Ето вижда се финала през Януари ще съм най-щастлива мама.

• 11 596
  • 293
  •   1
Отговори
# 210

Аз пак с въпрос - като се върти бебата изпитвам силно напрежение в областта на срамната кост, направо усещам как и се натиска главата там. Някой има ли подобни усещания? Чудя се нормално ли е newsm78

Мисля, че е нормално. При мен също го има. Просто бебето си прави път и костите ти се разширяват (или нещо подобно)

И аз имам такива усещания! На моменти направо си мисля, че ще раждам, ама все още явно не е дошъл момента.

Чудя се за нещо, та ако може да ви помоля за съвет - първата ми бременност беше съпроведена от контракции, но преносих, изгледите за тази са същите, та си мисля като ми дойде термина и ако не съм родила, да предизвикат раждането и да си раждам, защото това чакане придружено с тези контракции е направо непосилно за мен вече. Добре че баткото е при баба си че си почивам сега, ама до при два дена направо се изтормозявах - нощем не спя заради контракциите, денем се гледаме с баткото и направо лудвах.Иска ми се като се прибера у дома с бебо, баткото да е в баба си поне за седмица, а майка ми си взе отпуска до края на януари и няма да може после пак да си вземе, ако трябва да го чакам този бебок да се накани... Та незнам дали обясних добре, та дали да предизвикаме раждане ден след термина или да чакам?

# 211
  • София
ПАК СЪМ ГОРД ЩЪРКЕЛ:

НИНИЩЕ РОДИ СИНЪТ СИ АТАНАС ДНЕС В 8 ЧАСА! Мъжагата е с олимпийските мерки 3,500/50!!!

Честито да й е!  
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Малкият козирог изненадал мама и не дочакали секциото, но тя е добре и щастлива!  Wink

Поздравява всички ни!

newsm20

# 212
Честито!!!!!!!!!!!
Ей това се казва изненада!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet

# 213
  • В офиса
Честитооо на Нинище! Перфектни мерки на Атанас! Къде го побра този големия мъж в този малък корем.
Много, много да ги радва! А на Мама Нина бързо възстановяване. Ивонска, и ти й предай много поздрави.

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 12:34 от Тинкърбел

# 214
Честито момченце, Нинище, да сте живи и здрави    bouquet 

Аз аз сънувах как Ним (или по-скоро аватърът ма Ним) Grinning обяснава как трябва да се напъваме.  Joy

# 215
  • София; Дружбето
Браво на Нинище  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Малко коремче, пък голямо юначе. Бързо въстановяване  и чакаме разкази. Ама добре я подготвях за естествено разждане Mr. Green

# 216
Божеееееее ей това е изненада. Да е жив и здрав Атанас и все така да радва и изненадва мама Нина. Честито Нинище   ura  bigdance2
Честито и на Буба Докева, да ти е жива и здрава малката Стефани
Отивам да нанасям промените Peace

# 217
  • София
Моят малък бяс спи и аз мислех да последвам примера му, но така се развълнувах от новината за Нинище, че сега сън няма да ме споходи....  Misc Ghost

Клеми, тази нощ май сме имали подобни изживявания...

# 218
Браво на Нинище  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Малко коремче, пък голямо юначе.

Видя ли Цвета? Малкото коремче не означава малко бебе.... newsm03 smile3533
Ивонска, Нина нормално ли е родила? Ама наистина голяма изненада Party

Днес в училището, не само че нямаше шишета за подарък, но и по-празна торбичка не бях получавала smile3516

# 219
  • София; Дружбето
Браво на Нинище  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Малко коремче, пък голямо юначе.

Видя ли Цвета? Малкото коремче не означава малко бебе.... newsm03 smile3533
newsm03 аз все пак ще тая надежда. Ама на Нинчето термина и е 29-ти. Няма се доредя от вас ей tooth

# 220
  • София

Ивонска, Нина нормално ли е родила? Ама наистина голяма изненада Party

smile3521 Разминало се е секциото... Бе с тия козирог-чета... Прошка нЕма!!!

# 221
И от мен честитото на всички нови мами!Да са ви живи и здрави бебетата, да ви слушат и да им се радвате много.
Тинкърбел, и аз като теб си се чувствам ОК,но не приличам на човек.Едни бутчета съм си огледала...не ща да гледам кантар и огледало.И аз имам чувството, че няма да раждам скоро. На момчето си му е добре вътре и не ще да излиза.

# 222
  • София
Честито на всички нови мами!!!
Нинище що така ме стряскаш  Mr. Green.
Е сега вече и аз се притесних,  Shocked тя Нина беше чак след мен, а аз си мисля че имам време #Crazy. Отивам да гладя бебешки дрешки, че имам и още една пералня да пера.  Crossing Arms

# 223
Поздравления на мама Нина за добре отлично работа! Да е много здрав малкия Атанас!   bouquet   bouquet   bouquet

Мамчета, знаете ли за какво се замислих днес - много хубави имена имат бебчетата от нашата група, и нямаме повторения до сега като че ли!!!

# 224
Ехаа, браво Ninishte, каква изненада.   bouquet Честито и на другите мами.
Тази нощ малката не ни остави да спим  Tired- коликите са гадно нещо. Малкото ми слънчице нощем се превръща в ревлива козичка.

Общи условия

Активация на акаунт