Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 323
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 75
Ако спечели Валя и наистина са заедно още, реално е постигната целта на предаването. Няма по-голям успех за това за формата, без значение дали ни харесва или не.

# 76
  • Свети Влас
Ето нещо и от мен за гардероба.
Първо са много скъпи, второ са изчанчени...

# 77
Влизам в новата тема с надеждата, че отново ще имаме верен спойлер за "Един за друг".
Има от преди няколко страници,че Димана са на финал.

# 78
  • София
Благодаря за темата. И аз споделям мнението, че Айлин не се връща в играта, а само говори с Евгени и Валерия.
И аз гледах Пам и се чудя това момиче къде живее и с какви хора общува (това от историите, които разказа). Това, което каза за Елена - "харесваШЕ Евгени" - аз го тълкувам, че го е харесвала и преди старта на предаването. Съмнява ме Пам да си позволи да коментира дали Елена е влюбена сега в Ергени, с което да ни каже, че тя е победителката.

# 79
  • софия
Ако Боряна отпадне тази седмица, съм склонна да вярвам на първоначалната информация, че в топ 3 са Елена, Валерия и Ирина.

# 80
Ако Боряна отпадне тази седмица, съм склонна да вярвам на първоначалната информация, че в топ 3 са Елена, Валерия и Ирина.

Не забравяйте Микаела.

# 81
  • Варна
Топ 4 според мен са Валерия, Елена, Мика и Ирина.

# 82
  • софия
Микаела по-скоро ще е 4та. Само не мога да разбера лигавото Поли защо е още там?!

# 83
  • Варна
Микаела по-скоро ще е 4та. Само не мога да разбера лигавото Поли защо е още там?!

За пълнеж.

# 84
  • Разпиляна във въображението
И Ирина е пълнеж и Мика. Би трябвало да останат Елена, Валерия, Боряна и Виктория. Ергенът комуникира повече с тях. Дори и Джия, защото той каза, че има привличане.

# 85
Следя темата заради Ергенът и само Ви четях до сега Simple Smile Обаче имам инфо за "Един за друг" и не се сдържах да го напиша. Аз не следя предаването редовно, да не кажа , че съм гледала 2,3 пъти само. Обаче, видях Димана и Христо , ( децата ни са в една градина) още миналата седмица (20.04) . Явно и те са отпаднали , а аз от преди предаването ги харесвам, много са свежи Simple Smile

# 86
Скрит текст:
Боряна ще си ходи тази седмица.

# 87
Не мога да повярвам. При все, че Полито, Ирина са все още там, а с тях никакви съществени отношения.

# 88
И Ирина е пълнеж и Мика. Би трябвало да останат Елена, Валерия, Боряна и Виктория. Ергенът комуникира повече с тях. Дори и Джия, защото той каза, че има привличане.
Не съм сигурна, че Мика е пълнеж. В последните епизоди постепенно вниманието се насочва към нея, започнаха да я дават и на синхроните. Аз търся победителката по метода на изключването. За мен Валерия няма как да е, Елена е малко вероятно да го е влюбила в себе си, а от останалите има спойлери само за Микаела. Може и Ирина да е, но на мен лично не ми се вярва.

# 89
  • Разпиляна във въображението
За мен е пълнеж. Един от разговорите й с Евгени беше за червената й боядисана коса. Явява се я по-често, защото не останаха коя да дават и разпитват.

Общи условия

Активация на акаунт