Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 513
  • 976
  •   1
Отговори
# 915
Здравейте, дами.

Аз днес отидох до ЦАР, за да попитам за малко повече информация, казаха, че заседанието е минало и не е било вчера и че още обработват заповедите. За жалост не ми дадоха никаква информация освен “до края на месеца ще са разпратени”. Някой има ли някаква представа предишни месеци колко време след заседанието ъпдейтват сайта, очаквам си цикъла съвсем скоро и не знам дали да се надявам на заповед или да си платим

Ако имате предвид информацията, която аз дадох, аз казах само че заседанието е минало, без да посочвам ден и дата. На мен ми казаха, че не могат да кажат нито на коя дата е било, нито докога ще ги получим заповедите. Но  пък Вие казвате, че ще получим до края на месеца, което е различно от средата на месеца и явно ще почакаме доста повече Misc Hourglass Flowing Sand
Благодаря за споделената информация!

Тоест, трябва да чакам в сайта, за да знам дали сме одобрени или не ?!

Да, там трябва да проверяваме дали сме одобрени, или не. Успех!

# 916
И аз си мисля, че при избор на електронно връчване не би трябвало да се чака много. Аз на 27-ми отидох да подам документите и служителката там ми каза, че най-вероятно ще получа заповедта/отговора още преди да се е обновила информацията в сайта.

# 917
Явно ЦАР казват различни неща на различни хора на въпроса кога да си очакваме заповедите😂 НО поне знаем, че заседанието този месец е минало

# 918
Да, просто не издържах, мина цял месец, на тежка хормонална терапия съм и получих алергична реакция Head Band. Чакаме само заповедта и спирам хормоните (за да започна други Grinning), затова съм така нетърпелива.
Желая успех на всички ви! Flowers Four Leaf Clover

Цитат на: Yordanova35
Изпреварихте ме Simple Smile
Аз също, просто вчера нямах време да го напиша тук Simple Smile. Нашият номер е от първите 50, надявам се скоро да разберем дали сме одобрени и да получим заповед, но на мен също ми казаха, че до края на месеца ще е / каквото и да значи това /.

# 919
Точно така, на сайта ще може да видите дали сте одобрени при следващото обновяване. Предполагам сте обсъждали кандидатстването с репродуктивния си лекар. В клиниката знаят критериите и биха ви казали, ако не отговаряте на тях. Т.е., ако отговаряте на критериите за кандидатстване, ще бъдете одобрени.

# 920
Точно така, на сайта ще може да видите дали сте одобрени при следващото обновяване. Предполагам сте обсъждали кандидатстването с репродуктивния си лекар. В клиниката знаят критериите и биха ви казали, ако не отговаряте на тях. Т.е., ако отговаряте на критериите за кандидатстване, ще бъдете одобрени.

Обсъдихме го да, просто ме претеснява факта, че ми казаха , че едната спермограма е “малко на ръба” по критериите на ЦАР, и поради тази причина ми е притеснено.

# 921
Обсъдихме го да, просто ме претеснява факта, че ми казаха , че едната спермограма е “малко на ръба” по критериите на ЦАР, и поради тази причина ми е притеснено.
[/quote]

Здравейте,
извинявам се, че се намесвам, но и нашата спермограма беше на ръба и от клиниката малко ни "бутнаха" резултатите така да кажа, че да ни е сигурна работата..

# 922
Някой има ли нова информация кога ще започнат с изпращането или обновяването на сайта

# 923
Някой има ли нова информация кога ще започнат с изпращането или обновяването на сайта
По телефона ми казаха между 15то и 20то число?

# 924
Който ги пита май все нещо различно казват. Между 15-то и 20-то число следва да бъде до 18-ти, защото после е събота и неделя и те не работят...

# 925
Здравейте!Знаете ли след получаване на входящ номер кога излиза в системата понеже на мен ми дава “липсва информация”в сайта на ЦАР?

# 926
аз снощи попитах в клиниката, където ще правя процедура, и хората ми казаха, че никакви заповеди не са получавали още за този месец, явно още чакаме

# 927
Защото сте получила номер след 30.09, а сайта не е обновяван от тогава

quote author=prostod link=topic=1545993.msg48690737#msg48690737 date=1728989495]
Здравейте!Знаете ли след получаване на входящ номер кога излиза в системата понеже на мен ми дава “липсва информация”в сайта на ЦАР?
[/quote]

# 928
На мен от ЦАР миналата седмица ми казаха само че заседанието е минало, но не могат да се ангажират докога ще обновят сайта и ще изпратят заповедите, понеже този месец имало много заявления. Една друга жена nollama от форума беше ходила до ЦАР и на нея й бяха казали до края на месеца. Сега пък до 20то число. Въобще вече не знам Flushed
Аз днес ходих до клиниката по друг повод и ми казаха, че знаят от други техни пациенти, че ще има забавяне този месец. Но признавам си, доста е изнервящо, проверявам по поне 10 пъти на ден сайта и се надявам да има актуализация Misc Hourglass Flowing Sand
Пожелаваме си търпение и чакаме! Yellow Heart

# 929
На мен от ЦАР миналата седмица ми казаха само че заседанието е минало, но не могат да се ангажират докога ще обновят сайта и ще изпратят заповедите, понеже този месец имало много заявления. Една друга жена nollama от форума беше ходила до ЦАР и на нея й бяха казали до края на месеца. Сега пък до 20то число. Въобще вече не знам Flushed
Аз днес ходих до клиниката по друг повод и ми казаха, че знаят от други техни пациенти, че ще има забавяне този месец. Но признавам си, доста е изнервящо, проверявам по поне 10 пъти на ден сайта и се надявам да има актуализация Misc Hourglass Flowing Sand
Пожелаваме си търпение и чакаме! Yellow Heart

Да, на всеки различна информация за жалост. Не знам как са се държали с вас, но с мен бяха изключително груби като отидох в ЦАР и даже ми се изсмяха и подигравателно казаха “от къде съм толкова сигурна, че ще си получа заповед”.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 17:48 от nollama

Общи условия

Активация на акаунт