Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 61 405
  • 985
  •   1
Отговори
# 945
А имали дами забременели след истмоцеле и как протече бременността

# 946
В момента съм в 9ти месец бременна, имам правена корекция при Калчев и всичко си минава чудесно и без проблем, дано си е така докрай де.

# 947
Много се радвам за вас Heart
В момента съм в 9ти месец бременна, имам правена корекция при Калчев и всичко си минава чудесно и без проблем, дано си е така докрай де.

# 948
Здравейте, и аз от скоро съм му пациент. И аз съм с истмоцеле и до колкото разбрах е голямо, разстоянието до стената на матката е малко и заради течността която се излива от него в матката не забременявам. Дори не е кръв течността, аз нямам типичните симптоми с продължително кървене. Доктора иска да ми направи хистеролапароскопия, каза че ще е комбинирано при мен защото нямало как само хистеро. Аз гледах след прегледа интервюта на един репродуктивен специалист в Чикагската болница( ако сте добре с английският, погледнете го (казва се Isthmocele causes& considerations с Dr Chuck Miller), 53 минути обяснява за истмоцелето. Той прави предимно отворени операции в случая като моя. Така че не пренебрегвайте мнението на Турците, те не са случайно хора. Но пък имайте предвид че от всичко изчетено за доктор Калчев, както и като видях как мисли и разсъждава върху моят случай, доктора май има Златни ръце и е добър специалист. Според мен зависи от случая. Моята АГ, която ме следи от години в твърдо против за каквато и да е отворена операция, но аз тъй или иначе нямам време.

# 949
Здравейте,
Някой дали може да сподели какво сте заплатили за хистероскопия (оперативна в Малинов) и за хистероскопия с лапароскопия?
Предстои на една приятелка и не може да се ориентира в ценоразписа на Малинов.
Мерси!

# 950
Здравейте!
В никакъв случаи не пренебрегва мнението на турските доктори, те са се доказали с професионализъм, но просто вече съм с 2 пъти секцио и още една отворена операция там, мисля че ще ми дойде в повече. Плюс това цяла година почти е възстановяването, аз нямам и това време, часовника си тик-така, за жалост.
Идеята ми е възможно най-минимално инвазивно да е, защото при следваща бременност, ще бъда отрязана за 3 път. Тези операции в един по-напреднал етап от живота си оказват влияние. Свекърва ми, бог да я прости беше с доста операции (само една секцио и няколко различни), срастванията бяха като топка вътре и имаше момент в който я отвориха и не можаха нищо да направят и я изпратиха в друга болница. Така си и отиде жената.
Иначе и на мен ще ми правят хистероскопия за истмоцелето и лапароскопия за махане на тръбата. Доколкото леда в Малинов е 4000лв за неосигурени и 2300лв за здравно осигурени.
Здравейте, и аз от скоро съм му пациент. И аз съм с истмоцеле и до колкото разбрах е голямо, разстоянието до стената на матката е малко и заради течността която се излива от него в матката не забременявам. Дори не е кръв течността, аз нямам типичните симптоми с продължително кървене. Доктора иска да ми направи хистеролапароскопия, каза че ще е комбинирано при мен защото нямало как само хистеро. Аз гледах след прегледа интервюта на един репродуктивен специалист в Чикагската болница( ако сте добре с английският, погледнете го (казва се Isthmocele causes& considerations с Dr Chuck Miller), 53 минути обяснява за истмоцелето. Той прави предимно отворени операции в случая като моя. Така че не пренебрегвайте мнението на Турците, те не са случайно хора. Но пък имайте предвид че от всичко изчетено за доктор Калчев, както и като видях как мисли и разсъждава върху моят случай, доктора май има Златни ръце и е добър специалист. Според мен зависи от случая. Моята АГ, която ме следи от години в твърдо против за каквато и да е отворена операция, но аз тъй или иначе нямам време.

# 951
Здравейте , момичета! Един малко по различен въпрос : Понеже съм с висок Homocisteine - 12,4 umol/L , Доктор Калчев ми каза да си взема TMG и  N@c за 2 месеца, но не запомних на коя фирма да са добавките, та се надявам някоя от Вас да ги е ползвала и да ме подсети за името. Благодаря !

# 952
Здравейте, момичета. На някоя от вас правен ли трансвагинален дрилинг на яйчниците от д-р Калчев? Как протича самата операция и имахте ли ефект след това? 🙂

# 953
Здравейте, дами! Имате ли идея за кога се запазват часове за нови пациенти на д-р Калчев? Знам, че е с месеци напред и затова  се интересувам, ако някой може да каже. Благодаря предварително!

# 954
Здравей!
Аз се обадих в края на септември и в началото на октомври още ми се обадиха за преглед, след около 10дни.Операцията ми беше след 2 седмици. Вече се възстановявам.
Звънни най-добре да те имат предвид и ако се освободи час, ще ти звъннат. Въпрос на късмет.
Здравейте, дами! Имате ли идея за кога се запазват часове за нови пациенти на д-р Калчев? Знам, че е с месеци напред и затова  се интересувам, ако някой може да каже. Благодаря предварително!

# 955
Наистина е въпрос на късмет, аз звъннах средата на Септември, дадоха ми час за Декември, като им казах да ме имат предвид ако се освободи по-ранен, но не са ми звъняли.
Звъннах преди седмица, тъй като се оказа, че в периода 6-8.12. ще съм в София служебно, а часът ми е за 10.12. да попитам, дали можеда го изтеглят по-рано или разменят дама от града, понеже пътувам 500км, но отново ми казаха, че ще ме имат предвид.
Има ли сред вас дама, която е от София и би желала да разменим часа, естествено със съгласието на медицинския център?

Здравей!
Аз се обадих в края на септември и в началото на октомври още ми се обадиха за преглед, след около 10дни.Операцията ми беше след 2 седмици. Вече се възстановявам.
Звънни най-добре да те имат предвид и ако се освободи час, ще ти звъннат. Въпрос на късмет.

# 956
Здравейте, тези които сте имали сраствания, как ги установи д-р Калчев, вижда ги с ехографа ли или предполага само, че може да има ?
Също така има ли някакви симптоми ?

# 957
Сраствания се виждат на ехограф да. Лично аз симптоми не съм имала, казват , че по-оскъдно кървене при цикъл може да е симптом

# 958
Само на неговия ехограф ли могат да се видят или и при други лекари става ?

# 959
Само на неговия ехограф ли могат да се видят или и при други лекари става ?

И при други би трябвало да може

Общи условия

Активация на акаунт