Нашите цветя - обща тема 20

• 42 627
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Това не е ли "Булчинското цвете", което става на голям храст?

За палмата - ще прегледаме корените да видим дали има нещо здраво. Ако отрежа пожълтелите листа тя ще остане гола Sad

# 286

За палмата - ще прегледаме корените да видим дали има нещо здраво. Ако отрежа пожълтелите листа тя ще остане гола Sad

Хортензия Макрофила е. По сайтовете я отглеждат в саксии, не съм я виждала в градина да я пускат точно този сорт, на може са има нещо подобно

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 09:18 от Ariadna82

# 287

Оставете само тия от към средата защото там избива а страничните поорежете . Да не би почвата и да е стара . Да проверете корените дано се оправи .

# 288
  • Карлово
Докато сме на тема спатифилиум -  В едно клипче за хакове, гледах как слагат в пръстта косата от гребена. И аз слагам чат-пат, но не съм забелязала да му влияе. Вероятно се слага, за да не се сбива почвата в саксията.

# 289
Да ви покажа какви хубави лавандули си купих от кварталният магазин. Purple Heart

# 290
Любимите ириси

# 291
Разлика само месец

# 292
Момичета, имам един въпрос. Тъй като съм с нисък хемоглобин ми донесоха желязна изворна вода от Брезник, но абсурд да я пия, просто е отвратителна. Мога ли да поливам цветята с нея, нали има тор с желязо?

# 293
  • Карлово
Да има тор железен сулфат срещу хлороза се ползва.

# 294
  • Пловдив
Малко от двора на мама Simple Smile

И тия чакат да ги засадим...

# 295
  • оттам, откъдето започва България
mystic woman, би ли споделила името на цветето от втората снимка, (което прилича на цъфнал лук), и имената на цветята от третата снимка?

# 296
  • Карлово
https://www.google.com/search?q=alium&sxsrf=APwXEdfkQQQW7SwulVWU … rc=ervPFzqM5Ppq2M
alium е цветето, което прилича на лук.

# 297
Благодаря ти, без да искам съм познала, че е лук, та макар и декоративен. Satisfied

# 298
  • Пловдив
Нямам идея за имената Simple Smile Мерси за помоща...за последните ги купихме и не попитах. Ще ги диря с Гугъл.

# 299
Подсети ме, че с търсачка на изображения мога да пробвам.
Намерих ги тия двечките - флокс друмонди се наричат. Simple Smile

https://florabg.eu/bg-product-details-105.html   

Общи условия

Активация на акаунт