея я има, няма място за Пело в живота му/. И започнаха скандалите, крясъците,обидите от страна и на двамата. Както виждаме Пело  още е там , под предлог че и помагал. Сега да видим какво ще измисли за присъствието и./сега страдаме/
Ще чакам епизода и аз. С тези предположения само се паля .Утре сценаристите , ще ни сервират  нещо неочаквано ,предполагам.
Скрит текст:
Пробвах шербета , ами не е моето.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:03 от Kami_J

# 656
Значи правя гифки и изживявам АШК...
Сори Афра или която там го смуче...

# 657
mery_poppins1  , която и да беше до сценарий е. Може би , ако беше някоя готина и талантлива мацка  щеше да има силна фен маса на Пелфер  Е тогава забава ни чакаше Grinning Но и в тази посока не успя сценария

ПП Нищо друго не гледам Само чета малко за някои други сериали Ето в Прощално писмо на 9 еп ще имало и бебе  Тук за 30 еп ,  2 целувки Както се казва - късмет Joy

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:23 от KrasiAnna

# 658
Да, наистина, ако на мястото на Буче беше някоя готина актриса и талантлива щеше да има фенове ПелФер, както и ако вместо Мерт, Ферит се играеше от актьора, който играе Фуат например.... щеше доста повече хейт да отнесе. Просто на Мерт много бели са му простени, а на Буче обратно.

# 659
Хахах, тя Буче сигурно е като героинята си. Майка й и плаща да е в сериала, а не те на нея 😂😂
Да, наистина, ако на мястото на Буче беше някоя готина актриса и талантлива щеше да има фенове ПелФер, както и ако вместо Мерт, Ферит се играеше от актьора, който играе Фуат например.... щеше доста повече хейт да отнесе. Просто на Мерт много бели са му простени, а на Буче обратно.

Общи условия

Активация на акаунт