Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 523
  • 976
  •   1
Отговори
# 900
Леда, благодаря за информацията! Аз влизах вчера и днес в сайта им, но не е обновяван, явно ще си чакаме направо пратките. Ти беше подала документи доста отдавна, ще си от първите, които ще си получат заповедта! Стискам палци всички да сме одобрени!

# 901
Момичета, днес звънях в ЦАР. Заседанието е минало, имало е много заявления и ще ги изпратят. Не ми казаха срок, понеже заради по-големия брой заявления не могат да се ангажират кога ще успеят да ги подготвят. Но да се надяваме, че скоро скоро ще ги получим Hug

Изпреварихте ме Simple Smile

# 902
Да, просто не издържах, мина цял месец, на тежка хормонална терапия съм и получих алергична реакция Head Band. Чакаме само заповедта и спирам хормоните (за да започна други Grinning), затова съм така нетърпелива.
Желая успех на всички ви! Flowers Four Leaf Clover

Цитат на: Yordanova35
Изпреварихте ме Simple Smile

# 903
Аз бях останала с впечатлението, че при избор за онлайн получаване с ел. подпис/ПИК се получават веднага след заседанието. Верояно им трябва време да ги качат в системата.

# 904
Не се получават веднага след заседанието, тъй като заповедта си е пак хартиената с подпис и печат, сканирана. Но дори и да е в някакъв друг електронен формат, нали някой трябва да я направи, пък после да се подпише и да се разпрати на съответния брой хора.

# 905
Сноу, нашите заповеди ще са от последните, понеже май и ти подаде документи последните дни на септември, а четох, че ги пращат по входящи номера. Надявам се скоро да обновят сайта, поне да знаем, дали сме одобрени и после да си чакаме пратките/имейлите.

# 906
Здравейте, дами.

Аз днес отидох до ЦАР, за да попитам за малко повече информация, казаха, че заседанието е минало и не е било вчера и че още обработват заповедите. За жалост не ми дадоха никаква информация освен “до края на месеца ще са разпратени”. Някой има ли някаква представа предишни месеци колко време след заседанието ъпдейтват сайта, очаквам си цикъла съвсем скоро и не знам дали да се надявам на заповед или да си платим

# 907
На сайта им пише, че всички заповеди ще бъдат изпратени до 16-ти. Т.е. до към 18-ти би трябвало да ги получите.
Пише и кои номера са влезли в заседанието.

Редактирам се: явно това е за миналия месец, но пак е приблизителен ориентир.

# 908
Аз бях останала с впечатлението, че при избор за онлайн получаване с ел. подпис/ПИК се получават веднага след заседанието. Верояно им трябва време да ги качат в системата.
Два пъти съм подавала така, доста по-бързо се получават, защото не чакаш да ги обработи куриер. И двата пъти за около 3-4 дни след заседанието съм получавала.

# 909
ние подадохме на 14 септ и сме с електронно връчване, просто се надявам да е наистина малко след заседанието, мерси за информацията Simple Smile

# 910
Когато сме кандидстствали през февруари, заседанието е било на 12 или 13.02, а заповедта я получих на 15.02, чрез Системата за сигурно електронно връчване.

# 911
Извинявам се за въпроса, но звънят ли по телефона от ЦАР, за да кажат одобрени ли сте или не ?

# 912
Не, не звънят.

# 913
Тоест, трябва да чакам в сайта, за да знам дали сме одобрени или не ?!

# 914
А с Еконт за колко време идва заповедта знаете ли, пуснах документи на 13.09 и съм от първите 150 номера, чакам цикъл след 4 дни нооо така както се движат нещата май няма да започнем този месец :/

Общи условия

Активация на акаунт