Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 328
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • софия
Следя темата заради Ергенът и само Ви четях до сега Simple Smile Обаче имам инфо за "Един за друг" и не се сдържах да го напиша. Аз не следя предаването редовно, да не кажа , че съм гледала 2,3 пъти само. Обаче, видях Димана и Христо , ( децата ни са в една градина) още миналата седмица (20.04) . Явно и те са отпаднали , а аз от преди предаването ги харесвам, много са свежи Simple Smile
Заснемането на епизодите мисля, че приключи преди 2-3 седмици. Не се снима в реално време.  Вече всички са си по къщите. Но пък можеш да ръчнеш тук там за инфо, ако има възможност. 😁

# 92
  • София
По-интересното е къде я е видяла Wink

# 93
Следя темата заради Ергенът и само Ви четях до сега Simple Smile Обаче имам инфо за "Един за друг" и не се сдържах да го напиша. Аз не следя предаването редовно, да не кажа , че съм гледала 2,3 пъти само. Обаче, видях Димана и Христо , ( децата ни са в една градина) още миналата седмица (20.04) . Явно и те са отпаднали , а аз от преди предаването ги харесвам, много са свежи Simple Smile
Заснемането на епизодите мисля, че приключи преди 2-3 седмици. Не се снима в реално време.  Вече всички са си по къщите. Но пък можеш да ръчнеш тук там за инфо, ако има възможност. 😁

Е, жалко тогава . Никакъв спойлер не е значи Laughing

# 94
Не мога да повярвам. При все, че Полито, Ирина са все още там, а с тях никакви съществени отношения.
Взел е някакво решение и гони тези, дето могат да го отклонят от правия път.

# 95
Не мога да повярвам. При все, че Полито, Ирина са все още там, а с тях никакви съществени отношения.
Взел е някакво решение и гони тези, дето могат да го отклонят от правия път.
Точно. Изпидурква тези, с които имаше някакъв потенциал, но реши да отсвири по една или друга причина, за да му стане по-лесен изборът на финала. Wink
За мен няма съспенс от самото начало коя ще победи. Само разиграват уж сценки, моменти с други и "обрати", за да се заблуждават и чудят хората и лашкат между различни теории.

# 96
  • Варна
По-интересното е къде я е видяла Wink

Ще проверя в отговорите.

Това е най-интересното като отговор 🤣

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 14:01 от esstela

# 97
Като цяло вече не е интересно коя ще е първа, а коя по каква причина ще отпадне - след като Боряна и Виктория не стигат до финал.

# 98
Така...пак съм аз. Помните ли какво ви казах преди? Момчето, което разкара Валерия, май пак е с нея в момента. Тъй като не държим връзка (не сме пак толкова близки, в обща компания бяхме), ще се осмеля да пратя скрийншот на едно стори и вие да кажете дали това е Валерия, защото на нея ми прилича и май ще да са пак заедно 🙄

# 99
Изобщо не ми прилича на Валерия. А и щом до тук успяха всички толкова успешно да опазят всички следи до спойлерът за победителката, не се надявайте, че точно сега ще почнат да пускат някакви подобни, компрометиращи ги снимки. И за мен от всичко чуто и прочетено до тук, Валерия е победителката.

# 100
Не е Валерия, съвсем друго момиче е.

# 101
Аз така и не разбрах какво толкова има в профила на майката на Елена,може и на лично да ми пише някой

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 14:51 от boho_flower

# 102
  • Варна
Аз така и не разбрах какво толкова има в профила на майката на Елена,може и на лично да ми пише някой

И аз от неразбралите.

# 103
Аз реших да изгледам най-сетне подкаста с Пам и внимателно гледах езика на тялото, абстрахирайки се от думите й. Та.. какво забелазах:
Скрит текст:
1. Когато говореха за Валерия гледаше да се изказва умерено, но когато се спомена, че тя си пада по Евгени, Пам сви и повдигна устни в презрение, взе да нервничи и да си хапе устната - очевидно се стараеше да не каже нещо.
2. Когато се заговори за трите приятелки колко били близки (Джия, Валерия и Айлин), Пам покри уста - знак, че мисли, че отсрещния казва лъжа.
3. Когато се заговори за това, че за момента всичко сочи, че Валерия ще спечели, Пам веднага се заключи (до тогава през цялото интервю беше с отворена поза), почна да нервничи (разшава се в стола, наведе глава, кракът й взе да се движи), смръщи вежди. По всичко личеше, че темата не й харесва. Когато Неделчо каза, че езикът на тялото на Евгени сочи, че ще избере Валерия кимна леко с глава, а когато Туджаров каза, че мозъкът му обаче казва Елена, Пам леко сви и повдигна устни в презрение. Темтата определено не й харесваше.
4. Когато стана дума за Ирина също реакцията й беше интересна пак взе да нервничи, стана лаконична, дори като се спомена, че Ирина може да е третата финалистка Пам се опита да смени темата за Боряна.
5. За Микаела когато се спомена, че ще стигне доста далеч Пам първо каза: "Да" и малко след това добави "Така мисля"

# 104
  • София
Мисля, че Поли излиза тази седмица, но не съм 100% сигурна, обсъждала е дали може да си вземе котката в студиото на Цитиридис  и е звучало сякаш става въпрос за тази седмица, но може и да не са разтълкували правилно и да е следващата.

Общи условия

Активация на акаунт