Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 632
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 855
Аз пак да напомня надкаста с Ивелина, в който тя направо си каза, че нито Елена, нито Валерия са победителки. За мен това е най-силният спойлер.

Това е най-абсурдният и почти невъзможен вариант за мен. Аз не съм и разтълкувала така думите. Тя каза, че ще има обрати, но това е според нея. Аз обрати не виждам. Laughing Няма как да избере Микаела, ние почти не я познаваме като образ, как ще му оправдаят избора. Монтажът от самото начало целенасочено ни разкрива образите на Елена и Валерия - всяка с хубавите и лошите си страни. Това все пак е телевизия, риалити формат, има си някакви "неписани правила", по които се правят тези неща. Не случайно повече от половината момичета не ги помним, защото нищо не сме видели от тях и са т.нар. статистки. Просто не са интересни за развоя на събитията и за сюжетната линия. Мика доскоро беше такава, сега напоследък взехме да виждаме малко повече от нея, но дори самият Евгени каза, че доста късно я е открил... Абсурдно е да спечели някоя различна от Валерия и евентуално Елена.

# 856
А коя е Пепеляшка? Мика??? Аз нищо не знам за нея, освен че търпи много негативи заради червената си коса и е била тормозена в училище (тук да взема да спомена, че същото важи и за мен 😁).

# 857
Може би е имала предвид, че никоя накрая не остава с него. Не мисля, че имат право изобщо да коментират изхода с имена.
Изгледайте надкаста и ще разберете за какво говоря. Не мога точно да я цитирам сега, но направо си се изпусна Ивелина тогава.

# 858
Аз пак да напомня надкаста с Ивелина, в който тя направо си каза, че нито Елена, нито Валерия са победителки. За мен това е най-силният спойлер. На мен цялото предаване ми прилича на приказката за Пепеляшка, в която Елена и Валерия са лошите сестри - едната красива и лоша, другата умна и нахална.
Миси, правите впечатление с това постоянно натякване на всяка страница за Мика. Единствена сте. От продукцията ли сте? Не печели Мика, да знаете.

# 859
  • София
Да, Ивелина се е изпуснала, а от БиТиВи-то спят и не свалят надкаста.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 19:35 от Илит

# 860
Аз пак да напомня надкаста с Ивелина, в който тя направо си каза, че нито Елена, нито Валерия са победителки. За мен това е най-силният спойлер. На мен цялото предаване ми прилича на приказката за Пепеляшка, в която Елена и Валерия са лошите сестри - едната красива и лоша, другата умна и нахална.
Миси, правите впечатление с това постоянно натякване на всяка страница за Мика. Единствена сте. От продукцията ли сте? Не печели Мика, да знаете.
Не съм от продукцията 😂
Нарочно напомням за мнението си, за да може в случай, че Мика спечели да напиша тук ‘Казах ли ви аз, че е тя, ама никой не ми повярва!’ 😂

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 20:43 от Анонимен

# 861
Алиса, да - би трябвало да са се уталожили страстите. Но понякога се случва да започнеш да изпитваш неприязън към някой човек и това понякога се проточва във времето.
Капитонова, например, в първи сезон ме отврати с поведението си. После я гледах в Къщата на инфлуенсърите. Беше много премерена и хрисима там. Останалите в къщата си промениха мнението за нея, харесаха я. Но аз като страничен наблюдател не го промених. Защото помня на какво бях свидетел.
Знам, че в Ергенът неестествената обстановка вади на повърхността най-ЛОШОТО от тях. Но не ГО създава. Вади го, защото ТО е било вътре в тях.
Мисля, че колкото и време да мине, Пам също никога няма да започне да изпитва положителни чувства или безразличие към Елисавета и Габи.ало. Както и те към нея.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 23:35 от Вени Ев

# 862

BTV нямат никакви правомощия да свалят клип в youtube, просто защото не им е харесало какво се е казало там. Те могат само да санкционират участничките. Всички свалени до сега клипове са били по желание на тези, които са ги качили, за да си нямат момичетата проблеми (Иван от Комеди клуба беше разправял, че Блага му се обадила след подкаста много притеснена, че ще трябва да плаща неустойки и ги е помолила да свалят клипа).
От друга страна в Надкаста на няколко пъти съм чувала да предупреждават участнички да внимават какво говорят, защото те клипове после няма да свалят.

# 863

BTV нямат никакви правомощия да свалят клип в youtube, просто защото не им е харесало какво се е казало там. Те могат само да санкционират участничките. Всички свалени до сега клипове са били по желание на тези, които са ги качили, за да си нямат момичетата проблеми (Иван от Комеди клуба беше разправял, че Блага му се обадила след подкаста много притеснена, че ще трябва да плаща неустойки и ги е помолила да свалят клипа).
От друга страна в Надкаста на няколко пъти съм чувала да предупреждават участнички да внимават какво говорят, защото те клипове после няма да свалят.
Да, например на Ивелина и викаха “тихооо”. 😂

# 864
Забелязахте ли, вчера последната роза беше с листа, както и останалите при раздаването, в момента, в който застана толкова близо до Валерия и Виктория, розата беше без листа, голо стъбло..странно, защо му е на Генчо да я оскубе.. като се връщаше обратно също не забелязах листа

Да, много се набиваше на очи липсата на листа. От нерви ли я е окъсал, що ли...
И на Елена розата от срещата май беше без листа...

# 865
Предаването го слушам с половин ухо, но някои подкасти си ги гледам на части или с прескачане. Определено са ми по-интересни от самото шоу. Него го гледам, за да мога горе-долу да проследя сюжетната линия и да се включвам в двете теми. 😅

# 866
  • София
Всъщност момчетата в Надкаста се справят чудесно и влагат доста усилия и време, адмирации за което. Аз лично ги слушам с удоволствие, дори да съм пропуснала епизода.  Нека
не омаловажаме чуждия труд, особено ако не сме запознати с него.

# 867
Забелязахте ли, вчера последната роза беше с листа, както и останалите при раздаването, в момента, в който застана толкова близо до Валерия и Виктория, розата беше без листа, голо стъбло..странно, защо му е на Генчо да я оскубе.. като се връщаше обратно също не забелязах листа

Да, много се набиваше на очи липсата на листа. От нерви ли я е окъсал, що ли...
И на Елена розата от срещата май беше без листа...
втора употреба,
 на Генчо подарените рози от предната вечер😀

# 868
Не знам кой печели ,само се надявам Ергени да седи далеч от Мика.Единственото момиче дето става за нещо там.Да взима тия двете лудите(Валерия и Елена), и тримката щастливо да си живеят заедно Smile

# 869
В уикипедия избухват за ХК:

Общи условия

Активация на акаунт