След Коледа е тук и Новата Година, за всекиго от нас МАРТенче ще има!

• 18 317
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
Това, което ти си показала на първата снимка е стойка за ваничка, не шезлонг (с мечето). Аз имам такава и съм много доволна
Роси това твоето шезлонгче е много готино ама тука едва ли ще го намеря.Мерси за инфото мила от полза ми е,аз незнаех точно как се казва за това сложих шезлонг в кавички.А тази стойка която и ти имаш,от самото раждане ли можеш да я ползваш,абе ще си я купя 15 лева нищо не и плащаш.Сега с второто бебче,мисля да се оправям самичка,ама понеже съм шубелийка де затуй  разпитвам за тях вижда ми семного удобно за бебчо и за мама

# 151
Sade, то и аз ги имам всички признаци, ще взема сега да си мисля дали няма да  родя другата седмица, защото 1 седмица и течението ми е засилено, а и бебка я усещам доста ниско. В четвъртък сме на ЖК, та ще видим. От вчера усещам само мърдания, не ритници, незнам дали е нормално. Опъва ми се целия корем и се вижда краче ли е, ръчичка ли, някакви ръбати частички Grinning. Предполагам, че вече и е тясно, та затова така. newsm78 А относно секса- Tired от 2 месеца е мираж.
абе хора ние в един цирк ли играем,това аз съм го писала Joy
Гертрудка ти ме преби с тия еднократни гащи,с цената де Joy,че аз толкова ще изхабя,че по-добре Триумф да си накупя

# 152
Да, стойката можеш да я ползваш от самото раждане. Спокойно може да се сложи във вашата вана или пък в обикновена бебешка ваничка. Аз слагах мекичко отдолу, когато бебко беше малък, но и без него може- ти най-добре ще си прецениш. Шезлонгът изглежда много добре, но поне за мен е неоправдан разход, колкото и да е красив  Wink

П.С. Уфффф цветовете на Куини за 2007 година са много хубави  Confused Давайте съвети какво да вземам, че съвсем се обърках, а до седмица ще съм купила. Двуумя се между Quinny Buzz i Bebe Confort- High Trek  newsm78

# 153
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Роси, дай снимки някакви и цени Whistling!

# 154
ПРИВЕТ И ОТ МЕН МАМЧЕТА  Hug

ЗА СЕКСА :НИЕ СМЕ ПРАВИЛИ 4 ПЪТИ ЗА МЕСЕЦИТЕ СЛЕД 3-ТИ .(ТАТИ ГО Е СТРАХ).
ЗА ПОКУПКИТЕ:КАТО ВЛЯЗА В ДЕВЕТИЯ ТОГАВА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ЗАПОЧВАМЕ АМА САМО ЛЕГЛО , ВАНИЧКА И НЯКОЯ ДРУГА ДРЕШКА , А ДРУГИТЕ НЕЩА КАТО СЕ РОДИ БЕБКА .
ЗА ОПЛАКВАНИЯТА:АЗ ИМАМ САМО БОЛКИ В КОСТИТЕ .

НЯКОЯ ОТ ВАС ЗНАЕ ЛИ АКО СЪМ ОТ 3-ТИ ЯНУАРИ В БОЛНИЧНИ КАК ЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧАВАМ И НА КАКЪВ ПЕРИОД ?
ХАЙДЕ ПРИКЛЮЧВАМ. ЛЕКА ВЕЧЕР ОТ МЕН  : Hug Hug Hug

# 155
хъни ще си получаваш болничните по сметка,превеждат ги НОИ,попълва се и някаква декларация която се подава от работодателя,болничния също го предаваш на работодателя,аз поне така разбрах

# 156
здравейте , мамчета!
Искам да Ви споделя малко дерзания!
От 1 седмица имам доста болки отзад в кръста , имам чувството , че направо се разтягам.
Възможно ли е това да е наистина разширение на таза.
Особено сутрин след ставане се усещат най - силно.
Има ли някой друг с такива оплаквания! newsm12

Да, аз имах абсолютно същите оплаквания няколко нощи подред, сега пак ме боли, но не е като разтягане, а просто като схванато. Но, да, определено ми се разтягаше тазът:)

# 157
От безсъние за не страдам, напротив - страдам от хронично вече недоспиване - morgause и f_5pm  - хайде да ставате вие сутрин за работа вместо мен, та най-после да се наспя и аз.

Ох, ами...Simple Smile понякога спя до по-късно, например стоя будна от 5 до 6, после заспивам и отпрашвам до 10. Обаче после на работа, аз все още ходя, и стоя до към 20,30, понякога и 21,00. Накрая се прибирам с адска болка в  корема, мисля, че едва ще издържа до майчинските! #Cussing out

# 158

От безсъние за не страдам, напротив - страдам от хронично вече недоспиване - morgause и f_5pm  - хайде да ставате вие сутрин за работа вместо мен, та най-после да се наспя и аз.

Повярвай, по-добре да станеш рано, отколкото да работиш до 21,00 с тоя корем!!!

# 159
За коластрата - аз имам в изобилие, но ми казаха, че не е гаранция за кърма впоследствие.

За еднодневните бикини - аз си купих тук, 4 чифта, но май не си заслужават парите, ще си купя някакви обикновени, които после ще изхвърля и толкова.

# 160
Здравейте тюленчета!/аз така се 4увствам вече, като походя малко и ме заболи и корема и кръста и почвам да се клатя  Joy/

Deny_k, след много четене по форумите и разглеждане на сайтове, май вече си избрах количка - на "Cangaroo", модел "Виктория", комбинирана е, много е лека, мисля, че най-много 8-9 кг. тежеше, с амортисьори, с обръщащ се сенник, с много голям кош, с няколко положения на гръбчето, с покривало за крачетата, и е на доста прилична цена-около 230-240 лв. виж тук - www.cangaroo-bg.com, или тук - http://monitrade.911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=5479&grid=28758. Вносители са фирма "Мони", имат склад в София. Имат и други много хубави модели, но при мен водещите са килограмите на количката-ще раждам секцио и трябва да ми е лека, а доколкото разбрах, Виктория им е най-лекият модел.

# 161
Здравейте, мамчета!
Колко много сте изписали само! Чета какво ви вълнува сега  Simple Smile
Ние правихме разместване на мебелите, за да съберем детското легло и сега съм много доволна. За другите неща - и аз още работя, по график излизам на 24.01., но мисля сега да си взема малко болничен и да се възползвам от хубото време - да си наглася дрешките, да пообиколя магазините. Та ще се сблъскам с проблема за изплащането на болничните. Изчетох доста по въпроса, а и в другите форуми има доста информация по въпроса.
Неразположенията, свързани с бременността, едва сега започват при мен - ходя мноооого бавно, подръпва ми отвреме-навреме тук-там  Wink
Иначе съм качила общо 8 кг засега - днес бях на консултация, пак гледахме бебчо и даже имам 15 мин запис. Много интересно беше да си представя накъде е застанал, макар че той по принцип си прави кълбета там вътре Grinning Сега разбрах, защо спя наляво - защото надясно му е главата, а кой обича да спи надолу с главата Joy
Хайде - лека нощ от мен - да дишате леко и да си починете! Hug

# 162

Минава, големият кораб минава  Joy

Само 8 кг. съм качила и съм 58 в момента, но се чувствам като танкер с нефт. Отдавна не съм писала, но често ви чета и ми е драго, че намирам сродни души  Grinning
И аз страдам от "орки" /смях се с Муца, обаче много добре я разбирам/, страшна напаст ей... само Талцид ме оправя.
Болки в опашната кост, в страничните стави, в гърба. Някой беше писал за изтръпване на крака от ставата горе...и такова имам.
И нервите вечер ме хващат и не мога място да си намеря. Пия чай "Лека нощ" и понякога помага.  Confused
И секса ми е забранен от 3 месец още, но затова пък си го правя на сън Embarassed събуждам се с оргазъм и мощна контракция, че чак шубето ме хваща и после си посипвам главата с пепел  #Crazy Луда работа... Joy
И за капак и аз си харесах много Куини Фристайл Комфорт, със закачен на нея стол за кола Макси Кози стои като извънземна. Вчера звънях на вносителя, основната кошница е 820 лв. както някой вече е писал и имали само един десен - сиво с нещо си... Та май ще се отказвам и ще се ориентирам към по-разумна цена...

Ужасно дълго стана  Embarassed

Но само да кажа, че някой питаше: от 01 януари болничните си ги даваме пак на работодателя, но заедно с една декларация за лична банкова сметка, по която ще ни бъдат превеждани обезщетенията. Декларацията може да се свали от страницата на НОИ тук http://www.nssi.bg/content/laws/07/Prilogenia.zip Приложение №7

Айде лека  Grinning

# 163
Момичета, тъй като ровите повече от мен, я кажете има ли кошарки сгъваеми 120/60 и да са с 2 нива? Че обмислям да се пренесем в хола с бебата като се роди и ми трябва малко легълце..

А за гащите в Метро имаше преди 5 за 7 лв, така че може спокойно да ги изхвърлиш - а и са хубави памучни.

Редактирам: Сега видях на чиполино че има такива кошари, които ме интересуват. В нета ги видях 140 лв дали някъде сте ги виждали по-евтини?

И последно - дали има нещо като матрак към тези кошари или задължително трябва да се купи отделно

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 09:17 от zayo

# 164
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Raadinela , много ти благодаря. Аз съм си харесала същата количка, наистина,само дано има хубаво синьо за момче!!!!На мен ми се стори на вдигане около 10 кг, но ще видим дали ще ни пасва в багажника на колата. Иначе на мъжа ми много му хареса!!! Останаха му очите.

Общи условия

Активация на акаунт