Нашите цветя - обща тема 20

• 42 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви, надъхвате ме да пробвам пак! Може би наесен, когато не скиторя толкова. Да ви покажа на баба розите, клюмнали тежки надолу от дъждовете; вчера косих треволяците:

# 586
  • Бургас

Малко градински красоти,за които се грижа.

# 587
  • Пловдив
"Патенца" съм чувала да казват на ирисите.

# 588
Моят мъж се прави на любезен и ме пита какво съм човъркала тротоара и че тая марула щяли да я изядат кокошките на съседите.Абе нямам идея какво сях в 27 градусовата жега,ама съм като пържола и доволна.
А с марулите и аз има история.
Има две хойхери едната зелена и една в червено обагрени листа. Та купувам си тази в червено, но същевременно в зеленчуковата градина все още се намират марулки, а лоло росо са червени. Та гледал мъжът ми градинката- редовно има жертви след негови ремонти и коментира " Тази маруля защо е тук? " Та марулята продължава да е там ама научи, че не е маруля.

# 589
# 590
Карз, първото с шарените листа къде се намира, край морето ли? Обожавам го, но мислех, че не понася студ.

# 591
  • Бургас
Да,Флокс,на морето е. Зимоустойчиво р. Издържа на жестокия клинч и вятър,който е при нас.

# 592
Здравейте, снощи бяхме на вечеря в едно кипро малко заведение до плажа и имаше поне 20 саксии с олеандри,от красив по-красив.Тайничко си начупих от 3-4 вида и сега съм ги топнала във вода. Да ме просветлите,как да процедирам- чакам коренчета или с вкоренител ги сея.Показвате много красиви цветя и много ви се радвам.

# 593
  • Пловдив
Винаги ги вкоренявам първо.

# 594
Винаги ги вкоренявам първо.
Да ги чакам да пуснат коренчета нали?

# 595
  • Пловдив
Изчакай, да. Някои изсъхват и не се прихващат.
Успех ти желая! Simple Smile

# 596
А вярно ли е, че Олеандъра е отровен? А Лантаната? Имам котка и малко дете...

# 597
Да,вярно е. За лантаната не знам,но олеандър/зокум/ е силно отровен.
Всичките му части

# 598
Вярно е, да.

# 599

Малко красота и от мен 🌼

Общи условия

Активация на акаунт