Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какво представлява преносването по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността, раждането, грижите за бебето и майчинството. Участниците споделят лични преживявания, съвети и истории, свързани с тези важни етапи в живота на една жена. Във форума се обсъждат теми като подготовка за раждане, преживявания по време на бременността, избор на болница за раждане, споделяне на лични истории за раждане, грижи за бебета, избор на детска стая и други теми, свързани с майчинството.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво представлява преносването по време на бременност?
При първа бременност преносването е сравнително често срещано, като лекарите обикновено изчакват до 14 дни след термина, преди да решат дали да предизвикат раждането. Препоръчват се секс, разходки и чаша червено вино за отпускане, тъй като семената съдържат естествени простагландини, които предизвикват раждане.
-
Какви са препоръките за справяне с хеморoиди по време на бременност?
-
Какво представлява разкритието при бременност и защо е важно?
И е с чудни размери господинът, тамън кат за мойта госпойца (все пак да не забравяме Нимище!)
) ще пропусна някоя важна новина! 
обяснава как трябва да се напъваме.
Мързи мЪъъъъъъъъ
от едно астро близначе 
!!!!!Браво че всичко е минало добре и нека бързо да се възстановят!!!!Да е жив и здрав Атанас и много послушен!!! 
Много здраве и всичко най-хубаво в семейството!!!
Честит ти син, да е жив и здрав и много, много да ви радва!
Мими81, напълно те разбирам, мила, кураж и скоро да си гушкаш слънчицето и да забравите за всички тррудности.
И моето раждане продължи 21 часа и бръмбърчето ми вече беше ужасно изтормозено от всичко, но при нас се размина секциото поради простата причина че тук пробват ВСИЧКО преди да се наложи секцио. Накрая равносметката ми беше 21 часа родилни мъки, инжекция с някакъв вид морфин, някакъв газ за дишане по време на контракциите, епидурална упойка и епизиотомия. Наистина не исках да разказвам за да не стресирам някое от неродилите още майчета защото е много строго индивидуално и имаше жени дето родиха, забравиха че са родили и ги изписаха аз докато се мъчех. Хич не го мислете раждането, че после толкова хубави неща предстоят.
Така че ако сте решили да кърмите, не се предавайте. Целувки на бебочетата и коремчетата от нас!
Току нема-нема и ме присвият контракции. И тамън река да ги засека на колко време са, пък те вземат, че спрат!
Явно бебунчева има някакъв таен заговор с баща си, който твърди, че тя ще се роди ни по-късно, ни по-рано от 20 януари! Иди, че ги разбери.
Точно тъй, забранявам ви да раждате, докато със Стилияна не се отчетем.