Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 61 339
  • 985
  •   1
Отговори
# 975
Пречат ли сраствания в коремната кухина на забременяването и износването?

# 976
При мен са след 2 пъти секцио. В коремната кухина са, заради операциите. Предстои трансфер на пролет, според доктора ми трябва стабилен екип за следващото секцио.
Живи и здрави, ще разкажа...

# 977
Moмичета, на Вас отговарят ли на мейл, имах няколко въпроса и им писах, но ни вест, ни кост.

# 978
Никога не съм им писала по мейла, според мен си им звъннете.

# 979
Момичета, доктора е със съмнение за аденомиоза, праща ме на ЯМР на малък таз. Някой има ли с такава диагноза ? Направо се шокирах, това не съм го очаквала, как се е получило и защо ?
Даже не разбрах след това какво следва….толкова се притесних.

# 980
Наистина е неприятно, но е хубаво, че е открито, защото аз направих 5 трансфера преди да разберем. Не мога да ти кажа каква е причината, просто се случва вероятно. Но зная, че прави възпаление и пречи на имплантация. При мен планът преди трансфер е изкуствена менопауза за 1 месец, която подтиска аденомиозата. Мисля, че стандартно така се процедира. Не е състояние, което да се подценява, но и пак казвам - по-добре, че е открито. Стискам палци за лесно преодоляване 🤞

# 981
Правят ли разбивка на прегледа, става въпрос  за фактура към застраховател. Прегледа виждам, че е 280 лв, което включва преглед, ехография и доплер. Ако някой към Булстрад е ходил и са му изплатили прегледа, нека сподели. Аз съм с Булстрад лукс пакет, но знам, че имат някакви допустими разходи за преглед, поне  така в сайта е обявено.

Аз съм на Дженерали, лекарят ми беше написал друго в амбулаторния лист и ми изплатиха само 120лв с обосновката, че това е допустимата сума.
Обясни им, че си с допълнително застраховане и д-р Калчев ще ти оправи амбулаторния лист.
Успех🍀

# 982
Здравейте,
През февруари имах дълго чакан преглед при доктора. Тогава той директно ми записа час за хистероскопия + взимане на биопсия.
В последствие реших обаче хистероскопията да я ми я прави репродуктивният, който ще ми прави инвитрото. И си отмених часа.
Напоследък ми се въртят някакви мисли в главата да отида за биопсия.
Други били ли са в моята ситуация? Много ли се чака за повторен час при доктора, предвид че е минало много време?

# 983
Здравейте, лесно ли става записването за женска констация при д-р Чучумишев или те препращат към другите гинеколози? Аз искам той да следи бременността ми.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:03 от Анонимен

# 984
Лесно става, поне в случая на пациенти на Калчев. Не знам дали има връзка де. Но ме взе веднага.

# 985
Лесно става и за не-пациенти на Калчев.

Общи условия

Активация на акаунт