Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 492
  • 949
  •   2
Отговори
# 945
А имали дами забременели след истмоцеле и как протече бременността

# 946
В момента съм в 9ти месец бременна, имам правена корекция при Калчев и всичко си минава чудесно и без проблем, дано си е така докрай де.

# 947
Много се радвам за вас Heart
В момента съм в 9ти месец бременна, имам правена корекция при Калчев и всичко си минава чудесно и без проблем, дано си е така докрай де.

# 948
А имали дами забременели след истмоцеле и как протече бременността
Здравейте, и аз от скоро съм му пациент. И аз съм с истмоцеле и до колкото разбрах е голямо, разстоянието до стената на матката е малко и заради течността която се излива от него в матката не забременявам. Дори не е кръв течността, аз нямам типичните симптоми с продължително кървене. Доктора иска да ми направи хистеролапароскопия, каза че ще е комбинирано при мен защото нямало как само хистеро. Аз гледах след прегледа интервюта на един репродуктивен специалист в Чикагската болница( ако сте добре с английският, погледнете го (казва се Isthmocele causes& considerations с Dr Chuck Miller), 53 минути обяснява за истмоцелето. Той прави предимно отворени операции в случая като моя. Така че не пренебрегвайте мнението на Турците, те не са случайно хора. Но пък имайте предвид че от всичко изчетено за доктор Калчев, както и като видях как мисли и разсъждава върху моят случай, доктора май има Златни ръце и е добър специалист. Според мен зависи от случая. Моята АГ, която ме следи от години в твърдо против за каквато и да е отворена операция, но аз тъй или иначе нямам време.

# 949
Здравейте,
Някой дали може да сподели какво сте заплатили за хистероскопия (оперативна в Малинов) и за хистероскопия с лапароскопия?
Предстои на една приятелка и не може да се ориентира в ценоразписа на Малинов.
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт