След Коледа е тук и Новата Година, за всекиго от нас МАРТенче ще има!

• 18 297
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Raadinelaq току що звъннах във фирма "Мони" да попитам колко тежи модел ВИктория и те ми казаха 14 кг  #Crazy, ох че много ми се видя, а като я вдигах не мисля , че беше повече от 10.

# 166
Здравейте коремчета, при мен явно се редуват - една нощ спя, една не мога. Имам си най-различни болежки от време на време, но малко остана...  Whistling

за гащите - по-добре човек да си вземе истински памучни.

за секса - правили сме няколко пъти, но мен ме е страх, а пък таткото още повече ...  Rolling Eyes Освен това вечер съм толкова изморена, че не мога и да си помисля за секс, а през деня сме на работа и ...  Sad

Смятам скоро да си взема болничен и да си остана в къщи. Има толкова неща за вършене у нас, които чакат единствено и само мен.

за болничните - тези от 01.01.2007 се представят на работодателя, заедно с декларация № 7 и после се чакат парички по сметката от НОИ. Като знам колко са оправни там си представям какво чакане ще падне за тия парички и не ми се мисли какви грешки ще стават ...  ooooh! Добре, че ние не разчитаме главно на тези пари, но като си помисля, че има хора, които именно на тях разчитат  #Crazy

Пожелавам на всички лек, хубав и успешен ден  Hug

# 167
Здравейте и от мен тумбаланки!
бих ви казала добро утро,но при мен утрото започна от 3 часа сутринта.Вече няколко вечера спя по 4-5 часа само.
Ами това е -оплакох се.
Хубав ден на всички newsm51

# 168
zayo, в Сандански тези кошарки ги гледах по 115 лв. /мисля, че това беше цената или пък 110/, не помня на коя фирма са, май на Бертони, имаше и по 140 лв. на Чиполино. Казаха ми, че няма нужда от матраче, то си има едно тъничко и било достатъчно за бебо. То и  аз ще купувам и май от там ще ми носят майка и татко, че тук цените на Чиполиното са 160-170 лв. Close
За бикините-аз си купих 5 бр. за 4,90 лв. и не мисля, че са скъпи, като размер са универсални, не съм ги разпечатвала, опаковани са самостоятелно. Ако някой иска после ще ги снимам и ще кача снимки.

# 169
tan4a, 5 бр. бикини за 4.90 не е скъпо, но някой беше казал 12 или 13 лева   Hug

# 170
Да, и аз не бих дала 12-13 лв., при положение, че може и да не ги използвам. В някои болници не дават да се носят бикини, стои се само по превръзка Confused
zayo, а и другите, които се интересуват, http://monitrade.911.bg/a2/firm.asp?id=5479 тук кошарките са по 117 лв. Някой виждал ли е количка Cangaroo Excess, защото това, което виждам на монитора ми допада, но си е друго да я видиш пред теб и да я разгледаш обстойно, а за съжаление тук никъде не предлагат продукти на тази фирма Close.

# 171
Хм, не знам какви са тези бикини дето сте ги гледали, но ми се струват доста скъпи.
Моята кръстница роди преди 2 месеца и докато беше в родилното изпрати мъжа си да й купи такива. Той и намери и взе, и каза че струват стотинки! Доколкото си спомням 35 или 55 или някъде там. Днес или утре ще минавам от там и ще проверя. После ще докладвам.

# 172
Магазинът, в който еднократноте бикини струва 12 лв. по принцип е неприлично скъп, ама все отнякъде трябва да се започне с проучването, нали? tan4a, я кажи от къде си купила твоите?
Гери, сгъваеми кошарки има и в АИКО - http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=35 , доколкото видях има на две нива за по 110 лв. По-евтина не знам дали ще намериш newsm78 . За матрачето - както tan4a ти е казала, към самите кошарки има включено едно такова като дъска, покрито с 2-3 см дунапрен или нешо друго меко от едната страна. По принцип и то е достатъчно за спане, но ако държиш на по-дебело матраче, има едни, които се сгъват на 3 (по-компактни за транспортиране), дунапренени, 32 лв. струват.
Аз да ви се похваля, че вече съм си приготвила в едно пликче тоалетните принадлежности за родилния дом, заедно с прибори за хранене и копия на личните ни документи (това беше една вечер, когато реших, че само бездействам и не се подготвям по никакъв начин за идването на бебчо Simple Smile ).
И още нещо - мисля да си купя Гармастан и да започна да се мажа. Тези, които имат опит ще споделят ли има ли ефект, или да не се напрягам толкова?

# 173
А, това за Гармастана и аз се каня да го направя, само че чух че вече го нямало по аптеките. Някой проверявал ли е?

# 174
gertrudka, бикините ги купих от едно гаражче в Троян, както бях писала и преди търсих в Плевен по аптеките и магазините за бебешки неща, но ме гледаха много странно. Та тук ги намерих съвсем случайно, в това магазинче по принцип пазаруват всички мами от Троян, памперсите са на най-ниски цени. Ох, момичета, току що ми се обадиха от Про кредит банк, бях кандидатствала там за работа преди 1 година, те сега се сетили hahaha, та им казах, че след 2 седмици излизам в майчинство, на което ми отговориха, че ще се радват след това да се присъединя към тях.  bowuu
 А този Гармастан за какво се използва? newsm78

# 175
gertrudka, аз лично не съм ползвала Гармастан и не съм имала проблеми, но съвсем скоро зълва ми сподели, че направо е вълшебен и незаменим  Wink

# 176
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
 tan4a, този модел на Кангаро не съм го виждала на живо, в Габрово има само моделите Виктория и Дейзи.
а Гармастана е за гърдитие нещо , с кърменето свързано, да не се разраняват ли , против мастит ли беше newsm78

# 177
Здравейте,тумбички
аз пак на време а? Mr. Greenе май водя класацията на поспаланките Sunglasses

някой пита за cangaroo excess аз я разглеждах на живо.Конструкцията и е много хубава ,плата не ми хареса никак,летния кош няма напълно легнало положение,трябва да се вземе зимния кош за новородено.Иначе е  много лека и маневрена.В момента са изчерпани количествата навсякаде във варна.

аз от 15.01 съм в 45 дневен отпуск още никакви декларации и банкови сметки не съм оправила . #Crazy
правилно ли разбрах,че трябва да си открия банова сметка ,да попълня декларация с данните и да я дам на рботодателя???и това е без ходене до НОЙ и тн

# 178
  • Пловдив Белащица
Гармастана е за зърната, за разранявания, но съм останала с впечатление, че се маже чак като почне да се кърми.

# 179
Аз току що се връщам от лекар - бебка е вече 1600 гр и отговаря на 33та седмица по размери.
И докато чаках пред кабинета я усетих за пръв път да хълца  Heart Eyes
Още си е с дупето надолу, но и Деница ми се обърна в началото на 9ти месец, затова се надявам и този път да се обърне.

Гармастан - не съм се мазала, позвах едно друго, но най-ми помогна мас. Иначе така ми се бяха възпалили зърната, че като зацокваше ми идеше да застана на нокти. Но мина за 2 седмици някъде.

Общи условия

Активация на акаунт