Ето вижда се финала през Януари ще съм най-щастлива мама.

• 11 585
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • София
А така! Честит син на Нинище! Да е жив и здрав и все хубави изненади да поднася на мама! Голяма изненада!   bouquet И е с чудни размери господинът, тамън кат за мойта госпойца (все пак да не забравяме Нимище!)

Аз си знаех, че докато съм без интернет (отново  #Cussing out ) ще пропусна някоя важна новина!  Laughing Ама честно казано чаках Цвета да е изненадата, че нали сънувах, че трябва първо тя да роди, за да родя аз и вече нямам търпение!  Mr. Green Цвета, не ми се подмотвай по тъч линията, ама вземи ходи, прави секс, яж ананаси, че тебе те чакам!  Joy

... Аз аз сънувах как Ним (или по-скоро аватърът ма Ним) Grinning обяснава как трябва да се напъваме.  Joy

Joy

# 226
  • София; Дружбето
Цвета, не ми се подмотвай по тъч линията, ама вземи ходи, прави секс, яж ананаси, че тебе те чакам!  Joy
За сега само горещи душове, ананасите ш'ги почна другата седмица, пък секса го оставям за само ако док каже, че е задължително Crazy Мързи мЪъъъъъъъъ

# 227
  • София/Варна
не бих могла да си пожелая по-хубав подарък за рождения ден   Gift newsm38 от едно астро близначе Simple Smile
Честито на Нинище! От опит мога да кажа, че ще си има един много готин, сериозен малък козириг Simple Smile

# 228
  • ville de Quebec
Честито Нинище! Все така хубаво да те изненадва и занапред младежа, да е жив и здрав и само радости и щастие да ви носи!

KayRenn, правилно ли разбрах, че днев ти е празник? Laughing Чистито и на теб! smile3525  bigdance2

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 15:53 от dalala

# 229
  • У дома... някъде
Честито на НИНИЩЕ  ylinfant!!!!!Браво че всичко е минало добре и нека бързо да се възстановят!!!!Да е жив и здрав Атанас и много послушен!!! smile3541
не бих могла да си пожелая по-хубав подарък за рождения ден   Gift newsm38 от едно астро близначе Simple Smile
Честито на Нинище! От опит мога да кажа, че ще си има един много готин, сериозен малък козириг Simple Smile
[/color]

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!! newsm59Много здраве и всичко най-хубаво в семейството!!! newsm51

# 230
Честито на всички мами! Да са живи и здрави бебчовците!

Браво на Нина!  smile3501 Честит ти син, да е жив и здрав и много, много да ви радва!    bouquet

Деси, честит рожден ден!  newsm59 Желая ти много щастие и най-големият подарък да се появи по-скоро.

Аз отивам да продължавам да уча, че в четвъртък съм на изпит. По точно пиша пищови.
А утре съм на преглед сутринта и дано не решат, че съм готова за раждане и да искат да ме приемат. Малко ме е страх, хем искам да идва по-бързо.

# 231
Честито на всички нови мамчета!!!   bouquet  Да са ви живи и здрави бебчетата!
Най-накрая и аз да се докопам до компютър...и ние не сме спали цяла нощ от колики, това се очертава като голям кошмар. Cry Мими81, напълно те разбирам, мила, кураж и скоро да си гушкаш слънчицето и да забравите за всички тррудности.  Hug И моето раждане продължи 21 часа и бръмбърчето ми вече беше ужасно изтормозено от всичко, но при нас се размина секциото поради простата причина че тук пробват ВСИЧКО преди да се наложи секцио. Накрая равносметката ми беше 21 часа родилни мъки, инжекция с някакъв вид морфин, някакъв газ за дишане по време на контракциите, епидурална упойка и епизиотомия. Наистина не исках да разказвам за да не стресирам някое от неродилите още майчета защото е много строго индивидуално и имаше жени дето родиха, забравиха че са родили и ги изписаха аз докато се мъчех. Хич не го мислете раждането, че после толкова хубави неща предстоят.
Съпричастна съм и към проблемите с кърменето в началото. Твърдо бях решила, че ще кърмя и това е...но никой не ми беше казал че може да нямам достатъчно кърма, та се наложи да се дохранваме с АМ. Колко рев изревах като лудите, но не се отказах и сега съм с разкървавени зърна, но вече смес само на кърма и мама е щастлива  newsm44 Така че ако сте решили да кърмите, не се предавайте. Целувки на бебочетата и коремчетата от нас!

# 232
  • София
Честит Атанас на Нина!!!

Ние днес бяхме 4 часа навън, с една приятелка в МОЛ-а, малкия в кенгурото, през цялото време спа, едва му пробутах млякото и то на 2 пъти. Такъв съм не знам да е спал. Хаймана ще е като майка си. А аз се чувствам супер, все едно съм спала цяла нощ, мъж ми вика  да се наспя аз тази вечер /да легна аз при Никол/, че  след 3тата безсънна нощ съм щяла да изплезя езика.  Laughing Crazy

# 233
  • София
Цвета най-много скимти от болежки, а я к'во се е запекла...  Mr. Green Айде, ма бейби, ще вземеш да стигнеш финала с февруарките, а ние те броехме за декември....  Mr. Green

Hug

# 234
  • София
Уф, да ви кажа вече хич не ми се чака!  Crossing Arms Току нема-нема и ме присвият контракции. И тамън река да ги засека на колко време са, пък те вземат, че спрат!  Whistling Явно бебунчева има някакъв таен заговор с баща си, който твърди, че тя ще се роди ни по-късно, ни по-рано от 20 януари! Иди, че ги разбери.  newsm78

# 235
Еййй никой да не бърза с раждането...Сега ние с Цвета сме наред Crossing Arms Едвам вървя вече, клатушкам се като патица spam2

# 236
  • София; Дружбето
Еййй никой да не бърза с раждането...Сега ние с Цвета сме наред Crossing Arms Едвам вървя вече, клатушкам се като патица spam2
newsm10 Точно тъй, забранявам ви да раждате, докато със Стилияна не се отчетем.
Ивонска аде аде ама кат неще маймунчето кво да го правя. Днес точно това се оплаквах, че колко камъни изкарах, пък бебето неще и неще bash

# 237
  • София/Варна
Мерси за пожеланията, мацки, ама в момента никак не ми е до празнуване - малкото ми хемороидче се превърна в огромно, болезнено хемороидище и май се очертава да се черпим тая вечер с някой доктор от спешното ...

# 238
Цял ден се каня да вляза да ви прочета, и ЕТО!: пак изненада!!!
Честит бебчо Атанас на Ninishte!
Чак да се неначуди човек, а видях че терминът й е бил за 29, даже след моя...както е казано в мъдрата книга "...и последните ще станат първи"   Grinning Браво че всичко е наред!

Въпреки че още страшно кашлям, за хремата да не говорим, днес съм в по-добра форма, и направо се размазвам от кеф на бездействието...Че аз не съм имала толкова свободно време от .....някъде от 2001 !!! Страшно е хубаво да си разполага човек с времето! Макар че от събота не съм излизала навън, но все се намира някой интересен филм за гледане или телефонен разговор по 1 час и половина ....!

Аз искам да зачекна една тема дето май вече преди месец -два бяхте разнищили до подробности, ама аз чак сега стигам до нея. Става въпрос за "епилиращите" процедури за подготовка за родилния дом, дето се налагат. Аз днес на спокойствие реших да си направя едно "пробно", за да знам дали мога да се справя сама, а пък и колко време ще ми отнеме, и трябва да призная че саморъчното бръснене се оказа много-много тежка процедура! Първо от корема си нищо не мога да видя, а това че вратата на банята ни е огледало, хич не ми помогна, след това ми се налажи да заема всякакви акробатични стойки, за да мога да се "оправя" добре!!!  Аз съм си взела и един крем-депилатоар, обаче когато преди съм ползвала такова нещо, впечатлението ми беше че не върши добра работа за тези места, в смисъл че резултатът не е така гладка кожа, както след бръснене. Вие имате ли опит или да препоръчате някакво специално средство? newsm78 За съжаление за кола-маска не мога и да си помисля, прекалено ме боли........

# 239
Milenita,
Мен мъжа ми не "обработи" Mr. Green с една бръсначка на Жилет. Удобно се излегнах на една хавлийка и той с бръснарските принадлежности ми направи перфектна прическа нула номер Joy
Но пак ще се наложи да ми прави, че за три-четири дена израстнаха и вече не съм така гладко избръсната

Общи условия

Активация на акаунт