Отношения след неуспешна бременност, дайте ми съвет

• 6 947
  • 150
  •   1
Отговори
# 30
2023 година и има същества от човешкия род, мъжки пол, които наричат една жена Ялова? Оправдавай го колкото искаш. Ако на него му е тежко, на теб ти е тежко 100 пъти повече. Ти изстрадваш психически и физически абортите.
Ялова? Ялова? Не мога да проумея, че някой ще говори така за една жена. И ще я заплашва, че ще я изостави, ако не му роди дете. Пишеш изключително грамотно, но в мисленето си като дете. Ако не е толкова срамно, че те нарича, че си ялова, тогава защо не го разказваш на родителите си, на близки и приятели. Защото, нали, той ти ги говори тези неща от любов. По-скоро обича се бе си и "семе то си", ако трябва да говорим с архаични думи.
Ако искаш да си с него, постави граници, уважавай себе си и тялото си. Тогава решението за първия аборт сте го взели двамата! тогава те е подкрепил, какво е това отмятане след 2 години? Това да не е детска игра?
Ако той те е карал да се чувстваш сигурна, повярвай ми, нямаше да направиш аборт. Щеше планини да събориш, но нямаше да го направиш, ако ще и родителите ти да се отричат. Очевидно и той не е бил готов за баща също и ти си го усетила. Освободи се от тази вина. Тя не е само твоя, а и вече си я изплатила.

# 31
Той едно изследване не си е правил и в теб е проблемът?

Изследвала ли си се за тромбофилия?
Витамин Д, Б12, К?
Уреаплазма и микоплазма?
Хламидия?
Правила ли си си ПАП тест?!?
Генетично да си предразположена към нещо?

Нали знаеш за това, че мъжленцето ти не се пляска с други, не е гаранция, че проблемът не е в него.

Много сте безотговорни и ти, и той, честно!

Допълвам : Престанете да оправдавате липсата на здравна култура с Господ!!!!!!!!

# 32
Той едно изследване не е пуснал, обаче ти си яловата… бреййй! Ти да видиш!

Значи вие искате деца, защото всички имат! Браво, сега погледни кой има и диплома от университет! Може да ти се прииска!

Тези дни настинах и ме хвана хрема, болки в гърлото. 50 лв на едно влизане в аптека. А дори не е за дете, а за мен. Ами за детето сигурно ще са 100 лв. Вие ако от сега нямате, утре като родиш и легне болно, от мама ли ще искаш???

# 33
Още един опропастен живот по желание.
Бъдеща криминална хроника.

# 34
Ами да рядко ни се налага да вземем , понеже не работя. Парите за всичките лекарства и изследвания. Броени пъти ни се е налагало, досега за 4 години близо. На кой не му се е налагало ? Ако не мога да разчитам на нашите , на кого ?

А защо не работиш? Какво всъщност искаш от живота си, не вярвам да е само да раждаш деца, мъжът ти да ви издържа криво-ляво,  а родителите ти да додават когато не можете да закърпите месеца. Трябва да си способна сама да се издържаш, защото тоя, дето сега си позволява да ти казва ялова, без изобщо да е ясно, че проблемът е в теб, може всеки момент да си бие камшика, независимо дали имате дете, или не, и тогава какво ти остава? Да се върнеш и да се молиш на вашите.
Недей така. Имаш ли някаква професия, умения, какво училище си завършила? Трябва да си намериш работа и да получаваш заплата. Оставила си се  безпомощна във властта на един прост човек и издевателстваш над тялото си, за да му угодиш.

# 35
Без значение циганин ли е, ром ли е или какъвто и да е този “мъж” не струва…
Познавам цигански семейства, в които е имало точно проблем със зачеването и мъжа не се е държал така, напротив - след няколко неуспешни опита си осиновиха детенце.
Дано след всички коментари ти дойде акъла в главата и го зарежеш и се върнеш при родителите си. Ако си вярваща бих ти казала, че Бог така е решил да те предпази да родиш дете от такъв… айде да не казвам, не искам бан.

# 36
Момичета ,мисля си че ако не бях казала ,че е циганин , други щяха да са коментарите. Вие май не разбирате , че откакто заживях с него , нашите финансово и то БРОЕНИ пъти са ни помагали , когато вече няма откъде и то колкото докато вземе пари , тоест с 20 или 50 лв максимум и то броени пъти пак казвам , не системно и не да ни плащат квартирите или сметките. На всеки може да се случи, при положение ,че аз не работих. И пак грешно разбирате , когато заживях с него още не бях започнала 12 клас. Изучих се , завърших , пари за училище не са ми давали нашите, а той. Аз не мисля ,че само на нас се е налагало да закъсаме и то защото е циганин. Работи всеки ден, не е мързелив. Системно ходи на работа със стотинки и без цигари и оставя всички пари на мен, за да имам и да не съм лишена , ако ми щракне да отида да си взема нещо да си го взема, а не да си казвам нямам пари. Парите за изследванията не са ми ги дали нашите пак казвам. Нито са ми плащали квартира нашите , нито системно или през 2 дена им искам пари. Изобщо не го оправдавам ,за обидите и за всичко, не ме разбирайте погрешно , но мисля че е малко несериозно пък и да се оставим само заради това ,че ме нарича ялова. Все едно при най-малкия спор дори и с друг мъж , да скачам на друг понеже ме е обидил. Да , тежи и то много. Ами от изследванията излиза ,че проблемът си е в мен. Нк клетки и “лека” тромбофилия по думите на имуноложката. Предписани са ми вливки имуновенин и всеки ден фраксипарин. Преди няколко дена като говорихме за това попринцип се разбрахме , той е съгласен да си направи изследвания. Просто и на него му тежи и не го оправдавам ,че ме обижда. А иначе то за нашите никога няма да съм готова, дори и да не съм с него. Особен тип хора са, не мисля да навлизам в подробности и да обяснявам защо. И да кажа само попринцип са си такива , не само заради това ,че е циганин.
Иначе момичета днес мисля да седна и да си поговоря с него на дълго и широко. То вече сме си ги говорили нещата. Но сега като почна работа искам поне 1 година да си почина. Просто психически от всички травми , не че като забременея след време пак няма да ме е страх и да си дойдат мислите пак ,че нищо няма да е добре, но какъв е смисълът сега пак да забременея, никакъв. Още по-голяма травма и най-малкото да се побъркам. Мисля да си дадем почивка , поне 1 година , а през това време да си работя и все пак да си ги направим изследванията. Ако му се чака още 1 година супер, ако не значи лампичката ще ми светне ,че не си е човекът за мен.
Благодаря ви за мненията. Благодаря и на момичето ,което ми писа на лични.

# 37
Той ли не ти разрешава да работиш?
Трябва ти много по-дълга пауза между забременяванията, съсипваш си организма и намаляваш шансовете си сама.

# 38
Той ли не ти разрешава да работиш?
Трябва ти много по-дълга пауза между забременяванията, съсипваш си организма и намаляваш шансовете си сама.

Той оня (ще се въздаржа от обиди) дали е наясно с това или дай да правим. Нали съсипва нейното тяло. Голяма работа.

# 39
Какво има да си говориш с него?! Събирай си багажа, отивай да си почиваш и повече не се връщай.
И наистина си почини поне 6 месеца без мъже. Да ти се избистри главата.

# 40
Да , сигурна съм вече , ако бях казала ,че е българин , други щяха да са коментарите. Благодаря ви.

# 41
Всъщност почти никой, дори и аз в коментара си не споменавам етноса на мъжа, защото няма никакво значение. Ти си го приела като някаква мантра, че го нападат, защото е такъв и така извиняваш постъпките му и не приемаш минусите му. Не е прав да те обижда и унижава, не е прав да очаква дете, което да гледате както дойде. И ти не си права да нямаш един ден стаж, да нямаш право на майчинство и като родиш да се чудиш как да закърпите и от какво да се лишите.

# 42
Да , сигурна съм вече , ако бях казала ,че е българин , други щяха да са коментарите. Благодаря ви.
Ти май изобщо не разбираш какво ти казват хората. Тук има жени, омъжени за всякакви хора.
Той е с теб от съжаление, както сама казваш, и бъди така добра да си тръгнеш. Пътят ти не е с този човек и ще бъдеш майка с друг.

# 43

Не, нямаше, тук сме много зли към всички мъже, които се държат със жените си както твоят с тебе без никаква разлика от какъв етнос и националност са.
Споменава се от някои потребители, защото не е много характерно до 28 години цялото обкръжение да има по едно-две деца. Но какъвто и да беше пак е по-важно какъв е към тебе, а той се държи изродски и ти вменява вина, ти си я приела и ще ти изпие живота, той вече го прави.
Съзнаваш ли с какво се занимават момичетата на 21 и с какво се занимаваш ти? Всеки случай не дундуркат бебета, а се грижат да се изучат, квалифицират и си осигурят бъдещето, за да не са зависими от никого.

# 44
  • София
Лилава работа. Цялата. Ама как да не споменавам етноса, като историята е като учебник за етноса?

Общи условия

Активация на акаунт