Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 352
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 120
Че е Елена,Елена е. Друг е въпроса,че ако продукцията са се наели да им взимат скришно жилище под наем със сигурност не си го представях така. Не че разбирам много,никога не съм имала досег с телевизия,но това ми изглежда като блок на минимум 5-7 етажа,прекалено рисковано да ги настанят на подобно място. Иначе,тя може да си живее на квартира там,пък с Евгени да имат някой апартамент в затворен комплекс,където да се виждат 1-2 пъти в седмицата.

# 121
Някоя приятелка да не е постнала? Ама никак  не прилича на себе си ....

# 122
  • Варна

Валерия е видяна в Плевен до разхожда куче и мъж, но не Евгени.

# 123
  • София
Бавен асансьор - или стара сграда в центъра, или някой висок блок, но на снимката всичко е твърде обикновено, че да се разпознае.

# 124
Аз пак да върна към Поли, че ме гризе. Очакваме да излезе, защото я приемаме като пълнеж.

Активността в СМ е след финала.

Има ли инфо да е засичана преди очакваната дата за финал с други участнички /както груповата на Хелоуин/?

# 125
  • Варна
Поли е връзкарка и сигурно е следвала стриктно инструкциите да не е активна в СМ преди края на снимките.

# 126
  • Луната
Поли е връзкарка и сигурно е следвала стриктно инструкциите да не е активна в СМ преди края на снимките.
Даже може да излезе след Айлин и Джия.

# 127
Реших най-накрая да се прежаля и да разгледам Иг-ма на формата, под последната публикация една жена пише, че майката на Валерия пускала коментари в нейна защита/ във фб, Иг/, пишела, че колкото и да я хулят, за нея била последната роза.

# 128
Аз разглеждах последните постове на Валерия в инста и ми направи впечатление, че постоянно споменава думата dark - darkness, darkest l, don't turn off my lights, troubles.. нещо май иска да каже, но какво?

# 129
Момичета вижте какво е заглавието в БТВ плюс на трейлъра за утре:

Утре вечер в "Ергенът": Момичетата не приемат добре новината, че Айлин може да се завърне

За мен думите може да се завърне са достатъчен спойлер, че всъщност Айлин не се връща.
Според мен след разговора й с Евгени, явно му се дава някакъв шанс да помисли дали да я върне или не и той избира да не я върне Wink

# 130
Имаме ли спойлер кой ще е следващия отпаднал от хк?

# 131
Аз понеже не вярвам, че Елена и Валерия печелят, продължаваме да си следя тази, която на мен ми харесва - Микаела. Не знам дали може да се брои за спойлер, но в Инстаграм първите две я следват, но не лайкват и не коментират постовете и. Елена и Валерия, обаче, взаимно си лайкват една на друга.

# 132
В инста последвах единствено Елена, Микаела и Ирина. Елена и Ирина ми излиза, че и лайкват постовете на Мика.
Тук, например, има и харесване, и коментар от Елена.

# 133

Според мен след разговора й с Евгени, явно му се дава някакъв шанс да помисли дали да я върне или не и той избира да не я върне Wink

Нали още в началото Наум говореше за трудно решение, което Евгени е трябвало да вземе и се е консултирал с него. Може би това е моментът. Rolling Eyes

# 134
  • София
Много трудно.
Голяма драма.
Драма Кинг.

За мен кучето на Валерия си остава основният спойлер, който в комбинация с другите не оставя съмнение за избраната.

Общи условия

Активация на акаунт